View Full Version : Outlook Açıkken Telefonu Mail Almayanlar Buraya !!!!!
gursamet
01-11-2008, 11:55 AM
Sevgili Arkadaslar ;
Eger MS Outlook unuz Açık iken BlackBerry nize Mailleriniz Düşmüyor ise Problem Şu dur , Mail Server ınız Size Gelen Maillerin Bir Kopyasını Serverda Tutmuyordur , ÇÖZÜN ÇOK KOLAY Şöyle ki MSOutlook dan Hemen Bir Ayar Değişikliği İle Çözülüyor ; Aşşagıdaki Adımları İzleyin ( Ben Outlook 2007 ingilizce Kullanıyorum ) Sizde de Bende ki gibi anlatıyorum ;
Outlook Açıkken -->> Tools -->> Account Settings -->> (mail account larınızı goreceksiniz ) Change -->> (gelen ekranda) More Settings -->> Advance (sekmesi) -->> Leave a copy of massage on the server ( tik i işsaretlenmeli )
umarım işinize yarar!!!
Işte Bu Kadar Basit
Eger Başka Sorunuz Oursa Buraya Yazabilirsiniz
Selamlar.....
gursamet
01-11-2008, 09:03 PM
İşinize Yaramıştır İnşallah.... :D
ncikal
04-20-2008, 08:31 PM
Bilgi için gerçekten teşekkür ederim ama, Bende outlook 2007 ing kullanmama rağmen bahsettiğin parametrelerde ilgili tik sahası yok acaba yardımcı olabilirmisin şimdiden teşekkür ederim.
BBPro
04-20-2008, 09:33 PM
teşekkürler bilgi için..
sergici
05-10-2008, 10:25 AM
selam
8310um var henuz outlook ayarlarini bile yapamadim hicbi yerdede bulamiyorum internete de baglanmiyor dun baglaniyordu bugun sorun var diyor,ne yapmam gerekiyor ltfen yardimci olurmusunuz
mouratt
05-10-2008, 11:55 PM
selam
8310um var henuz outlook ayarlarini bile yapamadim hicbi yerdede bulamiyorum internete de baglanmiyor dun baglaniyordu bugun sorun var diyor,ne yapmam gerekiyor ltfen yardimci olurmusunuz
Böyle durumlarda ilk yapman gereken pili çıkarıp tekrar takmak. Dene olmazsa tekrar yaz bi düşünelim bu arada...
gursamet
05-31-2008, 07:48 AM
Bilgi için gerçekten teşekkür ederim ama, Bende outlook 2007 ing kullanmama rağmen bahsettiğin parametrelerde ilgili tik sahası yok acaba yardımcı olabilirmisin şimdiden teşekkür ederim.
bahsettigim yazdıgım ayarlama aynen outlook 2007 den alındı cunku bende 2007 kullanıyorum :D tekrar dene sekmeleri iyice incelemeni oneririm....
zdanyildiz
02-26-2010, 09:19 PM
outlook 2007 için araçlar / hesap ayarları (yeni pencere açılacak) / ilgili hesabı seçin ve değiştir deyin (yeni pencere açılacak) / diğer ayarlar / gelişmiş / iletinin bir kopyasını sunucuda bırak işaretlenecek. (tamam,tamam,tamam :) deyin.)
2003 te de benze araçlar / e-posta hesapları / ilgili hesabı seçin / özellikler / diğer ayarlar / gelişmiş / iletinin bir kopyasını sunucuda bırak işaretleyin. (tamam,tamam,tamam deyin).
Lakin iyi bir yol gibi gelmiyor bana bis ile sürekli bağlı kalacağınızdan e-posta ilk bb cihaza düşer. outlook ve benzeri programlar belli aralıklarla sunucuyu kontrol ettiği için bb cihazdan sonra iletiyi alacaktır. üsteki gibi yaparsanız aynı ileti sunucuda,bb cihazda ve outlook ta bulunacak ve eğer sunucunuzda bir mail kotanız var ise belli bir süre sonra dolacak ve hiç bir şekilde yeni posta alamayacaksınız.
epsilon
02-27-2010, 10:47 PM
outlook 2007 için araçlar / hesap ayarları (yeni pencere açılacak) / ilgili hesabı seçin ve değiştir deyin (yeni pencere açılacak) / diğer ayarlar / gelişmiş / iletinin bir kopyasını sunucuda bırak işaretlenecek. (tamam,tamam,tamam :) deyin.)
2003 te de benze araçlar / e-posta hesapları / ilgili hesabı seçin / özellikler / diğer ayarlar / gelişmiş / iletinin bir kopyasını sunucuda bırak işaretleyin. (tamam,tamam,tamam deyin).
Lakin iyi bir yol gibi gelmiyor bana bis ile sürekli bağlı kalacağınızdan e-posta ilk bb cihaza düşer. outlook ve benzeri programlar belli aralıklarla sunucuyu kontrol ettiği için bb cihazdan sonra iletiyi alacaktır. üsteki gibi yaparsanız aynı ileti sunucuda,bb cihazda ve outlook ta bulunacak ve eğer sunucunuzda bir mail kotanız var ise belli bir süre sonra dolacak ve hiç bir şekilde yeni posta alamayacaksınız.
Outlook 2007'de çöpkutusunu boşaltırken serverdan sil mimvalinde bir seçenek var bu şekilde mail kotasının dolması engellenebliyor.
arnold
03-13-2010, 04:59 PM
vallahi bu problem benimde başımın belası sabahtan akşama kadar outlook açık olduğu için telefona hiç mail gelmiyor.akşam eve gittiğimde de sabahtan akşama kadar gelen tüm mailler bir anda geliyor.
fakat şimdi söylediğiniz ayarları yapmaya çalıştım,tools'a girdiğimde Account Settings sekmesini göremedim.(outlook 2007 kullanıyorum)
muratcolakoglu
03-14-2010, 11:02 AM
Sunucuda bırak seçeneğinde xx gün sonra sil seçeneği de mevcut.
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.