PDA

View Full Version : yardım 8320

endogd
07-08-2008, 11:51 AM
ikinci el 8320 aldım,fakat sorun şu ki kvk dan aldığım kilit kodunu girdim ve sim devre dışı yazdığı halde vodafone kullanamıyorum
sım devre dışı
ağ etkin
ağ alt grubu d.dışı
servis sağlayıcı d.dışı
kurumsal d.dışı

türkcelle görüştüm balackberry servisini kaydını sildiklerini söylediler.ama sorunum çözülmedi neden anlamadım

yardımcı olabilirseniz sevinirim

bu konuda goksel@ekotip.com.tr adresime mail atabilirsiniz.

BBPro
07-10-2008, 10:46 AM
"ağ-etkin" ise cihazınızın hala simlock'u var demektir..size verilen şifreyi tekrar girin..

unlock code girmekte sıkıntı yaşarsanız yardımcı olabilirim,çok basittir..

endogd
07-16-2008, 03:18 PM
"ağ-etkin" ise cihazınızın hala simlock'u var demektir..size verilen şifreyi tekrar girin..

evet dediğiniz gibiymiş kodu aldım ve şu an sorunsuz kullanıyorum teşekkürler.

livingdead
10-19-2009, 10:45 PM

Merhabalar.Bugün ikinci el bi Blackberry 8320 aldım fakat alet Turkcell sim kilitli.Ben ise Vodafone kullanıyorum.Boşşuna mı verdim o kadar parayı:(Lütfen Yardım edin ne yapmam gerekiyor bunu Vodafone'a açtırmak için???

muratcolakoglu
10-20-2009, 08:55 AM
Merhabalar.Bugün ikinci el bi Blackberry 8320 aldım fakat alet Turkcell sim kilitli.Ben ise Vodafone kullanıyorum.Boşşuna mı verdim o kadar parayı:(Lütfen Yardım edin ne yapmam gerekiyor bunu Vodafone'a açtırmak için???

Turkcell'i arayıp kilit kodunu isteyin.

livingdead
10-20-2009, 10:48 PM
Turkcell'i arayıp kilit kodunu isteyin.

İlginiz için teşekkürler...Ama Turkcell'i arayıp ne diyeyim??(Yani,Turkcell kullanıcısıymış gibi mi davranayım, yoksa olayı olduğu gibi mi anlatayım???)

muratcolakoglu
10-21-2009, 07:51 AM
İlginiz için teşekkürler...Ama Turkcell'i arayıp ne diyeyim??(Yani,Turkcell kullanıcısıymış gibi mi davranayım, yoksa olayı olduğu gibi mi anlatayım???)

Yalan söylemenize gerek yok. Bir şey söylemenize de gerek yok. Kilit kodunu istediğinizi söylemeniz yeterli. Vermemeleri için sebebp yok.

Abdullah
10-21-2009, 08:32 PM

KVK yida arayip isteyebilirsin.

livingdead
10-22-2009, 12:04 AM
KVK yida arayip isteyebilirsin.

Ankara Kvk merkeze gittim "Turkcell'den isteyeceksiniz" diyorlar.Turkcell merkeze gittim 120TL istiyorlar yaa kafayı yemiş bunlar...Telefon böylece elimde kaldı,kullanamıyorum...

epsilon
10-22-2009, 01:39 AM
Ankara Kvk merkeze gittim "Turkcell'den isteyeceksiniz" diyorlar.Turkcell merkeze gittim 120TL istiyorlar yaa kafayı yemiş bunlar...Telefon böylece elimde kaldı,kullanamıyorum...

Bir de Turkcell müşteri hitmetlerini arasanıza (4440532) telefon bayiinin işgüzarlığı (daha doğrusu aç gözlülüğü) olabilir bu 120 TL. Hatta bence aramışken bayii de şikayet edin. Tabi cihaz faturalı, kaçak falan değil di mi, ona da dikkat edin.

Babam için aldığımız 8900 da simlockluydu, AVEA müşteri hizmetlerini arayıp kodu aldık, 30dk sonra Turkcell ile kullanmaya başladı.

livingdead
10-22-2009, 02:00 PM
Bir de Turkcell müşteri hitmetlerini arasanıza (4440532) telefon bayiinin işgüzarlığı (daha doğrusu aç gözlülüğü) olabilir bu 120 TL. Hatta bence aramışken bayii de şikayet edin. Tabi cihaz faturalı, kaçak falan değil di mi, ona da dikkat edin.

Babam için aldığımız 8900 da simlockluydu, AVEA müşteri hizmetlerini arayıp kodu aldık, 30dk sonra Turkcell ile kullanmaya başladı.

telefon kvklı,faturasını kaybetmiş sahibi ama garanti belgesi var.kardeş telefonun eski sahibine turkcell müşteri hizmetlerini arattım kilit kodunu istettim,2-3gün sonra döneceğiz size demişler ama dönmediler.4gün önce de telefonu satın aldığım telefoncuya arattım müşteri hizmetlerini,ona da 2-3gün sonra döneceğiz dediler ama dönmediler:(çok sinir bozucu yaaa...

livingdead
10-22-2009, 06:39 PM
en sonunda az önce aradılar ve çok şükür ki kodu verdiler açtım...yardımcı olmak isteyen arkadaşlar çok teşekkürler...

epsilon
10-23-2009, 12:05 AM
Neyse hallettiğine göre sorun kalmadı:rolleyes:

livingdead
10-23-2009, 08:33 PM
Neyse hallettiğine göre sorun kalmadı:rolleyes:

Evet...Sonundaa... Ama şimdi bazı sorularım varr. Bu 8320'ye uyumlu olan en iyi browser nedir,nereden bulabilirim???Başka ne gibi ücretsiz programlar yüklenebilir,işe yarar ücretsiz programları nerden bulabilirim???Link verebilirseniz sevinirim...Bir de,Windows Live Messenger yükledim,Wi-fi üzerinden msne girmeye çalışıyorum ama oturum aç tuşuna bastığımda "Veri servisleri yok" diyor,ne yapmalıyımm???Ha bir dee ekranın sağ üst köşesindeki edge yazısını da yok edemedim,kontör gidecek diye aklım takılıyor ona yaaa...