View Full Version : Windows Live Messenger Varmi?
Waterloo
06-29-2008, 07:46 PM
Evet arakadaslar 29 Haz. itibari ile RIM, Microsoft anlasmasi geregi, BlackBerry BIS aboneleri mevcut abonelikleri uzerinden hicbir ucret odemeden sinirsiz Live Messeger kullanabilirler.
cortes
06-30-2008, 09:14 AM
Merhabalar
Artık kullanabileceğimiz belirtiliyor ama telefonumun desteklemediğine dair bir mesaj alıyorum www.blackkberry.com/livemessenger adresinden yüklemeye kalktığımda. Cihazım 8820 ve versiyon 4.0.2.
Yardımcı olursanız sevinirim.
randelas
06-30-2008, 02:59 PM
Merhabalar
Artık kullanabileceğimiz belirtiliyor ama telefonumun desteklemediğine dair bir mesaj alıyorum www.blackkberry.com/livemessenger adresinden yüklemeye kalktığımda. Cihazım 8820 ve versiyon 4.0.2.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Cihazın bataryasını cihaz acık konumda iken cıkarıp takıldığında ükon oyomatik olarak gelmektedir. farklı sitelerden yüklenen msn programları desteklenmediği için çalışmayabilir. kurulum sırasında sözleşmiyi kabul ediyorum deyip ilerlemesi lazım.Eğer yine sözleşmenin başına atarsa bu defada kabul etmiyorum seçeneğini işaretleyip kurulum yapılabilir
nighty
07-01-2008, 05:52 PM
Cihazın bataryasını cihaz acık konumda iken cıkarıp takıldığında ükon oyomatik olarak gelmektedir. farklı sitelerden yüklenen msn programları desteklenmediği için çalışmayabilir. kurulum sırasında sözleşmiyi kabul ediyorum deyip ilerlemesi lazım.Eğer yine sözleşmenin başına atarsa bu defada kabul etmiyorum seçeneğini işaretleyip kurulum yapılabilir
Bu ne demek kabul etmiyorum işaretlenip kurulum yapılabilir? Bende 8820 kullanıcısıyım. Blackberry nin live messenger sitesinden kurulum yaptırtmıyor. Bu konuda bilgi sahibi birisi cevap verirse çok memnun olurum.
gursamet
07-01-2008, 09:31 PM
ben de 8820 kullanıcısıyım , pili cıkardım taktım dediginiz gibi logo geldi ..... logoyu tıklayıp yukledim v.s. tamam hersey guzel deeeeeeeeeeeeeeee
kullanıcı adımı ve şifremi yazıp baglan diyorum meret de tık yok :D
var mı arkadaslar kullanabilen bu WLive Messanger ı ?????
selamlar
Waterloo
07-01-2008, 09:50 PM
Merhaba asama asama anlatiyorum
1. Batarya cikarip takin( Bataryayi cikarip taktiktan sonra ekranina ikon gelmeyenler beklesin cunki operatorun kullanici yogunlugundan dolayi herkese aninda uygulama push edilemiyor ama hepinize gelecek)
2. Ikona tikladidan sonra web adresine yonlendirileceksiniz ve buradan uygulamayi download edin.
3. Ana menude tikadiginiz msn ikonu sizi adim adim yonledirecek sozlesmeyi okudum ve kabul ediyorum diyorsunuz.
4. Sifrenizi ve kullanici adinizi girip msn kullanmaya basliyorsunuz.
Not: Bu islemler sonucu basaramiyorsaniz basa donun ve uygulamaya tekrar baslayin.
cortes
07-02-2008, 10:21 AM
Selamlar
Ben pil çıkarıp takma işleminden sonra ikonu gördüm ve de kurulumu yaptım. Fakat dendiği gibi sözleşmeyi kabul etmiyorum dedim ve şu anda ancak bu şekilde cihazımda sağlıklı olaral msn kullanabiliyorum. Yalnız acele etmemek lazım dendiği gibi operatörler çok yoğun. İkonu bulana kadar günde 3-5 kez cihaz açıkken pili çıkarıp takmak gerekiyor. Bana 2 gün sonra geldi. :-)
BBPro
07-03-2008, 09:15 PM
kullanıcı adı ve şifrenizi girdiğinizde "kabul etmiyorum" demeniz gerekiyor :)
gursamet
07-05-2008, 03:39 PM
puhahahahaahaaaaa
ben de devamlı kabul ediyorum hay allah amma salaklık yaaaa....
