PDA

View Full Version : Blackberry 8120 Wi-fi Acil Yardim !

ugo1905
06-28-2008, 06:54 PM
Arkadaşar ben de şu günlerde bi 8120 edinmeyi düşünüyordum.

Fakat bazi yerlerde okuduğum kadariyla telefonun en büyük artisi olan wi-fi'yi operatörün hizmetine üye olmadan kullanamiyorum.

Ben bu cihazi aldiğimda şifresiz modem olan yerlerde veya evimde diğer pda'lardan olduğu gibi özgürce internete bağlanamaz miyim ?

İlla ki aylik 30 ytl operatöre hizmet bedeli mi ödemem gerekiyor ?

Cevaplarinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

maviyesilhakan
06-30-2008, 10:22 PM
:DWi-fi de öyle bir sorun yok herhangi bir internet bağlantısıyla bağlandığın zamn yani kablosuz internetten bağlanabiliyorsun oparatör diye bi şart yok

gerçekten tel çok ama çok kibar hele o tuch pat müthiş 2 haftadır kullanıyorum bilginize

ugo1905
07-01-2008, 01:03 PM
Yani benim kablosuz internet olan yerlerde internete bağlanabilmem için ne opearatör üyeliği ne de "bis veya bes" üyeliği yapmam gerekiyor.

Telefonu temin ettikten sonra cihaza bağlan dedim mi her yerden bağlanabiliyorum.

Doğru mudur ? :)

Waterloo
07-01-2008, 09:54 PM
Yani benim kablosuz internet olan yerlerde internete bağlanabilmem için ne opearatör üyeliği ne de "bis veya bes" üyeliği yapmam gerekiyor.

Telefonu temin ettikten sonra cihaza bağlan dedim mi her yerden bağlanabiliyorum.

Doğru mudur ? :)

Dogrudur ama wap kullanmis olursun. BIS sana sinirsiz interneti heryerden veriyor ama tercih senin WAP kullandiktan sonra buraya aylik gezinme, indirdigin programlar ve msn de yaptigin yazismalar sonrasi ne kadar fatura geldigini yada kac kontor gittigini de yazarsan diger ziyaretcilerimiz icinde bilgilendirici olacaktir. :) Tesekkurler