View Full Version : WI-FI gereklimi ?
jupiter
01-09-2008, 10:04 PM
Merhabalar , operatör destekli Blackberry cihazlarında BIS aboneliği gerçekleştirmeden ne e-mail nede maps özellini kullanabiliyorsunuz..Abone olduğunuz takdirde zaten wi-fi ile zaten bir işiniz kalmıyor... Dolayısıyla WI-FI çok gereklimi?
Görüşlerinizi bekliyorum...
crackberry
01-10-2008, 10:00 AM
jupiter, türkiye için söylediklerin genel olarak geçerli. wifi'nin çok bir faydası yok. ancak çok büyük dosyalar, mp3 OTA yüklersen hız'dan faydalana bilirsin. ve bu 200 MB "sınırsız" limiti var ya. ama amerikaya baktığın zaman işler değişiyor. orada @home diye bir şey var. ayda 15 $'a eve wifi kuruyorsun ve onun üstünden sınırsız bb'nin üstünden konuşabiliyorsun.
gursamet
01-10-2008, 10:00 AM
walla Haklı olabilirsin ama şöyle fikrimi soylemek istiyorum, Wi-Fi nin bulundugu yerlerde derhal Wi-Fi ozelligini kullanmaya başlıyorum ...gerek ekonomik açıdan gereksede hız açısından ... işin aslı ben faturamı kontrol altında tutmak için Wi-Fi nin gerekli oldugunu dusunenlerdenim... Mobil Haldeyken hareket halindeyken EDGE ok... ama ofis dısında hele bir de Wi-Fi nin oldugu bir yerde EDGE ye para odemek istemiyorum dolayısı ile 2mb kotamı yemek istemiyorum!!!
selamlar...
BBPro
01-10-2008, 03:02 PM
eğer 2 mb kotanız var ise wi-fi kısmen mantıklı olabilir..
ama an itibariyle eğer herhangi bir operatörden sınırsız BIS paketiniz varsa wi-fi çok elzem bir özellik değil..
ayrıca evindeki wi-fi dışında edge hızından daha hızlı kaç adet wi-fi connection var istanbulda merak ediyorum..
gursamet
01-10-2008, 05:16 PM
valla bilmiyorum abi ama dedigin gibi kotalıyım... ne yapıyım Wi-Fi siz olmuyooo :D
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.