PDA

View Full Version : Yeni Versiyon 4.5.0

Waterloo
06-18-2008, 05:25 PM
Arkadaslar cok yakinda Turkcell 4.5.0 versiyonu cikacak gelecek olan yenilikler ise Video izleyebilme, video cekebilme, internet browserda daha hizli sayfa erisimi, sinirsiz ses kayidi, MS Office Dokumanlari uzerinde degisiklik yapabilme, Turkce destekli GPS navigasyon sistemi, MS Live Messengerda sanirim icerisinde olacak. Yorum ve goruslerinizi bekliyoruz. Sevgiler. Bu arada atladigim eklemeyi unuttugum bilgiler varsa diger moderator arkadaslarim lutfen ekleyin.

gursamet
06-21-2008, 11:11 AM
sagolasın mert yaa pekiii update i biz mi yapıyoruz yaaa ben o kısmını merak ediyorum sonucta turkcell BIS var oldu olacak bu adamlar uzak masa ustu gibi update ediversinler bizim BB leri :D:D:D

Abdullah
06-22-2008, 10:21 AM
Update'i bilgisayarınıza yükleyeileceğiniz desktop manager aracılıgıyla kolaylıkla adım adım yapmanız mumkun

Waterloo
06-22-2008, 06:54 PM
www.blackberry.com sayfasinda desktop manager 4.5.0 cikti, ayin 28'i de resmi olarak butun duyada BIS 2.5. lansman tarihi olarak aciklandi. Sira simdi bizim cihazlarimizi ve desktop manageri upgrade etmekte.

yusuf
07-05-2008, 03:07 PM
www.blackberry.com sayfasinda desktop manager 4.5.0 cikti, ayin 28'i de resmi olarak butun duyada BIS 2.5. lansman tarihi olarak aciklandi. Sira simdi bizim cihazlarimizi ve desktop manageri upgrade etmekte.

Peki bunu nasıl yapacağız? blackberry sayfasındaki dosyayı yüklememiz yeterlimi acaba?

Abdullah
07-05-2008, 05:41 PM
Dosyayı indirip, bilgisayarınıza kurup, adım adım takip edin ve kurulumu tamamlayın. O kadar:)

yusuf
07-07-2008, 11:28 AM
Dosyayı indirip, bilgisayarınıza kurup, adım adım takip edin ve kurulumu tamamlayın. O kadar:)

abdullah bey,
hangi dosyayı yüklemeyiyim acaba?
Desktop Manager 4.5.0 B16 Multilanguage - Without Media Manager (93 mb)?

Desktop Manager 4.5.0 B16 Multilanguage - With Media Manager (276 mb) ?

Birde multilanguage dediğine göre türkçe desteği vardır değilmi?

BBPro
07-07-2008, 02:05 PM
evet o dosyalarda türkçe desteği var,en azından olmalı(ben henüz denemedim)

media manager'ın olmadığı dosya oldukça küçük,indirmesi daha kolay ve çalıştırırken de daha hızlı olur fakat ortam dosyalarınızın transferinde kolaylık sağplayan "media manager" uygulaması içinde gelmez..

tamamen sizin tercihiniz..ben media manager dahil olanı tercih etmenizi öneririm..

yusuf
07-08-2008, 05:21 PM
Arkadaslar cok yakinda Turkcell 4.5.0 versiyonu cikacak gelecek olan yenilikler ise Video izleyebilme, video cekebilme, internet browserda daha hizli sayfa erisimi, sinirsiz ses kayidi, MS Office Dokumanlari uzerinde degisiklik yapabilme, Turkce destekli GPS navigasyon sistemi, MS Live Messengerda sanirim icerisinde olacak. Yorum ve goruslerinizi bekliyoruz. Sevgiler. Bu arada atladigim eklemeyi unuttugum bilgiler varsa diger moderator arkadaslarim lutfen ekleyin.

