PDA

View Full Version : Adres defteriyle ilgili...

Galaktika
10-23-2008, 12:05 PM
Arkadaşlar,sayenizde,forumu okuyarak Sim karttan numaraları adres defterine aktarmayı başardım.Bazıları görünmüyor,nedenini anlamadım ama olsun,idare ediyorum:) Fakat bir sorunum daha var;hiç bir şeyi işaretlemediğim,şeçim yapmadığım halde bütün arayan numaraların,benim aradıklarımın ve mesaj attıklarımın isimlerinin yanında (İŞ) yazıyor.Bundan nasıl kurtulabilirim:confused:

blackben
11-04-2008, 09:00 AM
evet, aynı sorun bende de var, rehberimdeki kişileri görebiliyorum ama bazılarını bir türlü bulamıyorum, sim kartımda halen mevcutlar, başka telefonla kontrol ettim, tüm rehber numaralarımı nasıl aktif hale getirebilirm, lütfen biri cevap yazsın bize.

Abdullah
11-04-2008, 10:54 AM
Arkadaslar,

SIM kartlar ozellikleri geregi herhangi bir adres defterine export ederken sadece isim ve bir telefon numarasini alirlar. O nedenle sim kartinizdaki kisileri BlackBerry nize atarken (adres defterine girip, show sim card diyip sim karttaki kayitlari gosterip, sonra menuye basip adres defterine kopyala derseniz) sadece kisi adi ve bir adet telefonunu transfer eder. Ve o transfer edilen numarayida is telefonu olarak transfer eder.

Galaktika
11-04-2008, 11:10 AM
Teşekkür ederim kendi adıma,en azından numaraları "iş" telefonu olarak neden kaydettiğini anlamış oldum...Bir de şöyle bir sorun var,diğer arkadaşımız da belirtmiş yukarıda ...sim karttaki bütün numaraları görüntüleyemiyorum...diğer bir cihaza taktığımda varolan tüm numaralar görünüyor ancak BB'de M harfinden sonraki hiç bir isim/numara görünmüyor...Bir diğer akadaşımda da I harfinden sonrakiler yok...Kafamız çok karıştı:confused:

Waterloo
11-04-2008, 03:55 PM
Teşekkür ederim kendi adıma,en azından numaraları "iş" telefonu olarak neden kaydettiğini anlamış oldum...Bir de şöyle bir sorun var,diğer arkadaşımız da belirtmiş yukarıda ...sim karttaki bütün numaraları görüntüleyemiyorum...diğer bir cihaza taktığımda varolan tüm numaralar görünüyor ancak BB'de M harfinden sonraki hiç bir isim/numara görünmüyor...Bir diğer akadaşımda da I harfinden sonrakiler yok...Kafamız çok karıştı:confused:

Trcell'in sayfasindaki en son versiyon olan sonu 162. ile biten versiyonu mutlaka cihaziniza yukleyin bu tur problemler yazilimdan kaynaklanma upgrade edince turp gibi olacaktir hic merak etmeyin.

RozcaN
11-18-2008, 05:47 PM
arkadaslar bendeki versiyon 4.6.0.125 gözüküyor...bunun bir üst versdiyonu varmıdır...ayrıca versiyon yüklemeyi nasıl nerden yapıyoruz...saygılarımla...

haskan
11-19-2008, 10:03 AM
arkadaslar bendeki versiyon 4.6.0.125 gözüküyor...bunun bir üst versdiyonu varmıdır...ayrıca versiyon yüklemeyi nasıl nerden yapıyoruz...saygılarımla...

Merhaba

ben yeni güncelledim cihazı turkrcellin sitesinde cihaz yazılımları var şu anki benim kulandığın versiyon 4.6.0.162.