PDA

View Full Version : Spam !!

gursamet
05-31-2008, 07:52 AM
arkadaslar selamlar....

uzun aradan sonra gene geldim.... :D

bi sorum olacak ;

şimdi outlook da spam olarak engelledigim adreslerden BB me mail gelmeye devam ediyor :S

sorun benim ayarlarımda mı ? yoksa normal mi bu ?

yani outlook da elle " Blocked Sender List " e eklediğim adreslerden BB me mail geliyor ne biçim iş anlamadım :S

bi fikri olan var mı ?

selamlar

:confused:

gursamet
06-04-2008, 07:00 PM
konuyu bilen yok mu ????????

Waterloo
06-04-2008, 11:30 PM
Gursamet bu normal outlook da engellesen bile BB ne gelmeye devam eder cunku mail sana gelirken hem cihazina hem pc ne geliyor senin outlook da yaptigin pc ne gelen maili engelleyerek hic gorememen aslind amail yollaniyor yani fakat BB de boyle bir dsecenek olmadigi icin cihazin bu mailleri almaya devam edecektir.

Waterloo
06-04-2008, 11:33 PM
Bunu yakin bir program var ismini su anda unuttum ama aramasini istemedigin kisileri o kara listeye aliyorsun seni aradiklarinda sana ulasamiyorlar sende kim aramis gormuyorsun bu arada umarin yukridaki aciklama aciktir :)

gursamet
06-05-2008, 07:43 PM
eyv mert cok açık anladım ama bi cozmu olmalıydı bence ne biliyim yaaaa..... yaaa adamlar her seyi dusunmus bi spam ı dusunmemıs .... şaşırdımmmmmmm :eek::eek:

Abdullah
06-06-2008, 09:31 AM
Arkadaslar,

spam icin yapabileceginiz, mail servisi aldiginiz hosting firmasi ile temasa gecip, spam mailleri report edin. Onlara o uzantilarla gelen mailleri spam filter dan gecirmelerini iletin

gursamet
06-07-2008, 08:55 AM
akadaslar ;

birşey denedim oldu ama ne kadar sağlıklı bilemiyorum....

şimdi outlook da engellediginiz spam ları blackberry nizde engelleyemiyorsunuz olay bu !!!

fakat eger evde işte yada herhangi bir yerde pop3 mail adresinize ait outlook acık ise yani outlook u açık bırakıp gezmeye : ) gittiyseniz blackberry nize gelmiyor spamlar .... aslında cozum değil ama gene de ben oyle yapmaya basladım kotamdan feragat edecegime outlook umu acık bırakır çeker giderim : )

herkese selamlar

Waterloo
06-07-2008, 10:29 AM
Tesekkurler gursamat