View Full Version : 8700g modeli
serdallamuhabbet
02-27-2008, 10:14 PM
arkadaşlar hepinize merhaba ben bir şey merak ediyorum bb 8700g ve büütün modellerinde tanımlı olan operatör internet paketlerini pc'de kullanabilmek için ne yapmalı bilgisi olan arkadaşlara sesleniyorum bana yardımcı olursanız inanılmaz büyük bir mutluluk vereceksiniz bana şimdiden teşekkürler:)
mouratt
02-27-2008, 11:34 PM
arkadaşlar hepinize merhaba ben bir şey merak ediyorum bb 8700g ve büütün modellerinde tanımlı olan operatör internet paketlerini pc'de kullanabilmek için ne yapmalı bilgisi olan arkadaşlara sesleniyorum bana yardımcı olursanız inanılmaz büyük bir mutluluk vereceksiniz bana şimdiden teşekkürler:)
http://www.blackberryforumlari.com/showthread.php?t=52
Sanırım burada tam olarak cevabı bulacaksın...
serdallamuhabbet
02-27-2008, 11:52 PM
:)ilginden ötürü teşekkür ederim yanlız ben verdigin linki inceledim aradıgım bu lik degil ben şunu merak ediyorum farz edelim ben turkcellden BB aldıım sınırsız internet paketi tanımlıyorlar ben bu sınırsız internet paketini nasıl pc'de kullanırım bunu merak ediyorum http://www.blackberryforumlari.com/showthread.php?t=52
Sanırım burada tam olarak cevabı bulacaksın...
mouratt
02-28-2008, 03:13 AM
Sınırsız paketi pc de kullanamazsın. Pc den bağlantı kurduğunda BlackBerry ile bu paket haricinde ücretlendirilirsin. Verdiğim linkte bu şekilde yazıyor zaten .
Yani bu herhangi operatörden almış olduğun paket ile sadece BlackBerry üzerinde bulunan Browser ile faydalanabilirsin.
Umarım yardımcı olmuşumdur.
serdallamuhabbet
02-28-2008, 08:37 PM
:)çok teşekkür ederim aklıma bi fikir getirdin peki kardeş eger bilgin varsa şu sorumada cevap verirsen sevinirim BB'deki tarayıcıya tanımlanıyor sınırsız paket dedin peki BB'nin tarayıcısını pc'ye uyumlu hale getirebilirmiyiz:) Sınırsız paketi pc de kullanamazsın. Pc den bağlantı kurduğunda BlackBerry ile bu paket haricinde ücretlendirilirsin. Verdiğim linkte bu şekilde yazıyor zaten .
Yani bu herhangi operatörden almış olduğun paket ile sadece BlackBerry üzerinde bulunan Browser ile faydalanabilirsin.
Umarım yardımcı olmuşumdur.
mouratt
02-29-2008, 08:15 AM
bu fikir benim de aklıma gelmişti ama sadece aklıma gelmekle kaldı. Bunu nasıl yaparız bilemiyorum :D
BBPro
02-29-2008, 08:14 PM
dediğiniz olay mümkün değil..
cihazınızı bilgisayarınıza modem olarak tanıtırken zaten mecburen apn'i "internet" yapıyorsunuz..
bu durumda blackberry apn'inden değil bildiğimiz internet bağlantısı sağlıyorsunuz..
sonuç olarak BIS paketleri PC'de kullanılamaz..türk telekom napar sonra.. :)
serdallamuhabbet
02-29-2008, 08:26 PM
şimdi şöyle söyleyeyim bence bu mümkün olabilir diye düşünüyorum gsm operatörleri bunu yaparken bu olasılıgıda düşünmüş ve ona göre bi sistem hazırlamışlardır şunu bilirim teknolojide mümkün degil diye bi terim yok bence sadece bilgiye ihtiyacım var mesela 8700g modelinde üç farklı browser var bundan ikisi paket tanımlı olan browserlar bir taneside wap olan yani paralı peki BB paralı olan ve paket olan browserları nasıl ayırıyor bunun mutlaka bi çıkar yolu olmalı bence.Bana BB 8300 ve 8700g modellerinin black berry browser yazılımlarının hangi şirkete ait oldugunu ve nasıl yazıldıgını söyleyebilirmisiniz sayın moderatör....şimdiden teşekkürler
dediğiniz olay mümkün değil..
cihazınızı bilgisayarınıza modem olarak tanıtırken zaten mecburen apn'i "internet" yapıyorsunuz..
bu durumda blackberry apn'inden değil bildiğimiz internet bağlantısı sağlıyorsunuz..
sonuç olarak BIS paketleri PC'de kullanılamaz..türk telekom napar sonra.. :)
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.