View Full Version : torch 9800 beyaz ekran :((
kadirseven
03-05-2011, 08:37 AM
arkadaşlar torch 9800 e kendi internet sitesinden free tema indirdim yguladıktan sonra beyaz ekran geldi ve ekranda App Error 602 Reset yazııs çıktı başka bir işlem yapmıyor yardımcı olurmusunuz lütfen :((
hekmar
03-05-2011, 04:07 PM
merhaba aynı kaderi paylaştığım arkadaşım çok üzgünüm dünden beri aynısı başıma geldi ve bize cihazları alırken tema yüklemeyin denmedi app world üzerinden tema yükledim kurdum ve beyaz ekran error 602 yazısı çıktı ne yaptımsa olmadı türkcell i aradım yardımcı olamadılar kvk tadilatta ayın 7 sine kadar kapalılar hepsi denk geldi olaya bak ya bütün verilerimiz silinecek çok kötü oldu bu durum yazılım yüklenmesi gerekiyor onuda ancak servis yapıyormuş ve bana dediler ki yeni bi yazılım çıkana kadar tema yüklemeyin iş işten geçmiş şimdi söylüyorlar olacak iş değil :(
hekmar
03-05-2011, 04:18 PM
ayrıca bu site her sorulana yanıt veren arkadaşlara teşekkür ederim bıkmadan usanmadan yardımcı oluyorlar ben zaten önceden üye olmuştum fakat tekrar giriş yapamadım hata verip durdu yeni üyelik yapmak durumunda kaldım arkadaşlar özverinizden dolayı teşekkür ederim sağolun iyiki varsınız
muratcolakoglu
03-05-2011, 05:05 PM
Desktop Manager'ı bilgisayarınıza kurun. Daha sonra
C:\Program Files\Common Files\Research In Motion\AppLoader klasöründeki Vendor.xml dosyasını siliniz.
Daha sonra telefonu bilgisayara bağlayın.
C:\Program Files\Common Files\Research In Motion\AppLoader klasöründeki loader.exe dosyasını çalıştırarak ilerleyin. Yüklü programlar listesi çıkacak. Listeden yüklediğiniz temayı siln ve devam edin.
hekmar
03-06-2011, 01:48 PM
bunu yapmaya çalışıyorum peki bunu yapınca telefonu servise götürmeme gerek kalmayacak değil mi çünkü cihazda sadece beyaz ekran çıkıyor ayrıca yine teşekkür ederim yardımların için çok sağol İNŞALLAH olur
hekmar
03-06-2011, 03:02 PM
yazdıklarını uyguluyorum fakat son aşamada tıkanıyor acaba uzun sürecek bi işlem olduğu için mi beklemeliyim bu konuda da yardımına ihtiyacım var
hekmar
03-06-2011, 03:15 PM
:))))))) murat arkadaşım sana çokkkkk teşekkür ederim oldu senin sayende sana bi yemek borçum var ne zaman istersen telefon numaram 532 503 25 36 çok teşekkür ederim sağol iyiki varsınız
GökBörü
03-17-2011, 02:13 AM
Desktop Manager'ı bilgisayarınıza kurun. Daha sonra
C:\Program Files\Common Files\Research In Motion\AppLoader klasöründeki Vendor.xml dosyasını siliniz.
Daha sonra telefonu bilgisayara bağlayın.
C:\Program Files\Common Files\Research In Motion\AppLoader klasöründeki loader.exe dosyasını çalıştırarak ilerleyin. Yüklü programlar listesi çıkacak. Listeden yüklediğiniz temayı siln ve devam edin.
bende denedim bunu ama malesef oldugu yerde kaldı ne yapacam bilemıyorum XML dosyasını sildim ama yeni sürüm atmadım pc ye nasıl olacak o dosyayı atmadan ilerleyemezmıyım?
bold9700
03-17-2011, 01:47 PM
yeni sürümü öncelikle pc ne indirip install ettinmi
GökBörü
03-17-2011, 05:57 PM
yeni sürümü öncelikle pc ne indirip install ettinmi
evet turkcell anasayfadan indirdim 9780 nin sürümünü ama yine olmuyor loader %40 civarında kalıyor. nasıl yapacam anlamadım.
mervef
03-25-2011, 12:01 PM
çok teşekkürler murat bey gerçekten oldu..çok zahmetli oldu ama düzeldi gerçekten servise göndermeme gerek kalmadı.
yagmmuradam
03-27-2011, 01:57 PM
evet turkcell anasayfadan indirdim 9780 nin sürümünü ama yine olmuyor loader %40 civarında kalıyor. nasıl yapacam anlamadım.
aynı sorun bende de var ben bilgisayara dahi bağlanamıyorum ne yapıcam bende bilmiyorum eşimde de aynı tlf var o bağlanıyor benimki bağlanmıyor sanırım takılı kaldığı için algılayamıyor saatlerce bekledim bağlanılıyor diye
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.