PDA

View Full Version : tema yukleme

newbie
06-23-2008, 06:38 PM
merhaba, cok yeniyim ben daha dün geldi blackberry, bir iki tane tema buldum pc'ye attim fakat telefonun icine nasil yukleyecegimi çözemedim :(

BBPro
06-23-2008, 07:43 PM
desktop manager'ı bilgisayarına kuracaksın,sonra application loader'ı açacaksın o senin bilgisayara kaydettiğin temaları görür(eğer cihazına uygunsa)..

ama en kolayı over the air(ota) yükleme yapman..bunun için de cihazının browserını kullanman gerekir..

newbie
06-23-2008, 07:45 PM
jad dosyasi uyumlu mudur? opera ve garip bi msn programini attim cunku telefona, gerci calismadilar da o internet uyeligi baslatmadigim icin sanirim.. ota yuklemenin nasil yapildigini bilmiorm :confused:

newbie
06-23-2008, 08:01 PM
alx ve cod beraber olmali sanirim jad uyumsuzdu her neyse hallettim ben :rolleyes: cok tesekkurler ilgilendiginiz icin..

baskasina lazimsa
zip dosyasi icinde .alx ve .cod uzantili iki dosya indirmis olacaksiniz pc ye sonra onlari zipten kurtarip app. loader i calistirin, ekle'ye basin alx uzantili dosyalari gordugu icin yuklemis oldugunuz dosya listede gorunecektir. ona tiklayin ve tamama basin.

yasingulcuoglu
08-21-2008, 11:57 PM
kolay gelsin arkadaşlar benin bberry 8320 me tema yüklerken hata veriyor hata; cihazınız için tasarlanmış başka uygulama bulunamadı hatasıdır bunu neden verir bilen varmı acaba yardım edereseniz sevinirim

Abdullah
08-22-2008, 07:39 AM
Merhaba,
Desktop Manager yaziliminin son versiyonunu bilgisayarina kurup tekrar denermisin

yasingulcuoglu
08-23-2008, 06:38 AM
Desktop Manager yaziliminin son versiyonunu bilgisayara yükledim ama yeniden hata veriyor gözat dedikten sonra alx dosyalarına ıklıyorum ve hatayı veriyor acaba baska yolu varmı

Abdullah
08-23-2008, 08:26 PM
peki, desktop managerdan tema disinda, herhangi bir uygulama vs yukleyebiliyormusun BlackBerry ne?

majestic
11-15-2008, 11:44 AM
arkadaşlar mrb.. bana yardım edebilirseniz çook sevinicem blackberry mi alalı bir hafta oldu dedim bi tema yükliyim girdim indirmek için bb den temalara daoğal olarak 8320 için free yoktu bende ücretli aldım bitane maille yolladılar bişiler oldu anlamadım çok affedersiniz cahilliğim için data ota bişeyler diyo ve inanın kitlendim kaldım hiç ama hiç anlamam böle şeylerden nolur biri yardım ederse inanılmaz mutlu olucam ben bunu nasıl atıcam telefona (ınternet access ve data plan lazm dio bu arada internet sitesinde. internet access ım var ama data plan nedir hiç anlıyamadım)
şimdiden teşekkürler yardımlarınız için

majestic
11-15-2008, 07:45 PM
arkadaşlar kimse yardım etmicekmi

Abdullah
11-18-2008, 09:28 AM
sana gelen tema dosyasinin uzantisi nedir?

dreamer
01-12-2009, 11:06 PM
Arkadaşlar merhaba.

Bende aranıza yeni katıldım. Dün akşam cihazımı başarıyla kazasız belasız güncellmesini yaptım ve şu an gerçektende dahada bi zevkle kullanıyorum. Ancak tema yuklemek istediğim zaman desktop manager hata veriyor, bahsettiğiniz ato programını telefonuma nasıl ve hangi siteden indirebilirim ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkurler...

bekir26
06-30-2010, 08:15 PM
merhaba arkadaslar ya bilgisayardan telefona dosyayı attım .alx .cod dosyalarını yükledim telefonda yüklü gözüküor uygulamalar dediğimde ama temanın içinde yok yüklediğim temeyaı nereye attığınıı bulamıorum yardımcı olursanız seevinirim telefonumun markası blackberry 8520 teşekkürler şimdiden

muratcolakoglu
06-30-2010, 08:17 PM
Pilini çıkarıp tak.

bekir26
06-30-2010, 08:22 PM
malesef yine olmadı ama uygulamarda yüklü gözüküo ama temanın içinte 1tane war bu telefonu bana türkcell werdi sadece turkcell hat calısıo opnla ilgili olabilirmi?

Abdullah
06-30-2010, 10:11 PM
indirdigin tema telefonunun modeliyle uyumlu olanmiydi?