PDA

View Full Version : sms ve hesap oluşturma sorunu

Murat
03-05-2008, 03:27 PM
merhaba,

sitenize yeni kayıt oldum ve telefonumla ilgili bir çok bilgi edindim. böyle bir site kurduğunuz ve bilgilerinizi bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederim :).
sorunlara geçecek olursak:

8820 kullanıyorum
1. mesaj alabiliyorum ancak, mesaj gönderemiyorum, göndermeye çalıştığım mesajların yanında çarpı işareti çıkıyor.
2. telefon bana hediye olarak geldi. turkcell.blackberry'e kayıt olmaya çalıştığımda, cihazın önceden kayıtlı olduğunu öğrendim ancak, parola istediğimde parolanız cihazınıza gönderildi diyor ama telefona bir şey gelmiyor.

bunlar hakkında nasıl bir şeyler yapabilirim. yardımlarınız için sağolun.

salomanje
03-05-2008, 04:04 PM
cihazına format at sonra kendi parolanı turkcell.blackberry.com da tekrar oluştur..sorun çözülür.turkcell aynı hatayı benim yeğenimin bb sindede yaptı.

Murat
03-05-2008, 04:25 PM
yardım için teşekkürler ama bir sorum daha olacak; format nasıl atılır :D telefon geleli 5 gün oldu da acemiyim daha kusura bakma :)

Murat
03-05-2008, 07:07 PM
format atmayı başka bir bölümde açılmışsın yeni bulabildim :). format attım, mesaj sorunu çözüldü ancak hala turkcellden şifre için mesaj alabilmiş değilim. müşteri hizmetlerini arasam sorunu hallederler mi ?

salomanje
03-06-2008, 08:54 AM
şifreni kendin oluşturuyorsun zaten müşteri hizmetlerini aramana gerek yok.turkcell.blackberry.com ' a giriş yap yeni hesap oluştur kısmına gir ordan yeni şifreni oluştur.

iygezer
03-15-2008, 01:43 PM
Arkadaşlar Merhaba,

Not defterime kaydettiğim önemli bir verimi yanlışlıkla silindi. bu veriyi nasıl kurtarabilirim. Yardımlarınızı bekliyorum.

mouratt
03-16-2008, 09:41 PM
Arkadaşlar Merhaba,

Not defterime kaydettiğim önemli bir verimi yanlışlıkla silindi. bu veriyi nasıl kurtarabilirim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Bir önceki msj ınızda size kurtarılamayacağı ile ilgili bilgi aktarılmış. Maalesef kurtarılamıyormuş.