PDA

View Full Version : Normal Mod | Çizgisel Mod Blackberry hakkında sorulacak birçok soru

Mewlekul
05-21-2011, 12:11 PM
Öncelikle selamün aleykum. yaklaşık 1 aydır blackberry curve 8520'm ve sorulacak birçok sorum var.
Öncelikle;
-Appworld ücretlimi ? eğer ücretsiz ise 8520 telefonuma nasıl yükleyebilirim?
-OS nedir, telefonumun os sürümünü nasıl öğrenebilirim
-Telefon java desteklimidir, java destekli ise oyunu nasıl yüklerim telefona?
-Blackberry curve 8520 için ücretsiz temalar buldum, fakat nasıl atacağımı bilmiyorum.

1 aydır telefonu sadece alo olarak kullanıyorum. 16 yaşındayım, BIS üyeliğim yok. eğer sorularımı cevaplayacak olursa çok makbule geçer. Şimdiden teşekkür ediyorum

bold9700
05-27-2011, 03:39 PM
Öncelikle selamün aleykum. yaklaşık 1 aydır blackberry curve 8520'm ve sorulacak birçok sorum var.
Öncelikle;
-Appworld ücretlimi ? eğer ücretsiz ise 8520 telefonuma nasıl yükleyebilirim?
A.S.
App World iphone app store gibi uygulamalarin bulundugu bir uygumala magazasi olarak dusunebilirsin. Burada hem ucretsiz hem ucretli uygulamalar mevcut.
-OS nedir, telefonumun os sürümünü nasıl öğrenebilirim
OS cihazindaki isletim sistemidir. cihazinda secenekler-hakkinda ya bakarak versiyonunu ogrenebilirsin
-Telefon java desteklimidir, java destekli ise oyunu nasıl yüklerim telefona?
Black Berry oyunlarini yukleyebilirsin. Internetten bulup blackberry desktop manager araciligiyla veya app world uzerinden.
-Blackberry curve 8520 için ücretsiz temalar buldum, fakat nasıl atacağımı bilmiyorum.
BlackBerry desktop manager uzerinden atabilirsin

1 aydır telefonu sadece alo olarak kullanıyorum. 16 yaşındayım, BIS üyeliğim yok. eğer sorularımı cevaplayacak olursa çok makbule geçer. Şimdiden teşekkür ediyorum
App World den uygulama vs yuklemek icin BIS aboneliginin olmasi gerekiyor