PDA

View Full Version : Wi-Fi Sorunum

kelile
01-20-2008, 06:22 PM
Merhaba Arkadaşlar,
yeni bir 8820 kullanıcısıyım, daha önce WindowsMobile işletim sistemine sahip cihazlar kullanmıştım, BlackBerry işletim sistemine yabancı olduğum için sorum size komik gelebilir ama ben Wi-Fi ile evdeki Wireless modemime veya tekrarlayıcıma bağlanamıyorum, cihaz sürekli bağlanamadı hatası veriyor, denemediğim yöntem kalmadı, WEP şifreleme kullanıp cihaz ile Wi-fi bağlantı kurabilen var mı ?
4.2.2 versiyon kullanıyorum versiyondan kaynaklanıyor olabilir mi ?
yardımlarınız için teşekkürler...

Waterloo
01-20-2008, 09:21 PM
Oncelikle merhaba aramiza hosgeldin. Sorununu tam olarak anlayamadim yani wi-fi kullanarak tabiki sabit bir modeme baglanip oradan internete cikabilirsin. Adimlari tekrar birlikte sayalim Set Up Wi-Fi -scan for networks- bulunan wi-fi modemini seciyoruz-guvenlik: onceden secilen sifre ve bu sifreyi tekrar dogruluyoruz ve cihaz baglantiyi sagliyor.

gursamet
01-20-2008, 10:44 PM
Ben WAP şifre kullanıyorum evde... alla alla bende sorun yok... wi-fi devamlı açık... bence WEP le de ilgisi yoktur gibime geliyor... NAT şifreleme falan kullanıyor olma sakın :P

mrtnds
02-27-2008, 12:34 PM
wi-fi'yi hangi cihazlar destekliyor pearl destekliyor mu ? :confused:

tuncaysahin
03-21-2008, 11:33 AM
Merhaba,

Yeni bir 8820 aldım ama bende wi-fi ile bağlan dediğimde, ip adresi alınamadı diyor, bazende şebeke tara dediğimde zaten bağlı olarak gösteriyor. Bağlı olarak gösterdiği zaman tarayıcı ekranından http://mail.gmail.com gitmesini sağladığımda ise, İnternet'e bağlanamıyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyin. Sorun devam ederse, servis sağlayıcınızla görüşün. Uyarısı veriyor.

Bir' de ben bis veya bes aboneliği yapmadan, pop3 destekle kurumsal postamı kullanmak istiyorum. Servis sağlayıcım ise, wifi olmasını istiyorum. Kurumsal çözüm merkezi bana böyle birşeyin olamayacağını, mutlaka bis veya bes aboneliği olması gerektiğini iletti. İlginç, bir eklenti ile neden olmasın ki diyorum. Bilgisi olan arkadaşımdan yardım bekliyorum.

Teşekkürler,

sertacturk
07-20-2008, 09:59 PM
bende ayni sorunu yasiyorum..

evde d-link modemim var ve 8820 ile guvenlik anahtarini gecemiyorum

ne yapmam lazim

bu arada herkese mrb :)

theo7
09-22-2008, 12:53 PM
Merhabalar,

Taze BB 8120 kullanıcısıyım. Telefonda wireless olmasına ragmen sadece "turn wireless on/off" ibaresi var menu'de. Explorer gibi bir browsera girip internette dolasamiyorum, en azindan menu'de oyle bir secenege ulasamadim. Ne yapmam gerek?

Yardimlarinizi dort gozle bekliyorum...

theo7
09-22-2008, 01:13 PM
Merhabalar,

Taze BB 8120 kullanıcısıyım. Telefonda wireless olmasına ragmen sadece "turn wireless on/off" ibaresi var menu'de. Explorer gibi bir browsera girip internette dolasamiyorum, en azindan menu'de oyle bir secenege ulasamadim. Ne yapmam gerek?

Yardimlarinizi dort gozle bekliyorum...

BBPro
09-22-2008, 11:30 PM
masaüstünde "wi-fi kur" diye bir şeçenek olması gerek..onu kullanarak bir modeme bağlanabilirsiniz..

eğer yoksa "bağlantıları yönet" 'e girip oradan da ayar yapabilrsiniz..

rokocan
08-27-2009, 08:13 AM
bende wire less modemlere bağlanamıyorm. şebekeye göre kimlik doğrulaması yapılamadı diye birtakım çeşitli hatalar alıyorm. Şimdiye kadar tek arkadasımın evindeki modemden çıkış yapabildim nete. Evde yada işteki modemle ve bulduğum diğer modemlerle bağlantı kuramadım? Nedendir bir bilen varsa açıklarsa sevinirim...