View Full Version : facebook sorunum
togishem
02-14-2011, 11:20 AM
yurt dışından aldım turkıyede actırdım telefonu Blackberry torch modeli,telefondan yazdigim iletiler ve yayinladigim resimler,arkada$larim tarafindan benim facebook duvarimda bi gorunup bi kayboluyor,eski yazdigim iletiler cikiyor,kendi kendine resim degisiyor.ilk yayinladigim anda arkada$larin ana sayfasinda yayinlaniyor bi daha bakildiginda yok oluyor
yardımcı olurmusunuz ?
bold9700
02-14-2011, 11:38 AM
normal sayfanda yazdigin zaman sorun olmuyor, BlackBerry facebook tan yazinca sorun oluyor anladigim kadariyla.
9800 modelinin yazilimi son versiyonmu? uzerindeki facebook uygulamasi son versiyonmu? cihazindan uygulamayi kullanarak yaziyorsan, cihazin tarayicisi ile facebook adresine girip oyle yazmayi denermisin, sonuc ne olacak.
togishem
02-14-2011, 11:48 AM
normal sayfanda yazdigin zaman sorun olmuyor, BlackBerry facebook tan yazinca sorun oluyor anladigim kadariyla.
9800 modelinin yazilimi son versiyonmu? uzerindeki facebook uygulamasi son versiyonmu? cihazindan uygulamayi kullanarak yaziyorsan, cihazin tarayicisi ile facebook adresine girip oyle yazmayi denermisin, sonuc ne olacak.
Evet son versiyon bu sorun oldugu icin blackberry facebook yeniden yukledim,normal tarayicidanda cok yazdim ordada o sorunu yansitiyor
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.