seronal
01-07-2009, 10:22 AM
Arkadaşlar öncelikle hepinizi merhaba,
Blackberry dünyasında çok yeni sayılmam ama forumda yeniyim.
Bir sorum olacak,
Çözüm için nette günlerce araştırma yaptım, way finder 'ın kendi sitesinden de
soru sordum ama malesef hala sonuç sıfır.
Cihazı her yeniden başlattığımda ve WF yi her çalıştırmak istediğimde aşağıdaki hatayı alıyorum;
" wayfinder_navigator_blackberry_9000__wf _navigator_tr uygulaması güvenlik duvarının içindeki ve dışındaki bir konuma BT ilkeniz tarafından izin verilmeyen bir bağlantı açmaya çalıştı "
Programla ilgili tüm izinleri vs ayarladım, programı defacalarca kaldırdım yeniden yükledim vs vs ama hala çözemedim.
Ayrıca bi gelişmeyi aktarayim.
En son OS update yaptım.
Ve şuan hiç açılmayan wf açılıyor fakat şimdide internet bağlantısını sağlayamıyor.
Aynı hatayı vermeye devam ederken,
" Malesef wayfinder, sunucuya giden bir bağlantı bulamadı. Lütfen sorunu gidermek için neler yapabileceğinizi öğrenmek için sonuçlara bakın "
diyor. Sonuçlardan BIS 'e baktığımda;
" Bu taşıma türü önceden yapılandırılmamıştır ve yalnızca veri taşıyıcınız tarafından değiştirilebilir. Bu taşıma yöntemiyle ilgili daha fazla bilgi için lütfen veri taşıyıcınızla görüşün "
diyor. Ancak turkcell 'e konustum ama tabiki sonuç sıfır.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
Blackberry dünyasında çok yeni sayılmam ama forumda yeniyim.
Bir sorum olacak,
Çözüm için nette günlerce araştırma yaptım, way finder 'ın kendi sitesinden de
soru sordum ama malesef hala sonuç sıfır.
Cihazı her yeniden başlattığımda ve WF yi her çalıştırmak istediğimde aşağıdaki hatayı alıyorum;
" wayfinder_navigator_blackberry_9000__wf _navigator_tr uygulaması güvenlik duvarının içindeki ve dışındaki bir konuma BT ilkeniz tarafından izin verilmeyen bir bağlantı açmaya çalıştı "
Programla ilgili tüm izinleri vs ayarladım, programı defacalarca kaldırdım yeniden yükledim vs vs ama hala çözemedim.
Ayrıca bi gelişmeyi aktarayim.
En son OS update yaptım.
Ve şuan hiç açılmayan wf açılıyor fakat şimdide internet bağlantısını sağlayamıyor.
Aynı hatayı vermeye devam ederken,
" Malesef wayfinder, sunucuya giden bir bağlantı bulamadı. Lütfen sorunu gidermek için neler yapabileceğinizi öğrenmek için sonuçlara bakın "
diyor. Sonuçlardan BIS 'e baktığımda;
" Bu taşıma türü önceden yapılandırılmamıştır ve yalnızca veri taşıyıcınız tarafından değiştirilebilir. Bu taşıma yöntemiyle ilgili daha fazla bilgi için lütfen veri taşıyıcınızla görüşün "
diyor. Ancak turkcell 'e konustum ama tabiki sonuç sıfır.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...