PDA

View Full Version : Ortam KArtı Kullanımı ???

mouratt
01-10-2008, 11:16 PM
Arkadaşlar 8300 da hafıza kartının içini göremiyorum ? Sadece medya dosyalarını görebiliyorum. Yani fotoğraflar, videolar yada mp3 ler görünüyor. Attığım bir programı falan çalıştırmak için baktığımda görünmüyor. Sebebini ve nasıl görebileceğimizi bilen varmı acaba ?

gursamet
01-10-2008, 11:53 PM
Selamlar ;

hoş Geldiniz oncelikle , bence olay şu siz zaten aletten ortam kartı içini goremezsiniz , eger ... sadece medya file ları kontrol altında tuttarsınız... zaten ortam kartına dısardan ne yuklerseniz bir işe yaramaz gibi bi his var içimde sadece "Desktop Manager" kullanarak program yukleyebilirsiniz alete...

yanlısım varsa Moderator Arkadaslarım Düzeltecektir....

selamlar....

Waterloo
01-11-2008, 04:11 PM
ortam kartinin icerisindeki dosyalari yada belgeleri gormek icin Media (ortam yada) - BlackBerry Menu tusu- Explore ( yada Arastir) dediginizde dosyalariniza yada media cartiniz icerisindeki belgelerinize teker teker ulasmaniz mumkun..

gursamet
01-11-2008, 09:03 PM
evet mert .. ben hata yapmışım çok pardon....

BBPro
01-11-2008, 11:48 PM
sevgili mouratt mertin de bahsettiği yöntemle ortam kartı içindeki dosyaları görebilirsin..

başka bir konuda sorun olursa forumda sorabilirsin elimizden geldiğince yardımcı oluruz..

mouratt
01-12-2008, 02:45 AM
Teşekkür ederim.

Bol Bol soru gelecek benden merak etmeyin. Ama bildiğim konularda da yardımcı olacağım elimden geldiğince.

Saygılar...

jupiter
01-17-2008, 10:10 PM
Bu arada ek olarak,boş bir hafıza kartını Blackberry'e taktığın anda cihaz otomatik olarak hafıza kartı üzerinde Blackberry adında ana klasör açıyor ve sounds,pictures,videos...alt klasörlerini otomatik olarak oluşturuyor. Ve sen o kartı çıkartıp başka marka bir telefonda denediğinde hafıza kartını biçimlendirmek,dolayısıyla tüm bilgilerini kaybetmek durumunda kalıyorsun.
Tavsiye olarak Blackberry de kullandığınız hafıza kartını Blackberry dışında farklı bir üründe kullanmayın...

hakan şen
08-02-2010, 06:02 PM
Selamlar;
Ekranda söyle yazıyor.."İçinde hatalar bulunan ortam kartı takıldı.Bu hataları düzeltmek için lütfen bilgisayarınızda bir disks hatası denetleme yardımcı programı kullanın."

Ortam kartına format bile cektim.. ama aynı hatayı almaktayım..ne yapılması gerek!