Turkiye'nin Profesyonel BlackBerry Forumu  

Go Back   Turkiye'nin Profesyonel BlackBerry Forumu > BlackBerry Genel Forumları > BlackBerry SSS

BlackBerry SSS BlackBerry Sıkça Sorulan Sorular

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-19-2009, 06:22 PM   #1
zdanyildiz
Junior Member

Default Blackberry Bold gücü kapatma

Merhabalar, ben menüden gücü kapatmayı tıkladığımda "Kapat" ve "tam güç kapatma" diye iki seçenek çıkıyor. hangisini tıklarsam ikiside aynı işlemi yapıyor. Cihazı açmak için güç düğmesine bastığımda açık uygulamaları nasıl bırakmışsam aynen öyle kalıyor.
kelime anlamı itibariylede "tam güç kapatma" seçeneğinin gücü tamamen kesip tüm uygulamaları kapatması gerekmiyor mu acaba cihaz sorunlu mu?

Yazmışken diğer küçük sorunlarımı da paylaşayım.
pili çıkarıp taktıktan sonra cihazın açılması 4 dk. fazla sürüyor bu normal midir?
pil çıkarıp taktıktan sonra cihaz açılana kadar oluşan zaman farkını otomatik olarak şebekeden düzeltme gibi bir seçenek yok mu? (Tarih/Saat kaynağı şebeke seçili yinede elimle düzeltmek zorunda kalıyorum)

Teşekkürler
--------------------------------------------
Arkadaşlar ilginize teşekkürler bu msj a bakan 19 kişininde blackberry bold'u olmadığını ve sorunum hakkında hiç bir fikirlerinin olmadığını varsayıyorum.
telefona yazılım güncellemesi yaptım. 5.0.0.130 beta sürümüne yükselttim.
Açılış hızı mükemmel oldu 1 dakika gibi bir sürede açıldı.
Böylelikle saat sorumuda çözülmüş oldu. Zaten saat menüsünde otomatik güncelleme seçeneğini de gördüm, saat kaynağı olarak şebekeyi seçtim.
Sürüm ingilizce ve tüm uygulamalar henüz mevcut değil.
daha önceden tanımladığım kablosuz modemlere daha geç bağlanıyordu. şimdi sinyali yakalar yakalamaz bağlanıyor.

Benim gibi Bis 'siz kullanıcılar için bu sürümde de gmail programı eksiksiz çalışıyor.
Nimbuzz ile msn messenger, yaho,google talk, facebook gibi bir çok uygulamayı kullanabiliyorsunuz.
Google maps ta da sorun yok.

bilginize.
zdanyildiz is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2010, 01:10 AM   #2
aslan_190535
Junior Member

krdesım bu haberı verdıgın ıcın cok tesekkurler cunku telın pılını cıkarıp taknca acılması ıcın krıze gırıodum neredeyse 5 dk beklemek olum gıbı gelıodu bana bu cok yararlı oldu hele bıde su uygulamaların hepsının calısması cok muhtesem olucak ılk cevapta bold kullanıcısı olrak benden gelsın
aslan_190535 is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2010, 05:05 PM   #3
natalys
Junior Member

ben 900 kullanmıyorum bu etkinliklerden faydalanamayacak mıyım??
natalys is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2010, 05:01 AM   #4
bsisil
Junior Member

bsisil's Avatar

merhaba
saati düzelt mesajı bende de çıkıyor. sizinki gibi şebeke değil telefona ayarlı benimki ve şebekeye erişim tamamlandıktan sonra saati kendisi otomatik olarak düzeltiyor telefonum.
bsisil is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Detaylı Arama
Display Modes

Posting Rules