![]() |
|
|||||||
| Mac Kullanıcıları Mac kullanıcılarına özel. Lütfen sadece Mac-BlackBerry sorularımız için kullanalım |
![]() |
|
|
Thread Tools | Search this Thread | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Member
|
Eğer bir Mac® kullanıcısıysanız, sizde BlackBerry® cihazınızın üstün özelliklerini kullanabileceksiniz. PocketMac® for BlackBerry ile uygulamalarınızı BlackBerry nize yükleyebilecek, maillerinizi senkronize edebileceksiniz. Bunun için MacOS 10.3.9 veya 10.4 ve üstüne sahip olmanız yeterli. Yapabileceklerinizmi:
Mail.app Email Entourage® Email, Contacts, Calendar, Tasks and Notes Address Book Contacts iCal® Calendar and Tasks Now Contact®/Now Up-To-Date® Contacts, Calendars & Tasks Meeting Maker Contacts, Calendar, and Tasks Lotus Notes Contacts, Calendar, and Tasks Safari Bookmarks (One-Way sync) Uygulamayı indirmek için https://www.blackberry.com/Downloads...93E4F3BB068C22 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Merhaba ben bir bb8700g kullanıcısıyım. MacBook leptop'um var (MacOS 10.5) Telefon ile entaurage arasında senkronizasyon yaparken türkçe karekterleri aktaramıyorum. Bu konuyla ilgili bana yardımcı olabilirmisiniz?
Şimdiden Teşekkür Ederim! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
arakdaslar
bu safari bookmarklari icin tlfna bisey yukledi software.. simdi onu kaldirmaiyorum ayarlar uygulamalardan da kaldiramiyorum nası yapcaz? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
slm arkadaslar ıtunes hakında bağlantı sorunu yasadınız mı bende 10,5 var mac bağlantı kuramıyorum itunes libry dosyasını görmüyor ortam kartını tanıt diyor ama o kısım suanda görünmez durumda
bilgisi olan tsk yardımı için |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
iTunes i windowstami yoksa Mac OS demi kullaniyorsun?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Kullandıgın version 10.4.11 - buradaki listede yer alan versionlardan hangisi indirmem gerekiyor Abdullah Bey.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
BB kullanmaya başlamadım henüz ancak OSX86 sistemlerin çoğunda itunesin usb cihazlar ile arasındaki bağlantıyı kuran sürücüsü pasif oluyor tavsiyem windows itunes veya gerçek bir macteki yani sürücüleri ile oynanmamış bir işetim sisteminde denemen itunes'u denemen
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
|
|