PDA

View Full Version : Senkronizasyon...!!!

mouratt
01-12-2008, 02:17 PM
Pearl kullanan bir arkadaşım var ve senkronize edemediğini söyledi bana. Bu işlemi nasıl yapabileceğimizi anlatabilecek biri varmı acaba ?

gursamet
01-12-2008, 10:10 PM
Destop Manager Kullanmıyor mu Arkadasınız ?? Desktop Manager ile oldukça kolay....

selamlar

BBPro
01-13-2008, 12:46 AM
eğer tam olarak sorunu nerde yaşadığını öğrenebilirsek çözümü de sunabiliriz..

mouratt
01-13-2008, 02:02 AM
Öncelikli olarak bende de, arkadaşımın Pearl de de Dekstop manager çalışmıyor ?

Bende aynı sorunu yaşıyorum. Kaç defa baştan yükledim ama bir türlü bu programı kullanarak birşey yapamadım. Onun da aynı sorunu var.

Bunun dışında ; Örneğin outlook express deki kayıtlı mail adreslerini blackberry e atmak istiyormuş. Ama bunu yapamıyormuş. Kitapçıkta bunun yapılabildiğinin yazdığını söyledi bana ama ben incelemedim kullanım klavuzunu. Siz biliyormusunuz ?

gursamet
01-13-2008, 03:17 PM
Valla Ben Aynen Hem Outlook Expresimi Hemde MS Oulook 2007 mi , senkronize ettim... tum bilgileri aldım telefona , tel nolar ve email adresleri dahil...
ve desktop manager kullanıyorum...

probleminiz şöyle mi ;

"telefonunuzu bilgisayara USB ile baglıyorsunuz fakat desktop manager programı telefonunuzu algılamıyor?"

eger sorun bu ise desktop managerden ayar yapılıyor ve sorun cozuluyor....

tam sorunu anlamadıgım için birşey diyemiyorum bende...

selamlar

mouratt
01-13-2008, 08:57 PM
Evet sorun aynen böyle. En azından bendeki sorun bu. Ama arkadaşta da görmediğine göre onun da sorunu budur büyük ihtimalle. Ayarları nasıl yapıyoruz acaba ?

Abdullah
01-13-2008, 09:43 PM
Desktop manageri calistirin ve cihazinizi usb den baglayin

daha sonra options dan connections i secin

Gelen ekranda usb yi secin (sizde com port secili olabilir). Bu durumda cihazinizi taniyacaktir.

gursamet
01-13-2008, 10:03 PM
Abdullah ın Dediği Gibi ... Aynen Uygularsan Çözülür .... :D

mouratt
01-17-2008, 05:43 PM
Teşekkür ederim. Hemen deneyeceğim...

afat
08-11-2008, 02:42 PM
selamlar ben bişey sormak istiyorum 8100 kullanıyorum ve telefonumdaki smsleri bilgisayarıma atabilme imkanım warmı saklamak istediğim bazı mesajlar war yani bilgisayara atıpta mesajları orda saklayıp aynı zamandada bilgisayardan okuma ımkanı warmı? tesekkuredrım!

Waterloo
08-11-2008, 06:14 PM
selamlar ben bişey sormak istiyorum 8100 kullanıyorum ve telefonumdaki smsleri bilgisayarıma atabilme imkanım warmı saklamak istediğim bazı mesajlar war yani bilgisayara atıpta mesajları orda saklayıp aynı zamandada bilgisayardan okuma ımkanı warmı? tesekkuredrım!

Merhaba malesef guvenlik sebebiyle mesajlarinizi PC'ye ya da external card'a kopyalayamiyorsunuz.

datageneric
01-14-2009, 07:36 AM
hayır öyle bir işlem yapılamıyor ama BB cihazlar smsleri sonsuza kadar saklayabiliyor. tabi cihaz değiştirmezsen :)