PDA

View Full Version : 8320 ibb trafik hata kodu:400

birol
05-13-2008, 12:10 PM
8320 kullanıcısıyım.
ibb'ni trafik programını kurdum, programda herhangi bir seçeneği sectiğimde HATA KODU:400 alıyorum. Sanırım internet ayarları ile ilgili bir düzenleme yapmam gerekiyor ancak, kimseden yeterli destek alamadım. bilgisi olan varsa, paylaşmasını rica edeceğim. Tşk,

BBPro
05-13-2008, 10:14 PM
8320 kullanıcısıyım.
ibb'ni trafik programını kurdum, programda herhangi bir seçeneği sectiğimde HATA KODU:400 alıyorum. Sanırım internet ayarları ile ilgili bir düzenleme yapmam gerekiyor ancak, kimseden yeterli destek alamadım. bilgisi olan varsa, paylaşmasını rica edeceğim. Tşk,

ibb'nin trafik kameraları uygulaması henüz BIS altyapısına uygun değildir..

bu sebeple yapmanız gereken şudur:seçenekler-gelişmiş seçenekler-TCP-APN kısmına "internet" yazmalısınız..

fakat bu sefer de internet kullanımınız wap üzerinden ücretlendirilecektir..

umutyes
05-31-2008, 07:05 PM
ibb'nin trafik kameraları uygulaması henüz BIS altyapısına uygun değildir..

bu sebeple yapmanız gereken şudur:seçenekler-gelişmiş seçenekler-TCP-APN kısmına "internet" yazmalısınız..

fakat bu sefer de internet kullanımınız wap üzerinden ücretlendirilecektir..

Peki bu sartlarda diger bb browser da kullandigim internet veya mail alisverilerindeki internettemi bu APNi tekrar silinceye kadar wap uzerinden ucretlendirilecek yoksa yalnizca bunu sart kosan uygulamalar mi ucretlendiilecek?

Tesekkurler

BBPro
06-01-2008, 02:44 PM
push mail ve browser kullanımınız BIS paketinizden ücretlendirilecektir..

fakat bazı içeriklerin indirilmesi durumunda(resim,müzik vb.) wap ücretlendirilmesine maruz kalabilirsiniz..