View Full Version : word dosyalari nasil yuklenip acilir
ben daha yeniyim word dosyalarini bb nasil yukleyip acabilirim bir turlu bulamadim nasil acilacagini
bide googlemap nasil yuklenir hic biryerde link bulamadim
Waterloo
06-24-2008, 11:22 PM
ben daha yeniyim word dosyalarini bb nasil yukleyip acabilirim bir turlu bulamadim nasil acilacagini
bide googlemap nasil yuklenir hic biryerde link bulamadim
Selam;
World dosyalari geldiginde eki ac dedigin zaman ek acilir ve word'u okuyabilirsin ama su an icin save edemiyorsun. Cok yakinda bu mumkun olacak biraz sabretmeni tavsiye ederim. Google maps icinse cihazinin tarayicisindan google.com'a girip google maps for Blackberry yaz karsina cikan linklere tikla sonra indirmis olacaksin. Simdilik bu kadar baska sorun varmi ?
ben bilgisayardaki word belgelerini bb atip bbden okumak istiyorum mail olarak gelenleri degil. onu nasil yapabilirim eger program adi biliyorsaniz free olan soyleyebilirmisiniz.
Waterloo
06-25-2008, 02:12 PM
ben bilgisayardaki word belgelerini bb atip bbden okumak istiyorum mail olarak gelenleri degil. onu nasil yapabilirim eger program adi biliyorsaniz free olan soyleyebilirmisiniz.
Su anda Pc den BB ya atip zaten okuyabilirsiniz bunda bir problem yok nasil yapicam derseniz Medya ya gelip tiklayin sonra BB tusuna basin ve arastir deyin sonra attiginiz klasoru bulup oradan acin tek islem bu
ben4.2 surumunu kullaniyorum orda medya die bir secenek bulamadim nerede acaba
Waterloo
06-26-2008, 03:10 PM
ben4.2 surumunu kullaniyorum orda medya die bir secenek bulamadim nerede acaba
Tam karsiligi medya olmayabilir belki ortam falan dir bu resimleri goruntuledigin muzikleri dinledigin yer var ya oradan bahsediyorum
yusuf
07-10-2008, 10:11 AM
Tam karsiligi medya olmayabilir belki ortam falan dir bu resimleri goruntuledigin muzikleri dinledigin yer var ya oradan bahsediyorum
Merhabalar,
Bende 8320 kullanıyorum. Dediğiniz şekilde araştırınca doc.dosyayı buluyor fakat açmıyor. Sadece text dosyayı açıyor ondada türkçe karakterler bozuk çıkıyor.
Mustafa Erinanç
08-26-2008, 03:18 AM
Teşekkürler dediğiniz şekilde ara dedikten sonra bulup açabildim dosyaları ancak Türkçe karakterler çıkmıyor bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
Mustafa Erinanç
09-02-2008, 11:30 PM
Teşekkürler dediğiniz şekilde ara dedikten sonra bulup açabildim dosyaları ancak Türkçe karakterler çıkmıyor bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
Demiştim bir süre önce, bu word dosyalarında veya notepad dosyalarında Türkçe karakterleri göremiyorum. Düzeltmenin bir yolu var mı?
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.