PDA

View Full Version : cihazımda simlock olup olmadığını nasıl öğrenirim?

nuraykarayavuz
03-12-2008, 04:41 PM
arkadaşlar cihazımın simlocklı olup olmadığını nasıl öğrenebilirim çünkü yükleme yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

BBPro
03-12-2008, 06:07 PM
seçenekler---gelişmiş seçenekler---sim kart menüsüne girin..

çıkan ekranda "mepd" tuşlayın..

ağ etkinse simlockludur..ağ devredışı ise simlocklu değildir..

nuraykarayavuz
03-13-2008, 10:08 AM
sımkarta girdim karşıma ID ve phone number çıktı mepd dediğini anlamadım ama security enabled yazıyordu disableda girdim seçtim şimdi menü securıty disabled yazıyor. şimdi bu kartımın simlock olduğunu mu ggösteriyor? bu soruma da cevap verirseniz sevinirim.

Abdullah
03-13-2008, 03:34 PM
simcard a girdikten sonra sirayla
M E P D tuslarina basinca yeni bir ekran gorunecek. O ekranda ag (network) etkin/enabled ise cihazin sim kilitlidir demektir.

nuraykarayavuz
03-14-2008, 06:08 PM
çok teşekkür ederim sim kilitli değilmiş bu arada telimi türkçe menü için bir telefoncuya göstermeyi düşünüyorum yardımlarınız için sağolun
nuray/zonguldak

BBPro
03-15-2008, 02:38 AM
çok teşekkür ederim sim kilitli değilmiş bu arada telimi türkçe menü için bir telefoncuya göstermeyi düşünüyorum yardımlarınız için sağolun
nuray/zonguldak

özel mesajlarınıza bakarsanız telefoncuya götürmenize gerek kalmayabilir ;)

nuraykarayavuz
03-15-2008, 09:31 AM
özel mesajlara nasıl bakabileceğim konusunda da yardımcı olursanız sevinirim çünkü telde bulamadım

mouratt
03-16-2008, 09:42 PM
özel mesajlara nasıl bakabileceğim konusunda da yardımcı olursanız sevinirim çünkü telde bulamadım

Sanırım forumdaki özel msj larınızdan bahsediliyor efendim...

BBPro
03-17-2008, 12:11 AM

sağ üst bölgede "private messages" bölümü var oraya bir "tık" kadar yakında..

forumdan bahsediyorum tabiki :)