View Full Version : 8320-arama günlüğü
yusuf
07-10-2008, 11:07 AM
Arama günlüğünde ki kayıtlar en fazla bir gün görünüyor. Daha sonra aranan, arayan ve cevapsız çağrılar yok oluyor. Kullanım klavuzunda 30 gün saklanabileceğini belirtiyordu. nasıl bir çözüm önerirsiniz?
BBPro
07-10-2008, 04:46 PM
cihaz hafızanız dolmuş..bazı uygulamaları silin ya da eski maillerinizi silin..
yusuf
07-10-2008, 06:28 PM
cihaz hafızanız dolmuş..bazı uygulamaları silin ya da eski maillerinizi silin..
hımm, peki uygulamaları veya gelen-gelecek mailleri hafıza kartına yönlendirmem mümkünmü? teşekkürler
BBPro
07-11-2008, 02:24 AM
malesef değil..
cortes
07-11-2008, 08:41 AM
Merhabalar
Benim cihazım 8820 ve nerdeyse Mayıs ayı dahil aramalarımı görebiliyorum. Bu cihaza has bi özellik mi bilmiyorum ama ben kayıtlara Arama günlüğüne girip en üstte numara yazılacak yere gelince menü tuşuna basıp seçenekler bölümüne giriyorum. Orda Arama günlüğü tutma seçeneğine tıklatınca açılan sayfada çıkan 3 tane seçeneğiniz var. Hangisini işaretlerseniz o kayıtları bana mesajlar bölümüne gönderiyor. Benim cihazımda böyle.
yusuf
07-11-2008, 09:50 AM
Merhabalar
Benim cihazım 8820 ve nerdeyse Mayıs ayı dahil aramalarımı görebiliyorum. Bu cihaza has bi özellik mi bilmiyorum ama ben kayıtlara Arama günlüğüne girip en üstte numara yazılacak yere gelince menü tuşuna basıp seçenekler bölümüne giriyorum. Orda Arama günlüğü tutma seçeneğine tıklatınca açılan sayfada çıkan 3 tane seçeneğiniz var. Hangisini işaretlerseniz o kayıtları bana mesajlar bölümüne gönderiyor. Benim cihazımda böyle.
Cevap için teşekkürler.
Blutooth da problemim var ve fazla önemsemedim onu ama en çok canımı sıkan problem arama günlüğümün kaybolması oldu. Sayın BBpro nun önerdiği gibi kullanmadığım uygulamaları kaldırdığım halde arama günlüğü gelen aramaları kayıt etmiyor. Bazen 2 saat bazen 3 saat boyunca görünüyor bazende anında siliniyor. Hele dün gece bir kaç cevapsız arama vardı hiç göstermedi onları. Senin dediğin seçenekleri bende yaptım tüm aramaları arama günlüünde göster seçili olmasına rağmen banamısın demiyor. Bu problem gerçekten canımı çok sıkıyor. Nokiadan sonra ilk günler hiç alışamamıştım 8320 ye ama sonradan çok mmenun kalmıştım ah birde bu sorun olmasa.
BBPro
07-11-2008, 01:33 PM
wipe atmayı deneyin..probleminizin çözülme ihtimali yüksektir bu şekilde..
yusuf
07-11-2008, 02:56 PM
wipe atmayı deneyin..probleminizin çözülme ihtimali yüksektir bu şekilde..
Wipe nedir bilmiyorum inanın :)
Waterloo
07-12-2008, 02:57 PM
Wipe nedir bilmiyorum inanın :)
Secenekler, Guvenlik secenekleri, Genel Ayarlar, Arama tusunun yanindaki BB logolu menu tusuna basiyoruz, gelen ekranda cihazdaki bilgileri sil diyoruz ve "Blackberry Degerini girin diyor" Blackberry yaziyoruz ve ok diyoruz. Bu islem sonucu cihaziniz fabrika ayarlarina geri donecektir bundan dolayi mutlaka cihazinizdaki bilgileri yedekleyin.
yusuf
07-15-2008, 08:54 AM
Secenekler, Guvenlik secenekleri, Genel Ayarlar, Arama tusunun yanindaki BB logolu menu tusuna basiyoruz, gelen ekranda cihazdaki bilgileri sil diyoruz ve "Blackberry Degerini girin diyor" Blackberry yaziyoruz ve ok diyoruz. Bu islem sonucu cihaziniz fabrika ayarlarina geri donecektir bundan dolayi mutlaka cihazinizdaki bilgileri yedekleyin.
Sayın Waterloo ve BBpro ilgi ve desteklerinize çok teşekkür ederim. Önerdiğiniz işlemleri yapınca sorunum düzeldi. ilk defa 24 saattir arama günlüğü kayıtlarım silinmedi :)
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.