PDA

View Full Version : Kartvizit tarama ve rehbere atma

loaxc
01-09-2008, 10:36 AM
Merhaba arkadaşlar.
Bazı cihazların kartvizitleri tarayarak veya resmini çekerek rehbere atma gibi özelliği olduğunu duydum. Aslını isterseniz pek inanasımda gelmedi ama sormadan duramadım. Sizlerin bildiği böyle cihazla var mı ? daha doğrusu balckberry cihazlarında böyle bir özellik duydunuz mu ?

gursamet
01-09-2008, 11:04 AM
benim bildigim bir ozelligi diil zaten benim kinde (8820) zaten kamera v.s. yok ...

BBPro
01-09-2008, 11:18 AM
öncelikle aramıza hoşgeldin..
bahsettiğin şey oldukça ilginç bir özellik..

BlackBerry'lerde böyle bir özellik yok..

loaxc
01-09-2008, 11:33 AM
Teşekkürler, hoş bulduk :)

ilginiz ve cevaplarınız için teşekkürler

crackberry
01-09-2008, 12:03 PM
Merhaba arkadaşlar.
Bazı cihazların kartvizitleri tarayarak veya resmini çekerek rehbere atma gibi özelliği olduğunu duydum. Aslını isterseniz pek inanasımda gelmedi ama sormadan duramadım. Sizlerin bildiği böyle cihazla var mı ? daha doğrusu balckberry cihazlarında böyle bir özellik duydunuz mu ?

aramıza hoşgeldin. ben bunu sanki bir us forumunda okudum. yanılmıyorsam bir yazılım yüklenerek oluyor. bir araştırayım sana geri dönerim.

crackberry
01-09-2008, 12:23 PM
aramıza hoşgeldin. ben bunu sanki bir us forumunda okudum. yanılmıyorsam bir yazılım yüklenerek oluyor. bir araştırayım sana geri dönerim.

buldum ama malesef olmuyorummuş. ayrı bir card scanner ile oluyor ama direkt bb'den olmuyor. sorry. :(

jupiter
01-09-2008, 12:35 PM
S.ericsson P990i de böyle bir özellik var.
Bu sistem hoş ancak gereksiz hele ki Türkiye için son derece gereksiz. Sistem ne yazıkki Turkce karakter desteği vermediğinden manuel kayıt daha zahmetsiz oluyor.

loaxc
01-09-2008, 12:44 PM
Arkadaşlar sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. Çok sağolun..