PDA

View Full Version : Bold 9000 adres defteri sıkıntısı

exodus1088
03-12-2009, 01:28 PM
Arkadaşlar turkcellin verdiği sınırsız blackberry bold aldım ama o kadar sinirlendiriyorki bu alet beni:mad:

1- Telefon rehberimi göremiyorum, sim numaralarına girdiğimde görebiliyorum hepsini tele kopyala dediğimde kopyalandı diyor ama hala göremiyorum,

forumda arattım sorunla ilişkili başlıklarda geçen çözümleri uygulayamadım, Adres defterleri kısmında Varsayınlan olarak gözüküyor. editlenmiyor.

Teşekkürler şimdiden arkadaşlar.
Saçımı beyazlattı bu makina hiç memnun değilim, ve hayatımda gördüğüm en kötü kulaklıklar bunda...çok kötü bi sistemi var kategorize edilmemiş biri burda biri orda içeriklerin...

pantheon
03-12-2009, 09:20 PM
Bataryayi 20 30 sn cikar.. Sonra tak..

Abdullah
03-15-2009, 12:51 PM
Arkadaşlar turkcellin verdiği sınırsız blackberry bold aldım ama o kadar sinirlendiriyorki bu alet beni:mad:

1- Telefon rehberimi göremiyorum, sim numaralarına girdiğimde görebiliyorum hepsini tele kopyala dediğimde kopyalandı diyor ama hala göremiyorum,

forumda arattım sorunla ilişkili başlıklarda geçen çözümleri uygulayamadım, Adres defterleri kısmında Varsayınlan olarak gözüküyor. editlenmiyor.

Teşekkürler şimdiden arkadaşlar.
Saçımı beyazlattı bu makina hiç memnun değilim, ve hayatımda gördüğüm en kötü kulaklıklar bunda...çok kötü bi sistemi var kategorize edilmemiş biri burda biri orda içeriklerin...

Cihazı efektif olarak kullanmaya başladıktan sonra fikirlerin tamamen değişecek

exodus1088
03-20-2009, 02:19 AM
peki hocam az biraz öğrendik
sim kartı çıkarınca neden wifiye giremiyorum ? simle ne ilişkisi var , wifiye yada edge'den hangisine bağlı olduğunu nasıl anlayabilirim?

Abdullah
03-24-2009, 08:26 AM
wifi yı açtığında ekranda görünen wifi ikonu aktif renkte (beyaz ) ise wifi dan çıkış yapıyorsun demektir.

Browser dan çıkış için önce ayarlar ->browser dan default ayarı hot spot browsera çevirmen gerekiyor, sonra wifi den internete çıkar