neysee ki calıstı şimdi ....
bi soru daha msn de online iken ve ortamda Wi-Fi ye baglı iken bu msn , wi-fi den mi faydalanıyor yoksa EDGE den mi ?
bu ay biraz şişti de faturam , eger msn EDGE den kullanıyor ise tarife degistirecegim ...
selamlar
Mustafa Erinanç
07-05-2008, 10:07 PM
Merhaba arkadaşlar ben daha bu gün bir blackberty 8820 aldım hiç bir şey den anlamıyorum ancak msn işime yarardı verdiğiniz linkteki sayfa görüntülenemiyor, yardımcı olursanız sevinirim.
www.blackkberry.com/livemessenger
gursamet
07-06-2008, 09:11 AM
Merhaba arkadaşlar ben daha bu gün bir blackberty 8820 aldım hiç bir şey den anlamıyorum ancak msn işime yarardı verdiğiniz linkteki sayfa görüntülenemiyor, yardımcı olursanız sevinirim.
www.blackkberry.com/livemessenger
oncelikle operatorunuz hangisi ise o operatorun BIS ( blackberry internet service ) sine abone olmalısınız , hele bir abone olun ondan sonra herseyi forumdan rahatlıkla anlayabilirsiniz.... BIS olmadan blackberry pek de kullanılacak bir cihaz değil bence :D
Mustafa Erinanç
07-06-2008, 02:00 PM
Ben telefonu hatsız kullanıyorum sadece cep bilgisayarı olarak wirelessdan bağlanıyorum.
Mustafa Erinanç
07-06-2008, 02:05 PM
Bis e üye olmam bana ne kazandırır, bir de nasıl üye olabilirim bis' e? (Telefonumu sim kart olmadan kullanıyorum.)
Mustafa Erinanç
08-26-2008, 03:15 AM
Arkadaşlar bis e nasıl üye olabilirim? Telefonumu hatsız kullanıyorum sadece internette surf yapmak için, bir de msn e girsem yeter bana.
Abdullah
08-26-2008, 03:03 PM
BIS i kullanmak icin kullandigin sim kartina operatorden BlackBerry data plani actirman gerekiyor
Mustafa Erinanç
08-27-2008, 09:43 PM
Arkadaşlar bis e nasıl üye olabilirim? Telefonumu hatsız kullanıyorum sadece internette surf yapmak için, bir de msn e girsem yeter bana.
Telefonumu hatsız kullanıyorum sim kartsız yani.
Abdullah
08-28-2008, 08:48 AM
Sim Kartsiz BIS'e uye olamazsiniz
kerem8282
09-19-2008, 12:50 AM
ben cihazımı teknosadan aldım turkcell ekstraya gitsem bis aboneliğine geçebilir miyim?
BBPro
09-19-2008, 09:09 AM
ben cihazımı teknosadan aldım turkcell ekstraya gitsem bis aboneliğine geçebilir miyim?
evet geçebilirsiniz, sanırım artık Teknosa'dan da bu işlemi yapabiliyor olmalısınız..
rokocan
10-23-2009, 09:59 AM
arkadaşlar benim daha tuhaf bir sorunum var !!
şimdi bb nin sitesinden ilgili yerden msn i indirmeye çalışıyorum. Cihazı bağlıyorum netten direk telefonuma kurulum yapıyor. Çalışıyorda program buraya kadar herşey normal!
Fakat telefonuma başka birşey yüklemek için desktop manageri açıyorum. yükleyeceğim şeyi gösterip yükle deyince önce msn i kaldırıyor sonra yeni yüklediğim Xbir uygulamayı yüklüyor ! Defalarca yükledim denedim! acaba msn i kaldırmı işaretledim diye baktım ama desktop managerde Msn görünmüyor ayrıca ! Neden böyle oluyor bir türlü anlamadım ! Bu konu hakkında birşeyler söyleyecekler lütfen esirgemesin...
Bu arada cihazım 8820 bis kullanmıyorum! wireless ten alıyorum neti !
muratcolakoglu
10-23-2009, 04:19 PM
Desktop manager da görünmesi gerekir. Görünmemesi garip. Başka bir isimle görünüyor olabilir mi? Çünkü DM'de işaretli ise siliyor. Yoksa durduk yerde silmez. DM nin sürümünü de yükseltip deneyebilirsin?
rokocan
10-23-2009, 07:52 PM
Dostum DM nin son surumundeyim.
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.