PDA

View Full Version : blackberry servis uyelikleri ve internet

newbie
06-24-2008, 12:09 AM
merhaba, herhangi bir saglayıcının(tcell,avea..) blackberry servisine uye olmazsak, bb'mizle hicbir sekilde internete giremeyecegimi soylediler bugun bana :) bu dogru degilmiş sanırım, zira skype yukleyip baglanabildim bb'den, fakat msn ve operayı bir turlu calistiramadim (izin ver dedim butun şıklara o sekilde de olmuyor)
bu servislere uye olmak bize sadece push maili kullanma olanagi tanıyor, programlar vs bununla bir ilgisi yok değil mi?
bir de freeware bir msn programi biliyor musunuz bb için?? (IMHere harici) veya onu çalıştırabilenler sırlarını paylaşabilir mi? :D
simdiden tesekkurler:rolleyes:

Waterloo
06-24-2008, 11:19 PM
BIS aboneliginizi yaptirmaniz gerekmekte programlarida kullanmaniz icin. BIS aboneligi size sadece Push mail'i degil BB messneger varsa GPS, herseyden onemlisi guvenli e-mail altyapisini kullanmaniza imkan verir. Push mail bu ozelliklerden sadece biri.Live messenger ve bazi programlari yuklesenizde operator tarafindan onaylanmadigi surece kullanmaniz imkansiz fakat BB kullanicilari bu hafta sonunda windows live messneger'i BIS abonelikleri uzerinden sinirsiz kullanabiliyor olacak buyuzden birsey yuklemenize simdilik gerek yok. 2. Onemli degisiklik versiyonlarimizin ve BIS altyapisinin'da yaklasik4 hafta icerisinde degiserek gelecek olmasi o zmanda MS office dokumanlarini degistirip save edebilecegiz.

newbie
06-29-2008, 01:44 AM
hmm peki :rolleyes: cok tesekkurler.