PDA

View Full Version : network@etp...mailleri ile ilgili

tolgaozkaya
07-11-2009, 11:15 AM
Değerli Arkadaslar ;
Blackberry 9000 Bold kullanmaktayım.Cihazıma devamlı olarak network@etp.. mailleri gelmekte.Bunu bir türlü iptal edemedim.

1.Coğu kişi DESKTOP REDICTOR'u secmişsindir dedi.İlgisi yok.Defalarca denendi.
2.GSM operatorune danıs dediler.(TURKCELL)Sorun devam ediyor.Turkcell bizle alakası yok dedi.
3.Virüs girmiştir.Telini wipe (formatla) dediler.Halen devam ediyor..

Baska bir secenek varsa sizleri dinliyorum :)

Tolga OZKAYA
Mak.Müh.

pantheon
07-11-2009, 08:16 PM
Daha once sorulmus benzer birsey..

http://www.blackberryforumlari.com/showthread.php?t=69

Olmadi..
Baska kaynak olarak.. blackberryforums.com veya blackberryfaq.com incelene..

..
..

tolgaozkaya
07-25-2009, 05:11 PM
Halen network@... maillerim devam ediyor.Bu sorunu ne redictor ne de wipe'lama cözebildi.Bunun baska bir cozumu (gerçekten) var mı?

tolgaozkaya
08-04-2009, 12:30 PM
Merhaba ,

network@blackberry mailleri ile halen bir sonuca varabilmiş değilim.Yaklasık 15 gündür TURKCELL Müşteri Çözüm Ortağı da konuyla yakından ilgilenmekte.Hemen hemen her gün arayıp,alternatif sunuyorlar.Kendileri de konuyu RIM Firması'na aktarmıslar.Ancak bir kaç alternatif sunmalarına rağmen halen bir olumlu sonuç maalesef alamadım.

Gelişmelerle ilgili bir bilgisi ya da konuyla ilgili gerçekten bilgisi olan bir arkadas varsa mesajlarını bekliyorum

e-posta : tolgaozkaya@hotmail.com

muratcolakoglu
08-04-2009, 09:15 PM
Yabancı forumlarda buna benzer sorunların yazıldığı başlıklar okudum. O forumlarda arama yaparsan sorununu çözebilirsin.

morani
08-04-2009, 09:51 PM
desktop manager programını bilgisayarından kaldır tekrar kur. desktop manager programını BES olarak kurdugun için bu mailleri alıyorsunuz, tekrar kurulum yaparken size kişişel mi, iş mi diye bir soru sorar ordan kişiseli sectiğinizde sorun ortadan kalkar ve bu mailleri almazsınız..