PDA

View Full Version : Üçretsiz Web Messenger

crackberry
02-12-2008, 02:04 PM
Arkadaşlar, bu linke bir bakın. üçretsiz IM programı. Yahoo MSN Google ve AIM destekliyor. Belki işinize yarar. Ben daha denemedim, ama amerikadaki forumlarda epey kullananların olduğunu gördüm. Belki Jivetalk'a veya IM+'a para harcamaya gerekmiyecek artık.

http://www.webmessenger.com/products/im-all.htm

slm
crackberry

gursamet
02-12-2008, 03:16 PM
bi bakalım eline saglık .... inceleyip durumu yazacagım buraya...

tesekkurler....

mouratt
02-12-2008, 09:25 PM
Hemen bakmam lazım :)

Şimdiden teşekkürler..

mouratt
02-12-2008, 09:31 PM
Sanırım wap üzerinden kullanılabilinen bir program ?

Neden böyle yazdım : Çünkü benim cihazımdan ve Avea müşteri hizmetlerinden wap erişimim kapalı. Daha doğrusu ben kapattırdım. Sadece ücretsiz GPRS'i kullanmak için yaptım bunu. "İndirme başarısız" uyarısı geldi. Blackberry den indiremedim. Bir de pc ye indirip ordan yüklemeyi deneyeceğim. Bakalım nasıl olacak :)

mouratt
02-12-2008, 09:59 PM
Arkadaşlar sürekli hata veriyor indiremedim ben bunu. Becerebilen varsa nasıl yaptığını anlatabilirse sevinirim...

mouratt
02-16-2008, 11:21 PM
Sakın kullanmayın blackberry'i sıfırlıyor bu yazılım. Kurulum bittikten sonra Blackberry kendiliğinden kapanıyor ve açıldığında pırıl pırıl oluyor. Herşey siliniyor ve baştan tüm ayarlarınızı, e-posta ayarlarınızı, telefon rehberinizi, notlarınızı herşeyinizi ayarlamanız gerekiyor...

Tam sevinmiştim messenger bulduk diye. Şok oldum sonucu görünce :)

Waterloo
02-17-2008, 11:49 AM
Tesekkurler mouratt bende denedim ama cihazima yuklemedi hem PC uzerinden hem BB uzerinden yuklemede hata oluyordu uyarin icin cok tesekkurler..

gursamet
02-17-2008, 12:18 PM
Sagol mouratt ben deneyemedim ... eger problem varsa denemeyeyim zaten.... sagol uyarın ıcın tesekkurler....:D

mouratt
02-17-2008, 01:43 PM
Önemli değil. Ama başka messenger bulursanız haber verin ben denerim. Benim ayarlarım falan kaybolmuş çok önemli değil. Hallediyorum çabucak :D

Bulursanız denemesini ben yaparım arkadaşlar...

crackberry
02-20-2008, 03:00 PM
Önemli değil. Ama başka messenger bulursanız haber verin ben denerim. Benim ayarlarım falan kaybolmuş çok önemli değil. Hallediyorum çabucak :D

Bulursanız denemesini ben yaparım arkadaşlar...

mouratt merhaba, amerikadan bir kaç arkadaşla görüştüm. hiç biri böyle bir problem yaşamamış ve web messenger gayet iyi çalışıyormış.

neyse ben almanyadayım. yeni bir BB aldım. dönünce bir yüklerim.

mouratt
02-22-2008, 12:34 AM
mouratt merhaba, amerikadan bir kaç arkadaşla görüştüm. hiç biri böyle bir problem yaşamamış ve web messenger gayet iyi çalışıyormış.

neyse ben almanyadayım. yeni bir BB aldım. dönünce bir yüklerim.

O zaman sanırım bende bir sorun yaşandı. Ben yükledikten sonra neyim var neyim yoksa silip attı. Sizde yaşamayın diye yazdım ama umarım sorun sadece bendedir. İnşallah çalışıyordur sorunsuzca.

Denedikten sonra bizede haber vermeyi unutma. Belki ben yanlış birşey yapmışımdır..

cortes
02-25-2008, 05:13 PM
www.eqo.com diye bir site var. Orayı incelemenizi tavsiye ederim. Ben kurdum çalışıyor.

mouratt
02-26-2008, 12:30 AM
www.eqo.com diye bir site var. Orayı incelemenizi tavsiye ederim. Ben kurdum çalışıyor.

Ben bunu kullandım daha önce. Evet çalışıyor ama kendilğinden offline hale geliyor. O yüzden fazla uzun kullanmadım. Şimdi JiveTalk'ı aldım süper. İyiki satın almışım.

Abdullah
02-26-2008, 07:33 AM
Denemelerimiz arasinda JiveTalk belirttiginiz gibi gayet guzel calisiyor. Buna ilaveten IM+ fena degil.