View Full Version : BES Eğitimi Hakkında !!!
Arkadaşlar merhaba,
BES 4.1 kullanıyoruz yaklaşık 50 kullanıcım var, bes tarafında yapabildiklerim sınırlı, detaylı bir eğitime ihtiyacım var bes eğitimi veren bildiğiniz kurum yada kişiler varmıdır ? ayrıca yine bes ile ilgili türkçe dökümanlar varsa ve paylaşabilirseniz gerçekten çok sevinirim.
Saygılar.
gursamet
01-29-2008, 11:16 AM
aramıza hoş geldin oncelikle... eminim bilen birisi var ise yardımcı olacktır...
benim bi bilgim yok bu konuda ama...
selamlar...
Waterloo
01-29-2008, 06:31 PM
Merhabalar oncelikle hosgeldinizz diyorum BES hakkinda detayli bilgileri olan kisiler aramizda var. Yazinizi mutlaka okumus yada okuyacaklardir. Bu konuda sorulariniza en kisa zamanda geri donulecektir. Teknik yada BIS konularinda da biz elimizden geldigince destek olmaya calisiriz. Tekrar aramiza hosgeldiniz diyorum.
Tekrar merhaba arkadaşlar,
Herkese çok teşekkür ediyorum, çok faydalı bir site olduğunu düşünüyorum, emeği geçen herkesin ellerine sağlık, yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum, elimden geldiğince bilgi paylaşımı konusunda forum a katkıda bulunacağım...
serdallamuhabbet
02-10-2008, 12:15 PM
bes hakkında ne ögrenmek istersin bana black berry ile neler yapmak istedigini söyle yardımcı olmaya çalışayım Arkadaşlar merhaba,
BES 4.1 kullanıyoruz yaklaşık 50 kullanıcım var, bes tarafında yapabildiklerim sınırlı, detaylı bir eğitime ihtiyacım var bes eğitimi veren bildiğiniz kurum yada kişiler varmıdır ? ayrıca yine bes ile ilgili türkçe dökümanlar varsa ve paylaşabilirseniz gerçekten çok sevinirim.
Saygılar.
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.