PDA

View Full Version : Sorularım

LGR
06-04-2008, 10:28 PM
merhaba
Öncelikle 8820 kullanıcısıyım ancak birkaç sorum olacak;
- E posta kurulumunu yapamıyorum Blackberry Enterprise Server şifresi gibi birşey soruyor bunu nerden alacağım?
- wi-fi internetle girdiğimde windows live messenger a java script istiyor bu zaten telefonda yok mu neden açılmıyor bunun yanı sıra bazı şifreli girdiğim yerlerde açılmıyor örnek: "ünivetsitemin öğrenci sayfası"

gursamet
06-04-2008, 10:37 PM
meraba ;

oncelikle pop3 mail adresin ile BB nin push mail ozelligini kullanmak istiyorsanız ; operatorunuzden BIS ( Blackberry Internet Service ) abone olmalısınız , oldunuz mu ?

ıkıncısı BB her internet sayfasını açmayabilir , 1. sebebi bu bir telefon sonuc itibari ile artı java script varsada tam olarak internet explorer da oldugu gibi o mantıkla calısmıyor yani internet explorer dan girmiyorsunuz sitelere.....

forumu incleeriseniz cok faydalı bilgiler var , ben de 8820 kullanıyorum burdan cok sey ogrendim.... tavsiye ederim sıkılmadan forumu okuyun...

selamlar;)

LGR
06-05-2008, 10:37 PM
Çok teşekkür ederim forumlara göz atabilecek zamanı bulabilirim sanırım. Kusura bakmazsanız bir sorum daha olacak BIS e nasıl üye olacağım? bu arada diyelm oldum windows live messenger ı açmıyor java script ten dolayı ona üye olunca maillerimi alabilecekmiyim hotmail den?

Abdullah
06-06-2008, 09:29 AM
Operatorunuzu arayip BIS plani actirmak istediginizi ileteceksiniz. Buda sinirli ve sinirsiz olarak ucretlendiriliyor.

Daha sonra ekraninizda zaten 5click email activation ikonu ve browser ikonu gorunecek. Javascript ler icin, browsera girin, menu tusuna basin, seceneklerden, browser ayarlarina girip, javascript enabled yapin.

Messengeri kullanmak icin ayri program kurmak zorundasiniz su anda. Microsoft messenger hizmetini ucretli veriyor. Ama cok yakinda BB lerde ucretsiz kullanmaya baslayacaksiniz

http://www.blackberryforumlari.com/showthread.php?t=165