PDA

View Full Version : Bedava RSS Reader

Abdullah
01-15-2008, 11:07 AM
Mobil RSS okuyucu konusunda öncü firmalardan olan NewGator BlackBerry cihazınız için kullanacağınız NewsGator Go! mobli RSS reader uygulamasını sizlere ücretsiz sunuyor. NewsGator Go! ile tüm RSS feedlerinizi BlackBerryniz üzerinden izleyip kontrol edebilirsiniz. NewsGator Go! nun en önemli özelliklerinden bir taneside desktopunuz ve bir çok web tabanlı reader lar ile senkronize edebilmeniz.
Önemli Özellikleri arasında, tek elle yönetim, BlakBerry'e özel görünüm, offline okuma (rss leri cache edebiliyor).
Kullanıcılardan gelen bilgiler doğrultusunda eğer bu RSS readerı kullandıysanız tekrar başka reader kullanmayacaksınız. Ne dersiniz, en azından denemeye değer görünüyor. Ürün hakkında daha fazla bilgiyi href=http://www.newsgator.com/Individuals/NewsGatorGo/Default.aspx NewsGator Go! dan almanız mümkün. Uygulamayı indirmek için online account açmanız gerekiyor. Merak etmeyin ücretsiz.

crackberry
01-15-2008, 03:55 PM
tşk abdullah :)

gursamet
01-16-2008, 09:47 AM
sagol Abdullah

blackberry8320
01-06-2009, 10:02 AM
bişey öğrenmek istiyorum..acaba bu uygulama türkiye rss leri için geçerlimi?ben viigo kurdum fakat sadece istanbul hawa durumunu görebiliyorum.döviz bölümünde türk lirası bile yok:s...türkiye ile ilgili başka hiç bir haberi alamıyorum...bir ayarı mı war?yoksa bu program da türkiye haberleri mevcutmu?

alierennet
08-10-2009, 07:36 PM
Viigo güzel bir program ama Türkiye ile ilgili pek fazla seçenek yok, bene kurdum ama kısa süre sonra kaldrdım.

pantheon
08-11-2009, 10:42 AM
Rss linkini bulup kendin ekleyebilirsin programa.. Ama genel sekmesinde goruncekler.. Bu programda istediklerini gruplama secenegi olmasi lazim bence de.. Ne icin kullanacaksin mesela sen?