PDA

View Full Version : Wi-Fi with Push Mail

Waterloo
01-11-2008, 06:25 PM
Arkadaslar surekli anlattigim ve az once bizzat denedigim bir ozelligi paylasmak istiyorum. BlackBerry wi-fi ile hattiniz olmasada BIS ile tanimladiginiz e-maillerinizi Laptopumuzda bile olmayan push mail ozelligi ile ile anlik olarak almamiz ve yollamamiz mumkun. Super bir imkan ozellikle yurtdisinda roaming ucreti odemeden data servislerinden faydalanmak isteyenler icin.

crackberry
01-12-2008, 05:38 PM
tşk mert. bb rocks :D

gursamet
01-12-2008, 10:10 PM
Teşekkurler Mert...

melih_18
03-28-2008, 05:51 PM
ya bu olay nasıl oluyo muş..? :oparatörle bir bis aboneliği almadan wireless üzerinden e mail ayarları falan... bana yardımcı olabilicek var mı burda beyler.. ben yurd dışındayım blackberry almıştım turkiyeden gelmeden.. engilterede vodafone yi kullanıyorum ama bunları bi bilseniz uzun iş.. ben de makinanın normal çzelliğini kıllanuyorum... ama bu wireless üzerinden maillere bakılma özelliği oluyorsa hiç oparatörle uğraşmama gerek yok.. ev deki wireless den bağlanırım???

don quijote
08-31-2008, 09:31 PM
Arkadaslar surekli anlattigim ve az once bizzat denedigim bir ozelligi paylasmak istiyorum. BlackBerry wi-fi ile hattiniz olmasada BIS ile tanimladiginiz e-maillerinizi Laptopumuzda bile olmayan push mail ozelligi ile ile anlik olarak almamiz ve yollamamiz mumkun. Super bir imkan ozellikle yurtdisinda roaming ucreti odemeden data servislerinden faydalanmak isteyenler icin.

nasıl yapıldığını bizimle paylaşabilir misin? :)