View Full Version : Browser ve flash player sorunu
kivanchos
07-08-2008, 03:38 PM
Arkadaşlar merhaba, BB konusunda yeni sayılırım.Yanlışım varsa düzeltin lütfen.
Mesela garanti bankasında bir işlem yapmak istediğimde (diğer bankaların sitesinde de aynı şey oluyo mu bilmiyorum) tarayıcı olarak internet explorer istiyo yani BB'nin default browserını kabul etmiyo.Bununla ilgili olarak ne yapabilirim.
2.olarak da İBB'nin trafik yogunluk harıtası dıe bisi var ve bunun içinde flash player gerekiyo.Sanırım BB flash playerı desteklemio.bunun için de herhangi bir çözüm var mıdır??
Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum..
mcturco
09-07-2008, 09:29 PM
Arkadaşlar merhaba, BB konusunda yeni sayılırım.Yanlışım varsa düzeltin lütfen.
Mesela garanti bankasında bir işlem yapmak istediğimde (diğer bankaların sitesinde de aynı şey oluyo mu bilmiyorum) tarayıcı olarak internet explorer istiyo yani BB'nin default browserını kabul etmiyo.Bununla ilgili olarak ne yapabilirim.
2.olarak da İBB'nin trafik yogunluk harıtası dıe bisi var ve bunun içinde flash player gerekiyo.Sanırım BB flash playerı desteklemio.bunun için de herhangi bir çözüm var mıdır??
Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum..
bazi intenet sayfalarında bende sorun yaşıyorum yarım flashları okuyor browser fakat tam flash sorun oluyor bende bu açtığın konuyu taki ediyorum 2 haftadır ama sanırım kimse birsey bimiyor :) suana kdar kimse cevap vermemeis
BBPro
09-08-2008, 07:26 PM
garanti bankasının bankacılık işlemlerini yapacaksanız wap.garanti.com'u kullanmanız gerekiyor..sınırsız tarifeden yararlanamazsınız..
"trafik" yazın 1530'a gönderin ;)
miko81
09-20-2008, 02:44 AM
selam arkadaşlar bendeki sıkıntıda bb de internette dolaşırken mesela youtube tipi video ve paylaşım sitelerini açayorum fakat videoları seyredemiyorum çatığımızda flash player ykleyin dio yükle deyince sizde zaten daha değişiği var dio fakat sonuç itibari ile izleyemiyorum lütfen yardım edin tşklr
BBPro
09-20-2008, 01:17 PM
selam arkadaşlar bendeki sıkıntıda bb de internette dolaşırken mesela youtube tipi video ve paylaşım sitelerini açayorum fakat videoları seyredemiyorum çatığımızda flash player ykleyin dio yükle deyince sizde zaten daha değişiği var dio fakat sonuç itibari ile izleyemiyorum lütfen yardım edin tşklr
wi-fi browserdan çıkış yaparsanız izleyebilrisiniz..
asilyuk
10-24-2008, 11:58 PM
bb de flash player destegi yok. bu yuzden flash olan sayfaları tam olarak goruntulemez. ayrıca ne şebekeden nede wi-fi den youtube ve tarzi sitelerden video izleyemezsiniz çünkü bb de streaming özelliğide yoktur.
destursuz
07-16-2009, 10:16 AM
streamin özelliği (bb 9000)var fakat sadece wireless acık iken mümkün.
flash player sorununu bende yaşıyorum ama BB browserdan youtube izlenebiliyor.
iSuat
08-26-2009, 04:12 PM
bende 8120 var ben youtube videolarını bb browser dan izleyebiliyorum tabi sanırım 3gp ye dönüştürülmüş videolar var youtube da
fciftci
02-17-2010, 07:56 AM
BB browserından http://vuclip.com'a girip youtube videolarını izleyebilirsiniz.
oguzhan1245
07-03-2010, 09:17 PM
arkadaşlar şu anda blackberry flash desteği vermiyo ama 2 ay önce hala varmıdır bilmiyorum ama sitesinde eylül veya ekim ayında flash desteğini vereceği açıklamışdı
Abdullah
07-05-2010, 01:47 PM
Henuz flash destegi yok. adobe flash lite urununun su anda android ile basladigini yakin zamanda BB yide kapsayacak sekilde bir cok cihazi vs isletim sistemini destekleyecegini gecenlerde acikladi
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.