View Full Version : 8320 Wifi ile tüm sitelere bağlanamama
enveris
06-03-2008, 12:06 PM
Merhaba
Bende geçen haftadan beri BB kullanıcısıyım, Turkcell'de çalışma olduğundan daha abonelik yapamadım fakat Wifi ile internete girebiliyorum.
problemim bazı sayfalara giremiyorum;
mesela hotmail veya webmail sayfalarına..Bu tip sayfaları Turkcelin engellediğini söylediler.
Bana webmail uygulamalarını yapan firma sitenin 32000 portu desteklediğini söyledi. Bana bu konuda yardım edebilecek kimse varsa sevinirim...
Birde abonelik yaptırdığımda Wifi ile bağlantıda kotadan mı gidiyor ?
Waterloo
06-03-2008, 04:34 PM
Merhaba Turkcell de calisma falan yok BIS abonelikleri gayet iyi gidiyor ve calisiyor. Hotmail sayfana girememenin sebebini gercekten bilemiyorum. Deniyorum su anda bende giremiyorum ama guzel haber duyduguma gore bu ayin sonunda butun BB kullanicilari hotmail hesaplarindan push mail ile mail alip verebiliyor ve windows live messenger kullanabiliyor olacaklar. Son olarakta wi-fi den internet asla seni ucretlendirmez.
farma42
07-15-2008, 11:10 PM
merhaba arkadaşlar daha önce 8800 cihazım vardı ve blackberry internet service üyeliğim vardı ve e-postalarımı rahatlıkla kontrol ediyordum. şimdi kendime 8320 aldım wi-fi özelliği var diyerekten blackberry internet service üyeliğimi iptal ettim. wi-fi yi kullanarak tarayıcıdan internet sayfalarına girebiliyorum fakat e-posta kurulumunu bi türlü beceremedim.bana yardımcı olabilir misiniz...acilllll yardımmmmm
BBPro
07-15-2008, 11:40 PM
merhaba arkadaşlar daha önce 8800 cihazım vardı ve blackberry internet service üyeliğim vardı ve e-postalarımı rahatlıkla kontrol ediyordum. şimdi kendime 8320 aldım wi-fi özelliği var diyerekten blackberry internet service üyeliğimi iptal ettim. wi-fi yi kullanarak tarayıcıdan internet sayfalarına girebiliyorum fakat e-posta kurulumunu bi türlü beceremedim.bana yardımcı olabilir misiniz...acilllll yardımmmmm
cihazda wi-fi özelliğinizin olması sadece internette surf yapabilmenizi sağlar..
eğer push mail,bb messenger,windows live messenger vb. BB özelliklerinden faydalanmak istiyorsanız BIS aboneliği yaptırmanız gerekiyor..
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.