PDA

View Full Version : SIM kilidi??

moon
10-27-2008, 03:08 PM
arkadaşlar tlfnumun resmi kaydi yapilasina rağmen kullanamiyorum çunku tlfda sim kilidi varmis.. bu sorun nsl giderilir fikri olan??

Abdullah
10-27-2008, 06:05 PM
Cihazini hangi operatorden aldin?

moon
10-28-2008, 10:49 PM
yurtdisindan hediye gelmişti.. kaydini turkcellde bütün operatörlere acik sekilde yapildi.. teyidini turktelekomdan dunde aldim..
bugun de kvk ya göturdum şansima bayram tatili sebebiyle kapaliydi...

Abdullah
10-29-2008, 01:03 PM
yurtdisindan hediye gelmemişti.. kaydini turkcellde bütün operatörlere acik sekilde yapildi.. teyidini turktelekomdan dunde aldim..
bugun de kvk ya göturdum şansima bayram tatili sebebiyle kapaliydi...

Ok. Yurtdisindan aldigin operatore mail at (IMEI numarani) veya call centerini ara. Turkiye de oldugunu ve sim kilidinin kaldirilmasini istedigin iilet. Oklenirse sana unlock kodunu donecekler ve kilidi acabileceksin

malidu
10-30-2008, 11:10 AM
Arkadaşlar selam, bende yaklaşık 1 aylık Bold kullanıcısıyım ve bundan önce sahip olduğum 8300 dan sonra bir haylide memnunum. Cihazımı bir arkadaşım yurt dışından hediye olarak getirdi, kaydını felan herşeyini yaptırdım ve kullanmaya başladım.
Şu anda 2 sorunum var ;
1- Cihazın sağ üst köşesindeki ses ayar tuşları çok zor çalışıyor hatta çalışmıyor dersem yeridir. Bu sorunu cihazımın Türkiye' de garantisinin olmadığını düşünürsek en ekonomik şekilde nerede yaptırabileceğim konusunda bana yardımcı olabilirmisiniz.
2- Pc mdeki Outlook adres bilgilerini cihazımla senkronize etmek istiyorum fakat pc deki programım önceki 8300 modeline ait olduğu için ( sanırım ) adres bilgilerini senkronize edemiyorum. Sanırım bunun için bana Bold' un driverı gerekli. Bu konudada bana yardımcı olursanız sevinirim.

Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim. :)

moon
10-30-2008, 03:57 PM
Ok. Yurtdisindan aldigin operatore mail at (IMEI numarani) veya call centerini ara. Turkiye de oldugunu ve sim kilidinin kaldirilmasini istedigin iilet. Oklenirse sana unlock kodunu donecekler ve kilidi acabileceksin

tlfnu büyük çabalar sonucu kvk götürdüm.. onlardan haber bekliyorum ben de..