View Full Version : 7130'a Messenger yüklenebilir mi?
mustihi
02-07-2008, 09:28 PM
merhaba,
7130 modeli bir Blackberry'm var. Live messenger'ı yüklemeye çalıştım ama beceremedim. Bu modele yüklenip yüklenemeyeceğini biliyor musunuz?
saygılar,
Mustafa
mouratt
02-10-2008, 12:57 AM
BlackBerry'lerde msn programlarının ücretli versiyonları yüklenebiliyor. Yada deneme sürümü gibi 1 haftalık yada 30 günlük versiyonları yükleyebilirsin. Beğenirsen satın alman lazım.
Ben bir türlü Crack'li bulamadım.
Ama en son kullandığım jivetalk isimli program çok güzel bir msn programı. 30 günlük deneme sürümünü yükle, kesinlikle çok güzel. Hiç kendi kendine kapanma sorunu falan da yok. Ben bir kez yükledim ve pc den ağlandığım zamanlar haricinde hiç kapatmadan kullandım ama süresi doldu kötü oldu :(
crackberry
02-10-2008, 01:07 PM
BlackBerry'lerde msn programlarının ücretli versiyonları yüklenebiliyor. Yada deneme sürümü gibi 1 haftalık yada 30 günlük versiyonları yükleyebilirsin. Beğenirsen satın alman lazım.
Ben bir türlü Crack'li bulamadım.
Ama en son kullandığım jivetalk isimli program çok güzel bir msn programı. 30 günlük deneme sürümünü yükle, kesinlikle çok güzel. Hiç kendi kendine kapanma sorunu falan da yok. Ben bir kez yükledim ve pc den ağlandığım zamanlar haricinde hiç kapatmadan kullandım ama süresi doldu kötü oldu :(
jivetalk'ın deneme süresinden sonra almadın mı lisansını?? Yazık. 20 $ ya.
mouratt
02-11-2008, 07:28 PM
Pardon düzeltme yaptım..
crackberry
02-11-2008, 09:07 PM
sitesinde 44$ yazıyordu ben de almadım :))
Doğru değil. Tek lisans (aldığın cihaza bağlı kalıyor) $ 19.95
ikinci lisans (alıcıya bağlı kalıyor, cihaz değiştirince yeni çihaza yükleyebiliyorsun) $ 29.95. Gerçekten değer.
Waterloo
02-11-2008, 09:14 PM
sitesinde 44$ yazıyordu ben de almadım :))
Mouratt sitedeki diger kullanicilara bilgi verirken lutfen arastir, eger fikrin yoksa sadece soylemek icin diger kullanicilari da yalnis yonlendirme lutfen..!
Anlayisin icin tesekkurler.
mouratt
02-11-2008, 10:11 PM
Mouratt sitedeki diger kullanicilara bilgi verirken lutfen arastir, eger fikrin yoksa sadece soylemek icin diger kullanicilari da yalnis yonlendirme lutfen..!
Anlayisin icin tesekkurler.
Özür dilerim. Günlerdir birsürü msn programı araştırdığım için aşağıda linkini verdiğim programla jivetalk arasındaki fiyatları karıştırmışım. MOD arkadaşlardan rica edeyim de mesajımı düzeltebilirlerse düzeltsinler..
http://www.shapeservices.com/en/products/details.php?product=im&platform=bb
Link bu. Kusura bakmayın. İki programın fiyatlarını karıştırmışım. Tekrar pardon.
NOT : Yanlış bilgi vermek yada Sadece birşeyler yazmak için yapmadım haberiniz olsun..
crackberry
02-12-2008, 11:14 AM
Özür dilerim. Günlerdir birsürü msn programı araştırdığım için aşağıda linkini verdiğim programla jivetalk arasındaki fiyatları karıştırmışım. MOD arkadaşlardan rica edeyim de mesajımı düzeltebilirlerse düzeltsinler..
http://www.shapeservices.com/en/products/details.php?product=im&platform=bb
Link bu. Kusura bakmayın. İki programın fiyatlarını karıştırmışım. Tekrar pardon.
NOT : Yanlış bilgi vermek yada Sadece birşeyler yazmak için yapmadım haberiniz olsun..
mouratt, bu olay çok önemli değil. sen 44 $ deyince ben zaten senin shapeservis'in IM+'ı programını söylediğini anladım. ben sık sık amerikadaki bb forumları gezerim. orada doğru olmayan neler yazılıyor neler. sen katılmaya devam et. ancak böyle öğreniriz bu bb olayını. :D
selamlar
crackberry
mouratt
02-12-2008, 09:24 PM
Eywallah... Teşekkür ederim...
mouratt
02-18-2008, 01:56 AM
jivetalk programını satın almak istiyorum ama illede kredi kartı gerekli mi ?
Yani başka yollarla ödeme yapamıyormuyuz acaba ?
Kredi kartı yüzünden çok defa başıma çeşitli olaylar geldi de tırsıyorum internette kullanmaya artık :(
Waterloo
02-18-2008, 09:58 AM
jivetalk programını satın almak istiyorum ama illede kredi kartı gerekli mi ?
Yani başka yollarla ödeme yapamıyormuyuz acaba ?
Kredi kartı yüzünden çok defa başıma çeşitli olaylar geldi de tırsıyorum internette kullanmaya artık :(
Mourat banka havalesi yapabiliyorsun ama sana pahaliya mal olur zaten 19usd ayrica birde 25 ytl havale parasi aliniyor bankadan hatirladigim kadari ile :) Karar senin ama cok guvenli ve iyi destek veriyorlar o yuzden kredi karti isleminde icin rahat olsun
mouratt
02-19-2008, 08:00 AM
E aldım gitti o zaman:p
merhaba,
7130 modeli bir Blackberry'm var. Live messenger'ı yüklemeye çalıştım ama beceremedim. Bu modele yüklenip yüklenemeyeceğini biliyor musunuz?
saygılar,
Mustafa
selam, benimde cihazımda kullanığım bir EQO adlı bir yazılım var. Beta sürüm ve hala ücretsiz. Msn, google, yahoo gibi tüm messenger servislerini aynı anda hatta iki yada daha fazla msn hesapları kurup kullanabiliyorsun. Blackberry aboneliği gerekmiyor. TCP kullanılabiliyor. www.eqo.com sitesinden ücretsiz kayır yaptırmak ve kullanıcı adı ve şifre belirlemek yeterli oluyor.
ercanbursa
09-16-2008, 01:20 PM
merhabalar ben de 7130g kullanıcısıyım cihazımdan cok memnunum fakat kamera büyük bir eksiklik olarak duruyor ayrıca bluetooth özelliği hiç bir işe yaramıyor normal gönderim dahi yapmıyor sadece var ama hiç bir işlevi yok yada ben çözemedim 1 senedir yanılıyorsam yardımcı olabilirmisiniz
+birde telefonumu diğer modelleri ile değiştirmek istesem nereden temin edebilirim lütfen yardımcı olun
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.