PDA

View Full Version : acemiyim acil yardım lazım!!

feratcan
12-07-2008, 09:21 PM
arkadaşlar ben dün 2. el bi 8820 aldım bazı sorunlarım var birincisi usb kalbosu vermemiş satıcı bana forumdan ögrenip awea dan o programı yukledm ancak bluetooth dan baglanınca şarkı fln atılamıo usb baglantısından yapablrsnz fln diyo bunun başka bi yolu yokmudur programları fln nası atıcam telefona ? diger bi sorunda wifi de cıktı.evimdeki wireless a baglanıorm baglanıo ama browser da hata weriyo we baglantılara girince yesil logo cıkmıyo sarı logo cıkıyo.bunun sebebi nedir?neden baglanamıyorum?ALLAH aşkına yardım edin arkadaşlar şimdiden saolun.

pantheon
01-07-2009, 11:30 AM
Bilgisyarcilarda gold teknosa falan ben gordum benim blackberry usb kablosu benzerini... O zaman sloganimiz neymis ''Ara kabloyu bul ara kabloyu'' ahaha

frtxyz
01-10-2009, 09:58 PM
Birincisi bluetooth ile usb de yapabildiklerini yapamazsın.İkincisi ise wi-fi ile ilgili şöyle söyleyebilirim.Benimde bir 8820 telefonum var fakat benim ilk aldığımda turkcell in blackberry özelliğini yani BIS kullanıyordum.Bu şekilde çalışırken cihaz herşeyi tıkır tıkır yapıyordu.O aboneliği kapattıktan sonra çok konuda sorun yaşamaya başladım.Bunların en başında wi-fi ile ilgili bende wi-fi da logoyu sarı görüyorum şuanda.Tabi kesin sebebinin ne oldugunu bilmiyorum ama en azından benim başıma gelen şekli budur.