Sayın Waterloo; Bugün Desktop Manager 4.5.0 B16 Multilanguage - With Media Manager'i indirip yükedim. Videoyu daha önce telefonumda izleyebiliyordum zaten. Ama video çekimi yok maalesef diğer özelliklere daha bakamadım bakınca paylaşacağım.

soundofhammer
08-08-2008, 01:28 AM
Değerli arkadaşlar bir türlü dosyayı indiremedim sürekli corrupted diye hata veriyor.3 farklı makinede denedim 2 farklı bağlantı hızım var. 4mB ve 1 mb lakin 25kb/s ile indiriyor.3 saate yakın bir süre ve sanırım sesiion time out oluyor.Dosya bozuk olarak geliyor tam indiremediği için.Samimi söylüyorum eziyet oldu :) Rica ediceğim eğer indirebilen biri olduysa bir dosya sunucusuna aktarabilir mi?. Yurtdışındaki foruma da yazdım yardımcı olursanız< çok menun olacağım.Saygılar.Esenlikler.

Abdullah
08-08-2008, 10:07 PM
Arkadaslar selam

Burda 2 kavram birbirine karismis. Simdi yazilim olarak
1)pc niz ile BlackBerry niz arasindaki iletisimi saglayan DESKTOP MANAGER (4.5) ve
2) BlackBerry nizin isletim sistemi (son versiyon 4.5)

Simdi sizin bu linkten indireceginiz yazilim masaustune kurdugunuz desktop yazilimi. Diger cihaz uzerindeki yazilimda kisa zamanda operatorlerin web sitesine konacak ve indirebileceksiniz

yusuf
09-11-2008, 12:10 PM
Değerli arkadaşlar bir türlü dosyayı indiremedim sürekli corrupted diye hata veriyor.3 farklı makinede denedim 2 farklı bağlantı hızım var. 4mB ve 1 mb lakin 25kb/s ile indiriyor.3 saate yakın bir süre ve sanırım sesiion time out oluyor.Dosya bozuk olarak geliyor tam indiremediği için.Samimi söylüyorum eziyet oldu :) Rica ediceğim eğer indirebilen biri olduysa bir dosya sunucusuna aktarabilir mi?. Yurtdışındaki foruma da yazdım yardımcı olursanız< çok menun olacağım.Saygılar.Esenlikler.

Şu anda 4.6 sürümü yayında. Blackbery.com dan indirmek çok zor maalesef.
Hemde indirme hızı çok düşük. Şu adresten > http://support.vodafone.de/publicfiles/460_b015_multilanguage.exe
Hem hızlı hemde sorunsuz bir şekilde indirebilirsiniz.

Abdullah
09-11-2008, 12:56 PM
4.6 versiyonu sadece BOLD modeli BlackBerry ler icin gecerlidir. Bilginize...

yusuf
09-13-2008, 12:25 PM
4.6 versiyonu sadece BOLD modeli BlackBerry ler icin gecerlidir. Bilginize...

Bilgilendirme için teşekkür ederim Abdullah bey,
Sizin uyarınızdan önce indirip kurdum 8320 cihazımda bir problem yaşamadım.
Sanıırm diğer modeller ilede uyumlu.

AveaBlackBerry 8300 Curve
09-22-2008, 08:40 AM
günaydın yusuf bey 8300 modeli için uygunmudur acaba 4.6 v. ??

onur_agca
10-28-2008, 02:23 PM
Arkadaşlar selam;

Ben henüz yeni bir blackberry kullanıcısıyım, sizleri dikkatle takip ediyor ve okuyorum, ancak bir türlü cihazımın yazılımını yükseltemedim. Her denememde bilgisayarımdaki yazılım değişiyor maalesef blackberry imdeki yazılımı güncelleyemiyorum. Bu konuda tedaylı bir çözüm üreten bir sayfa ya da yardımcı olabilecek varmıdır ? Teşekkür ederim...

mouratt
10-28-2008, 03:16 PM
Arkadaşlar selam;

Ben henüz yeni bir blackberry kullanıcısıyım, sizleri dikkatle takip ediyor ve okuyorum, ancak bir türlü cihazımın yazılımını yükseltemedim. Her denememde bilgisayarımdaki yazılım değişiyor maalesef blackberry imdeki yazılımı güncelleyemiyorum. Bu konuda tedaylı bir çözüm üreten bir sayfa ya da yardımcı olabilecek varmıdır ? Teşekkür ederim...

