PDA

View Full Version : Kulaklik

berryblack
06-19-2008, 05:01 AM
Arkadaşlar ben ortam kartına mp3 kayddettim ama sesi hep hoparlörden dışarı veriyor kulaklığı taktığımda aktif hale gelmiyor seçeneklere baktım ama kulaklık ile ilgili bişey bulamadım acaba bu konu ile ilgili fikri olan varmı.

BLaCKeR
06-19-2008, 04:58 PM
Aklıma kulaklığın tam oturmadığı geliyor.Aynı şeyi bende yaşamıştım tam oturtunca sesi kulaklığa vermişti.Ayarlarda öyle bir menü bende göremedim.

gursamet
06-21-2008, 11:09 AM
evet kulaklık tam oturmadıgında bende de oluyor halen .... kulaklıgı iyice oturtmayı deneyin...

berryblack
06-21-2008, 01:24 PM
Valla tam oturttum yerine diye düşünüyorum ama bir yandan da fazla baskı yapmamak istiyorum hassas telefon elimde kalmasın neyse tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar biraz daha sert davranırım kulaklığa :)

Electroworld
06-27-2008, 12:11 PM
kulaklığı tam oturtmayı dene biraz baskı yapmanda bi sakınca yok dene çünkü kulaklık soketindede bi sorun olabilir sert bastırdığında hala ses gelmiorsa en yakın bir blackberry service'ine başvurmanı tavsiye ederim...

4sight
09-09-2009, 09:22 PM
Arkadaşlar telefon görüşmesi sırasında karşının sesini duyamıyorum, kulaklık sesini nereden nasıl yükseltebilirim? Yandaki tuşlar ya çalışmıyor ya da ben nasıl çalıştırabileceğimi bilmiyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz?