View Full Version : wi-fi kuramadım bir türlü
crown
09-02-2008, 12:20 AM
8820 kullanıyorum, evdeki wireless ağıda seçtim, şifreyi de gördüm. buraya kadar herşey normal ancak ip adresi alamıyor cihaz.. wpa şifreleme kullanıyorum. sorunu nasıl çözebilirim?
teşekkürler.
crown
09-05-2008, 08:35 PM
bağlantıyı yapıyorum
durumda şebeke alındı diyor,
VPN ile ilgili durumda hata: VPN profili bulunamadı diyor.
Bu durumda ne yapmak lazım yardım ltf..
crown
09-05-2008, 09:03 PM
etkin olması şartmıdır ip adresi alabilmesi için,
eğer şartsa cihazımda bir vpn profili yok, profil oluşturmam gerekiyorsa nasıl yapmam lazım..
evde kendi modemimden internet bağlantısı almaya çalışıyorum özel bir güvenlik sistemi kurulu değil bu kadar ayrıntıya gerek var mı:)
oraya girip buraya kurcalayıp bulduğum şeyleri soruyorum işte, ltf yardım pls :))
Abdullah
09-06-2008, 08:55 AM
standart bir bicimde wifi kurulum sihirbaziyla adim adim ilerleyip kurulumu yaparmisin. VPN vs ile alakasi olmamasi gerekiyor. Adim adim ilerleyip, sonraki steplerde sifre kullaniyorsan turunu (WAP, WEP) vs girecegin ekranlar geliyor. Onlari duzgun girdikten sonra sorunsuz baglanmasi gerekiyor
crown
09-06-2008, 12:16 PM
yok hocam hepsini denedim desem yeri var...
el ile de wifi kurdum otomatikte kurdurdum, evdeki wireless ağımı wpa dan wep e geçirip tekrar kurdum sonuç hep aynı.
bağlanıyor, led ışığım yeşil bile yanıp sönüyor.
ama wifi ağını incelediğimde sarı renkli girilmez işareti yanında hep duruyor.....
crown
09-06-2008, 12:20 PM
hatta şimdi evdeki wireless ağının güvenliksiz hale getirdim, şifreleme falan yok.
bir daha kurdum telefona ama sonuç gene aynı.. ağa bağlanıyor ancak sarı renkli girilmez işareti hep duruyor...
her seferinde de ana ekrandaki wifi yazısı gri olarak görünüyor.. tam bağlantıda onun da rengi değişecektir sanırım. en azından yanındaki edge gibi mavi olacaktır
crown
09-06-2008, 12:25 PM
bu cihazı götürebileceğim bir servis yada danışacağım bir yer varmı bu arada netten arıyorum oda yok.. bb türkiye sayfası da bir süreden beri güncellenmiyor ve iletişim adresi vs hiçbir şey yok..
yada ben mi bulamıyorum anlamıyorum doğrusu
helaxes
12-01-2008, 03:56 PM
aynı sıkıntı bendede var . Babam kendıne almıstı 8820 yi ancak cok ısınamadı ben aldım. Onun hattı takılı iken ben wifi bağlantısı yapabiliyordum. Ancak kontakları senkronize edip kendi hattımı taktıktan sonra wifi bağlantısı yapamıyorm :S . Aynı şekilde kesinlikle ip almıyor.
Zeybekltd
12-01-2008, 04:57 PM
Arkadaslar biraz basit gelecek ama bende de ayni problem wardi ise yaradi (router a reset attinizmi?)
Eger o da olmazazsa router inizin ayarlarindan static IP adresini degistirirseniz (once 1 veya 11 i deneyin) tahminim probleminiz hallolacaktir
Abdullah
12-04-2008, 10:05 AM
Arkadaslar,
Modemlerinizin markasi nedir? sorun yasayanlar ayni modemmi?
hido05
02-15-2009, 05:31 PM
Ben wi fi ile baglanıyorum ama kontor gıdıyor sorun nedır yardımlarınızı beklıyorum sımdıden tesekkurler.
lexin
02-20-2009, 01:23 PM
sorunu cozen varmı bende devar
gursamet
04-06-2009, 10:20 AM
Ben wi fi ile baglanıyorum ama kontor gıdıyor sorun nedır yardımlarınızı beklıyorum sımdıden tesekkurler.
wi fi ile bağlanamıyorsunuz demekki , GSM operatorunuz gprs yada edge için kontro kesiyor , normalde sorunsuz olsa kontor harcamaz Wi-Fi ;
soyle deneyin , Mobil Şebekeyi baglantı ayarlarından kapatın , Wi-fi yi aktif hale getirin oyle deneyin sorun devam ediyor mu?
bu arada herkese selamlar , uzun bir sure siteye aktif olamadım pm lere cevap veremedim kusura bakmayınız.
selamlar
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.