View Full Version : 8700g for google maps
NeuFlamenco
01-17-2008, 10:48 AM
Bilindiği üzere GPS özelliğini 8700g desteklememektedir bunun yerine google maps dosyasını cihazımıza kurup pcdeki google earth gibi bir görsel zevki alabiliyoruz buyrun http://www.google.com/gmm/index.html?hl=en:p
nuraykarayavuz
03-02-2008, 10:49 AM
peki 8310 destekliyor mu? çünkü ben bir türlü adresi giremiyorum kabul etmiyor. tel almanyadan geldi altta germany yazıyor değiştirip turiye diye giriyorum adresi yazıyorum ama kabul etmiyor.benim ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.
kodadiab
04-08-2008, 09:31 AM
merhaba arkadaşlar 8700g cihazıma google maps yükledim fakat açılmıyor. bana bu konuda bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Abdullah
04-08-2008, 03:52 PM
nasil bir hata ile karsilasiyorsun
kodadiab
04-08-2008, 04:08 PM
google maps ı yükledim, programı açtıgım zaman programa girmiyor. ekran bazen donuyor. donma esnasında alt+escape tusuna absarak baska bir programa gecinde durum düzeliyor. bu durumdan sonra google maps a bir daha tıkladıgım zaman yine program acılmıyor. programı tekrar kaldırdım, tekrar kurdum ama yine aynısı oldu. bu arada ben yeni bir blackberry kullanıcısıyım, yanlış birşey yapıyorsam kusura bakmayın. yardımlarınız için teşekkür ederim.
Abdullah
04-08-2008, 04:18 PM
bir iki sorum olacak:
1) BlackBerry planiniz aktif durumda degilmi? yani edge/gprs yazisi buyuk harfle yazili?
2) BIS servisinimi kullaniyorsunuz?
3) guvenlik ayarlarini kontrol edermisiniz:
secenekler-> gelismis secenekler-> uygulamalar - > google maps -> menuye basip ->edit permissions dan girince hepsini allow edip denermisiniz tekrar
kodadiab
04-08-2008, 04:25 PM
yardımcı oldugun için teşekkür ederim arkadaşım. edge/gprs bağlantısından. edge küçük harflerle yazılı. bis kullanmıyorum ama bu aydan sonra üye olacagım. gprs te sanırım bis olmadıgı için telefonda kullanılamıyormuş ynei öğrendim. ayarlar kısmından bütün iznleri açtım dediğini yaptım. benim anladıgım bu programa gprs olsada olmasada girmemiz lazım değilmidir?
hattusa
08-09-2008, 05:54 PM
Arkadaşlar Türkcell kampanyadan bana bir tane 8700g verdi cihazında acemisiyim. Benimde öğrenmek istediğim bir şey var BİS'e üyelik paralımı yoksa sadece mail alış verişlerindemi para kesiliyor. BİS'e üye olduktan sonra bu haritayı indirdiğimizde işimize yararmı yani bir navigasyon gibi yolları görebilirmiyiz. Birde bu cihazla yapılabilecek değişik birşeyler varmı bu konularda beni bilgilendiriseniz sevinirim.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.