![]() |
|
|||||||
| Developer Uygulama geliştiriciler için ipuçları, tartışmalar |
![]() |
|
|
Thread Tools | Search this Thread | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
merhaba ben de bir proje için geliştirim yapmaya başladım.
kullandığım ortamı anlatayım öncelikle vs 2008 kullandığım plugin BlackBerry Plug-in for Microsoft Visual Studio 2005 v1.1 sorun hakkında detay vereyim yüklemeden sonra bb projesi oluşturuyor. component ekliyorum sadece bi hello world labeli tabiki ama aldığım hata ise [Check Device Dependencies] The request failed with HTTP status 401: Unauthorized. bu bb nin kendi developer sitesinde hata ile ilgili birinin yorumu kaldır tekrardan kur bunu da birkaç kere yaptım fakat hala aynı durum söz konusu bunu oraya da yazdım ama bir geri dönen yok hala. bb konusunda geliştirim yapmak isteyenlere destek açıkçası ürkütücü (!) http://supportforums.blackberry.com/...thread.id=2897 yurtdışındaki konunun başlığı bu açıkçası pek bi ümidim de kalmadı olmadı salancak işin bb ayağı çünkü kullanan yok ilgilenen yok bilen arkadaşlardan yardım beklemekteyim |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Member
|
Quote:
MDS mi geliştiriyor sunuz? yoksa basit bir java application mı hazırladınız? Hangi BlackBerry modelinde hangi işletim sistemi ile deniyorsunuz? Hatayı BlackBerry demi veriyor yoksa VS2008 de Run ederken mi? Saygılar, __________________________________________________ BlackBerry Destek - Blackberry-im.com __________________________________________________ |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
şimidi şöyleki zaten vs plugini direk cihaz emulatörü ile geliyor.
geliştirimi c# ta yapıp kendi plugin benim anladığım kadarı ile java jar halini oluşturuyor. normal f5 yapıp emulatörü çalıştırırken bu hata karşımıza çıkıyor. cihazda kullanılan işletim sistemi ile bir bağlantı olmadan daha emulatörü başlatırken bu hata ortaya çıkıyor. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Member
|
Quote:
development tarafına ilerde bulaşmayı düşünüyorum ama o zamana kadar çözersiniz sanırım ![]() Saygılar, __________________________________________________ BlackBerry Destek - Blackberry-im.com __________________________________________________ |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
anladım teşekkürler ...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
merhaba ben de black berry uzerinde gelistirmeye yapmaya calısıyorum fakat aynı sekilde
[Check Device Dependencies] The request failed with HTTP status 401: Unauthorized. hatasını alıyorum.ne yaptıysam duzelmedi.blackberrynin kendi siteisinde de buna benzer hatalar almıslar fakat hicbirinin kesin bi cevabı yok.bu uygulamayı sorunsuz gelistirebilen var mı acaba? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
acaba hiç blackberryi uygulaması geliştrmeyi başardınzmı bize tecrübeleriniz yazabilirmisniz ???
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
Merhaba,
Ben Eclipse JDE üzerinden uygulama geliştiriyorum. Bilgi almak isterseniz konuları foruma yazarsanız yanıt veririm. www.bestcoder.net sitesinden de bilgi paylaşımında bulunuyorum. Selamlar Ferhat |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
Yanlış hatırlaniyorsam Eclipse JDE Java editörü değilmi? Siz Java Platformunda App mi geliştiriyosunuz?
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | Search this Thread |
| Display Modes | |
|
|