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/servisler/wapinternetgprs/blackberry_yazilim.shtml?pagemenu=servisler.intern et.blackberry.yazilim

yukarıda vermiş olduğum linkte hem cihazınıza uygun yazılım, hemde yeni versiyonlar mevcut. Buradan size göre olan yazılımı ve versiyonu indirip kurabilirsiniz..

Kolay gelsin....

onur_agca
10-28-2008, 11:00 PM
İlginiz için çok teşekkür ederim, ayrıntılı bir bilgi olduğu kesin.

mouratt
10-29-2008, 01:05 AM
İlginiz için çok teşekkür ederim, ayrıntılı bir bilgi olduğu kesin.

Cihazınızın modelini yazarsanız ayrıntılı bir şekilde bilgi veririm size. Tek tek açıklarım (açıklarız)

Çok fazla bir ayrıntısı da yok aslında. Masaüstü yazılımını indirip kuruyorsunuz ve cihazı pcye bağlıyorsunuz. Daha sonra indirdiğiniz son versiyon yazlımı açıp kuruyorsunuz. Bununla ilgili anlatılacak pek detay yok. Gerçekten başına geçince ne kadar kolay olduğunu siz de farkedeceksiniz eminim.

Kolay gelsin.

onur_agca
10-29-2008, 06:41 AM
Cevap vermeye dahi üşenen arkadaşlara istinaden bu ilginizden dolayı çok teşekkür ediyorum öncelikle. Paylaşmanın keyfini ve tadını biliyor olmanız nice bir şanstır, bizim gibi acemi kullanıcılar için.
Benim cihazım 8320 Turkcell.

Sanıyorumki isminiz Murat ;

Murat bey Avea nın sayfasına link tavsiye etmiştiniz, yönlendirdiğiniz sayfadan gerekli download ları yaptım.. Ancak güncellemenin sağlıklı olmadığı, Seçenekler--Hakkında içerisine girdiğimde de versiyonunun v4.2.2.181 olduğunu görmekteyim. Bu sorun cihazımın Turkcell olmasından mı kaynaklanmaktadır, sizce ?

Ve ayrıca bir forumda benim cihazıma 4.6 versiyonunun kurulduğu belirtilmiş, buda mümkünmüdür ?

Teşekkür ediyorum...

mouratt
10-29-2008, 10:07 AM
Opeatörünün Turkcell olmasından dolayı sorun yaşıyor olmaman lazım.
Yine senin sıkıntını çeken bir arkadaş vardı ve ona farklı bir forumdan, farklı bir 8320 versiyonu tavsiye etmiştim ve sorunu çözülmüştü. Hatta bununla ilgili forumumuzda tavsiye niteliğinde bir de topic açmıştı. Aşağıda vereceğim linkten bir oku istersen. Sanırım senin de sorununu bu yazılım çözer.

http://www.blackberryforumlari.com/showthread.php?t=369

Kolay gelsin. Bir sorun olduğunda sorabilirsin yine. Amacımız bildiğimiz kadarıyla destek olmak. Bilmediklerimizi bizlerde soruyoruz...

priapos
04-03-2009, 12:34 AM
:confused:selam 8320 kullanıyorum turkcell den almıştım vodafone geçtim ve turkcellden sim kilidi kırdırdım ancak pc ye bağlamaya çalıştığımda şifre istedi bende olabilir mi diye bütün şifreleri denedim veeee malum sistem kendini sıfırladı son olarak ta jvm error 513 reset uyarısı çıktı gitmiyor lütfen yardım edin çözüm versiyon yüklemek ise bunu nasıl yapıcam forumu tek tek okudum ama olaya pek vakıf olamadığımdan galiba bi çok yerde yanlış yapıyorum lütfen yardım edin msn im gur_murat_@hotmail.com

priapos
04-04-2009, 09:57 PM
arkadaşlar sorunu hallettim ama şimdide arama gelince ses önce hoparlörden sonra kulaklıktan geliyor sorunun çözümünü araştırıyorum

Abdullah
04-06-2009, 11:13 AM
ok. biriyle konuşurken (hatta iken) pili çıkar ve tak.