View Full Version : network mailleri
oilkmen
02-03-2008, 06:01 PM
network@etp2001.etp.eu.blackberry.net adresinden sürekli mail alıyorum (günde 100 civarı) redirector yazılımı ile ilgili galiba ama bir türlü bu mailleri önleyemiyorum...durdurabilen var mı ?
Abdullah
02-03-2008, 11:34 PM
Bu mailleri eğer desktop manager programınızı kurarken mailleri desktop redirector kullanarak yönlendir seçeneğini seçtiyseniz alırsınız. Bunu önlemek için desktop managerinizi yeniden kurup ayarları düzenlediğinizde sorun çözülmüş olacaktır.
tolgaozkaya
06-01-2009, 11:52 AM
Ben ne kadar denediysem yapamadım...PC de BB ait program ne varsa sildim ama o mailler halen devam etmekte....ACİL napabilirim?
muratcolakoglu
06-01-2009, 03:11 PM
Hangi şebekenin abonesisin?
epsilon
06-01-2009, 06:35 PM
Desktop Manager'ı kurarken "redirector"ı seçmiş olmalısın. Desktop Manager programını kaldırıp yeniden kur, kurulum sırasında BES kullanıcısıysan BES'i, BIS kullanıcıysan BIS'i seç ama Blackberry Redirector'ı seçme. Bu şekilde problemin çözülür mesajlar gelmez.
tolgaozkaya
06-03-2009, 11:30 AM
TURKCELL abonesiyim....network maillerini kaldıramıyorum.Konuyla ilgili yardım ederseniz sevinirim.
e-mail / msn : tolgaozkaya@hotmail.com
pantheon
06-03-2009, 12:32 PM
uninstall thoese users tools and then reinstall and during your desktop manager set up choose BlackBerry Internet Service. On your device go to options>advanced options>service books and move cursor on to delete Desktop(cmime) and push menu key and choose delete, repeat this for desktop (cical) as well.
-Yani diyor ki bu programlari silin (yukarida bir mesajda da soylenmis ayni sekilde)
-yeniden kurun kurarken bis ise bis bes ise bes secin diyor
-ve servis book'lardan "desktop" ile baslayanlari silin diyor..secenekler gelismis ayarlar-servis kitaplari ile oraya gidebilirsin.. Kayit et.. Tekrar baslat..??!!
Sonuc?
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.