PDA

View Full Version : 8120

Hirat
05-13-2008, 01:26 PM
Merhaba,
Yeni bir 8120 aldım. Wi Fi ile bağlanmak istediğimde, devamlı "sayfa oluşturulurken bir hata ortaya çıktı" mesajı alıyorum. Bir türlü bağlanmak mümkün olmadı. WiFi kullanımı ile ilgili bilgi almam mümkün mü ?
Teşekkürler..

BBPro
05-13-2008, 10:19 PM
Merhaba,
Yeni bir 8120 aldım. Wi Fi ile bağlanmak istediğimde, devamlı "sayfa oluşturulurken bir hata ortaya çıktı" mesajı alıyorum. Bir türlü bağlanmak mümkün olmadı. WiFi kullanımı ile ilgili bilgi almam mümkün mü ?
Teşekkürler..

öncelikle bir modeme bağlanabilmelisiniz..

yani birinci adım kablosuz bir modem..

ikinci adım wi-fi kur..

ileri--şebekeleri tara--modemi bulunca(varsa)şifreyi gir

artık internette gezinebiliyor olmanız gerekli..

Hirat
05-14-2008, 10:31 AM
İlginize teşekkürler. Tüm bu adımları yapıyorum, modeme bağlanıyor ancak sayfa açma aşamasında "sayfa oluşturulurken bir hata ortaya çıktı" mesajı veriyor. Belki yazılımda bir sorun var.

BLaCKeR
05-14-2008, 04:11 PM
Bendede aynı cihaz var bazen bu sorunu yapıyor ama sizinki her sayfayı açarken bu sorunu çıkartıyormu?

Hirat
05-20-2008, 09:47 AM
Evet.. Henüz telefondan internete giremedim. Herhalde servise götürmem gerekecek..

Abdullah
05-20-2008, 11:14 AM
Oncelikle wifi ya baglandigin zaman, ekranda cikan wifi sembolu canli renktemi pasif renkdemi?

Hirat
05-20-2008, 12:04 PM
Sanırım pasif, yani çok koyu gibi görünmüyor. Bu işle uğraşmaya başladığımdan beri hep aynı olduğundan farkı pek anlayamıyorum. Yanlız ana menüden "Bağlantıları yönet"i tıkladığımda açılan pencerede Wi-Fi Açık ibaresi var fakat yanındaki ikon sarı. Galiba bunun yeşil ve içinde "check mark" olması gerekiyor.

obozden
05-22-2008, 08:37 AM
Arkadaşlar;

benim telefonuma arama geldiğinde ya da ben arama yaptığımda şebeke sinya seviyesi göstergesinde ABC yazıyor ve sinyal seviye göstergesi ancak nete girip çıktığımda geri geliyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

bora
01-04-2009, 05:55 PM
merhabalar ben 8120 ıle messenger a gıremıyorum ' hizmet b7u handheld ıcın engellıdır dıyor acaba bu sorunu nasıl gıdebılırım. bırde ben cd yı kaybettım tekrar telefonun driver ını nereden bulabılırım

mouratt
01-05-2009, 10:51 AM
merhabalar ben 8120 ıle messenger a gıremıyorum ' hizmet b7u handheld ıcın engellıdır dıyor acaba bu sorunu nasıl gıdebılırım. bırde ben cd yı kaybettım tekrar telefonun driver ını nereden bulabılırım

Messenger kullanmak için BIS yada BES abonesi olmalısın. Kaybettiğin CD ile ilgili olarak ta kullandığın operatörün sitesinden desktop manager'ı indirebilirsin.

bora
01-06-2009, 06:57 PM
tesekkur ederım bıs ve bes abonelıgı nedır nasıl abone olabılırım.internetten desktop meneger ı ındırme sansım var mıdır ılgılendıgınız ıcın tesekkur ederım

mouratt
01-07-2009, 02:36 PM
tesekkur ederım bıs ve bes abonelıgı nedır nasıl abone olabılırım.internetten desktop meneger ı ındırme sansım var mıdır ılgılendıgınız ıcın tesekkur ederım

BIS ve BES aboneliği bireysel ve kurumsal Blackberry internet aboneliğidir. Bunu açtırman için kullanmakta olduğun operatörün abone merkezlerine gitmen yeterli olacaktır.

Desktop manager ı ise yine kullandığın operatörün sitesinden indirebilirsin.

Kolay Gelsin.