PDA

View Full Version : Genel Sorular

mrtnds
02-23-2008, 11:13 AM
benim bir kac sorunum war =)
1.tema yukleyebilirmiyim
2.sesi cok az cıkıo mp3te yukselebiliomu =)
3.mp3 listesi olusturabiliomuyuz
4.ben videoda cekemedim bi programı warmı =)
5.bide numara girerken dıt dıt die ses ckıo kpatamadım onuda =)

yrdm edersniz cok sevinirim :(

mouratt
02-23-2008, 04:31 PM
benim bir kac sorunum war =)
1.tema yukleyebilirmiyim
2.sesi cok az cıkıo mp3te yukselebiliomu =)
3.mp3 listesi olusturabiliomuyuz
4.ben videoda cekemedim bi programı warmı =)
5.bide numara girerken dıt dıt die ses ckıo kpatamadım onuda =)

yrdm edersniz cok sevinirim :(

1 - Tema yükleyebilirsin.
2 - Sesi az çıkıyor evet. Pearl ve 83xx serisi arasında baya ses farkı var. Diğerlerini bilmiyorum.
3 - mp3 listesi oluşturabilirmisin tam bilmiyorum :)))
4 - Video çekemiyorsun cihazla. Ama ayrı bir programı varmıdır diye bende arıyorum. Benden önce bulan olursa burada haber versin ( varsa tabi )
5 - Seçenekler menüsünden Ekran/Klavye kısmından tuş sesini ve hareket topu sesini kapatabilirsin.

Mp3 Listesi olayını arkadaşımın Pearl' ünden bakıp cevaplayayım...

mrtnds
02-23-2008, 06:04 PM
ozaman size bişi daha soriim kablosu olmadan tema atabilmiyim mesala iphone teması aldım abimden pcde war suan kartla atabiliomuyum
cok saolun :))

obozden
04-25-2008, 07:03 PM
Arkadaşlar;

8120 kullanıcısıyım. Bluetooth lu cihaza resim, video,mp3 ve kartizit bilgilerini gönderebilirken başla bir bluetooth lu cihazdan aynı öğeleri alamıyorum. Bağlantı kuruluyor, eşleşme yapılıyor ama "Gönderilemedi" mesajı veriyor. Nasıl düzeltebilirim bu sorunu.

Yardımlarınız için teşekkür ederim...

mouratt
04-26-2008, 08:08 AM
Arkadaşlar;

8120 kullanıcısıyım. Bluetooth lu cihaza resim, video,mp3 ve kartizit bilgilerini gönderebilirken başla bir bluetooth lu cihazdan aynı öğeleri alamıyorum. Bağlantı kuruluyor, eşleşme yapılıyor ama "Gönderilemedi" mesajı veriyor. Nasıl düzeltebilirim bu sorunu.

Yardımlarınız için teşekkür ederim...

http://www.blackberryforumlari.com/showthread.php?t=39

bu konu ile ilgili soru ve cvp lar bu linkte mevcut. Alma ve gönderme ile ilgili başta hiçbirimizin aklına gelmeyen çok küçük bir nokta var. O yüzden gönderemiyor yada alamıyorsun. İncelersen tüm sorularının cevabını bulacaksın.

obozden
04-26-2008, 11:03 AM
Çok teşekkür ederim mouratt. Sayende hallettim sorunu...

bu konu ile ilgili soru ve cvp lar bu linkte mevcut. Alma ve gönderme ile ilgili başta hiçbirimizin aklına gelmeyen çok küçük bir nokta var. O yüzden gönderemiyor yada alamıyorsun. İncelersen tüm sorularının cevabını bulacaksın.

mouratt
04-26-2008, 11:46 AM
Çok teşekkür ederim mouratt. Sayende hallettim sorunu...

Rica ederim. Maksat BB sevgisi artsın. İnsanlar kullanamadıkça işe yaramaz bir cihaz sanıyorlar. Kullanmayı öğrenelim ki aldığımız keyif te artsın.:rolleyes:

otocam
04-30-2008, 07:47 AM
aynı sorunu yaşıyorum.bluetooth kullanraka resim-müzik gönderebiliyorum.ama bluetooth kullanarak hiç bir şey alamıyorum.

Yardımlarınız için teşekkür ederim...[/QUOTE]

hakimmmmm
04-30-2008, 08:59 AM
Video blutooth la almak için MEDİA-VİDEO menuya gir (inglizce ise) reciev video using bluttoh

türkçede de aynısı ben türkçe kullanmadığım için oda blutooth kullanark video al gibi bir şeydir ..
resim ve mp3 de aynı şekilde media-resim yada mp3 folder a gir menu ya tıkla RECİEVE USİNG BLUTOOTH

byee

aynı sorunu yaşıyorum.bluetooth kullanraka resim-müzik gönderebiliyorum.ama bluetooth kullanarak hiç bir şey alamıyorum.

Yardımlarınız için teşekkür ederim...[/QUOTE]

BBPro
04-30-2008, 05:28 PM