PDA

View Full Version : BBerry ' e *.Jad & *.cod Dosyaları Yukleme

gursamet
01-13-2008, 07:44 PM
Selamlar ;

Bir Program Denedim Biraz Once İsmi Web Loader , Program *.Jad ve *.Cod dosyalarınızı direk olarak BB nize Atıyor ... Hatta Bir Deneme Dosyası Var Programın İçinde "Hello World" Adı ile Fakat Bir Konuyu Tam Bilmiyorum.... Araştırdım Aslında Biraz;

Şimdi Bu *.Jad ve *.Cod Formatlı Dosyalar Neyin Nesi ??? İkincisi Araştırmalarımın Sonucu Bazı Converterler Buldum ki *.Jar ları ;*.Jad 'a Çeviriyormuş...

Arkadaslar Ne işe Yarar Bu *.Jad *.Cod veya *.Jar Dosyaları??

Selamlar

İyi Paylaşımlar

Waterloo
01-13-2008, 08:41 PM
Simdi Jad dosyalari bir cesitli java uzantili dosyalarda ve internet explorerda actigin web sitelerinde bulunuyor ve javadan daha hizli. Gorevi java dosyalarini jad uzantilarina cevirerek acilan sayfayi hizlandirmak. Kisacasi javanin daha hizli calismasini saglayan converter gorevi goren bir uzanti.. Cad'a gelince hicbir bilgim yok yukaridaki bilgilerime ek olarak ve cad hakkinda da diger arkadaslarim bilgi verirse sevinirim tesekkurler..

gursamet
01-14-2008, 10:59 AM
Abi cad değil *.Cod... Ayrıca Ben Anlamadım Hakkaten Bu Ne işe Yarar .. Ben Nerden Bulcam yada Ne Bulcam *.Jar lı da *.Jad a donusturcem ... ve Bunu BB imde kullnacagım ??
selamlar