View Full Version : Storm messenger
ErsinGO
06-14-2009, 12:41 PM
merhaba arkadaşlar
dün vodafone dan storm telefonumu. henü ayarlarını bitirmedim.
incelerken aklıma takıldı. telefonda messenger özelliği varmıdır? ilk defa kullanıyorum blackberry. hiç tecrübem yok.
kendinde hızlı mesajlaşma diye bir şey var ancak messenger değil sanırım bu.
ztorm
06-14-2009, 01:17 PM
Var merak etme.on numara cihaz 24 saat online sekilde cebimde msn var.Uygulama merkezinden indirebilirsin.
ErsinGO
06-14-2009, 01:40 PM
uygulama merkezi nerdedir? diye bir soru sorsam çok mu acemice olur :) telefonda göremedim de. hangi menüde?
ztorm
06-14-2009, 03:47 PM
telefon menüsünde.biraz incele bence telini.Ana menüde
ErsinGO
06-15-2009, 12:01 AM
uygulamalar adında menü var. ama onun içinde yükle indir vs. bir şey göremedim
muratcolakoglu
06-15-2009, 06:07 PM
Uygulama merkezi isimli ikonu ana menüde görmelisin. Onun altında kurabileceğin programlar var.
ErsinGO
06-18-2009, 10:07 PM
blackberry i vodafone dan aldım. gerekli ayarlar ve kayıt işlemleri tamamlanmadığı için menünün tamamını göremiyormuşum. pazartesi akşamı vodafone arayı kayıtları yaptı. menülerde dediğiniz herşey çıktı. yüklemeleri gerçekleştirdim. teşekkürler.
ugurk
06-19-2009, 10:28 AM
blackberry i vodafone dan aldım. gerekli ayarlar ve kayıt işlemleri tamamlanmadığı için menünün tamamını göremiyormuşum. pazartesi akşamı vodafone arayı kayıtları yaptı. menülerde dediğiniz herşey çıktı. yüklemeleri gerçekleştirdim. teşekkürler.
Evet arkadaşım hayırlısı olsun güle güle kullanın stormunuzu;
messenger denen olay hızlı mesaj denen diyelim sizi kasmadan .) sadece blackberry kullanıcıları arasında kullanılabilir; ama siz zaten msn kurmuşsunuz onuda kullanabilirsiniz tabi ama eğer blackberry kullanıcısı eşiniz dostunuz var ise bu daha iyidir.
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.