PDA

View Full Version : 8120 sorunlarım

cemal_33
09-20-2008, 01:49 PM
merhabalar;yeni üyeyim.bir çok konuda yardımınızı sessiz sedasız aldım.ancak bir kaç konuda işin içinden çıkmam mümkün olmadı.bb 8120 kullanıcısıyım.cihaz geçen hafta amerika'dan geldi.pasaport kaydı yapıldı.şu an bir sorun yok gibi.unlock gibi bir sorun çıkar mı acaba ilerde?
bir de bluetooth ile veri aldığım zaman bir sorun yaşıyorum.örneğin mp3 parçası aldım ve ben bunu music dosyasına kaydetmek istiyorum.ancak beceremiyorum.ne yaptıysam da yine ring tones kısmına atıyor dosyayı.
kazara nete girecektim geçen gün.ancak browser kısmını avea diye ayarlayınca sanıyorum faturalandırdı.ekranımdaki dünya resmi gidene kadar da canım çıktı resmen
telefonda türkçe dil seçeneği yok.nasıl yükleyebileceğim konusunda da bir bilgim yok.avea'nın sayfasından denedim ama beceremedim
feci derecede sıkıştım.yardımınıza ihtiyacım var.
mutlu günler...

mouratt
09-29-2008, 09:48 AM
- Cihazın kaydını yaptırdıysanız, bu konuda sorun yaşamazsınız.
- mp3 leri bluetooth ile attığınız zaman dediğiniz gibi direk telefon hafızasına kayıt yaptığı için ringtones bölümüne atıyor ve oradan da başka yere alamıyorsunuz. Bende çok uğraşmıştım bi ara onunla. En iyisi usb kablosu ile pc den atmak bence. Yada ringtones daki mp3 leri pc bağlantısıyla oradan alıp mp3 lerin içine almaya çalışın.
- türkçe yazılım avea nın sitesinde var diye biliyorum. Oradan indirip yazılım yüklerseniz türkçe dil desteği sağlamış olursunuz.