PDA

View Full Version : Blackberry BOLD

Waterloo
05-12-2008, 04:58 PM
Hepimize hayirli olsun en yeni ve butun blackberry ozelliklerin bir araya geldigi 1gb dahili hafizali, 624 mhz Blackberry bold RIM tarafindan resmi olarak duyuruldu. Ilk olarak U.S.A. AT&T tarafindan bu yaz piyasaya sunulmasi beklenen Blackberrybold modelini bizde sabirsizlikla bekliyoruz. detayli bilgi icin : www.blackberry.com/blackberrybold :eek:

mouratt
05-13-2008, 11:20 AM
Hepimize hayirli olsun en yeni ve butun blackberry ozelliklerin bir araya geldigi 1gb dahili hafizali, 624 mhz Blackberry bold RIM tarafindan resmi olarak duyuruldu. Ilk olarak U.S.A. AT&T tarafindan bu yaz piyasaya sunulmasi beklenen Blackberrybold modelini bizde sabirsizlikla bekliyoruz. detayli bilgi icin : www.blackberry.com/blackberrybold :eek:

wauuwwwww....!!!!

Süper bişeye benziyo ya. Askerlik olayım olmasa gelir gelmez almayı düşünebilirdim bunu. Çok iyi ya özellikler falan. Hayırlısı olsun.

cortes
08-22-2008, 03:48 PM
Merhabalar

Artık BOLD için de bir topic açılsa hiç fena olmayacak :-)

Waterloo
08-25-2008, 05:51 PM
Merhabalar BB BOLD hakkinda fikir, gorus, dusunce ve problemlerinizi bu baslik altinda bulabilirsiniz.

selcukaksoy
08-29-2008, 12:01 PM
kesinlikle katılıyorum 1 haftalık bold kullanıcısıyım öncesinde 8320 kullanıyordum ve bold açık ara farkla lider herkese tavsiye

selcukaksoy
08-29-2008, 12:12 PM
bizzat şu an bold kullanıyorum şayet merak edilen birşey var ise cevaplayabilirim önceki telefonum 8320 kolay gelsin.

caagar
08-30-2008, 10:10 PM
Bende bugun blackberry bold kullanicisi oldum..Fakat turkcell extra da kullandirdiklari cihazin icerisinde yuklu olan programlarin cogu benimkinde yuklu degil,,,ornegin bb maps i bir turlu bulamadim...naapsak?? ne etsek??

Waterloo
08-31-2008, 04:43 PM
Bende bugun blackberry bold kullanicisi oldum..Fakat turkcell extra da kullandirdiklari cihazin icerisinde yuklu olan programlarin cogu benimkinde yuklu degil,,,ornegin bb maps i bir turlu bulamadim...naapsak?? ne etsek??

BIS Aktivasyonunuz yoksa cok ararsiniz ama bulamazsiniz mutlaka BIS AKTIVASYONU SART

mcturco
09-01-2008, 04:28 PM
slmlar bende evelsin gün katıldım bold kullanmaya ve süper derim kendimce, yanlız... Skype arıyorum bold'a göre bulmadım siz kurdunuz mu veya nasıl cozümlediniz skype olayını

saygılar

kullanan arkadaslar diger program ulaşmak bilgileri paylaşın lütfen

HERKES DİKKAT yada ben kandım ilk defa kullandığım için
son not: turkcell'in bir uyanıklığı 3 ay navigasyon ücretsiz diyor telefonun içinde hazır kulu programı kullanıyorsun ama 3 gün sonra kendi program atıyor navigasyon için simdi basladı 3 ay kullanmak diye aradaki bold orjinal programıyla giridigin datalar aynen fatura ediliyor cok uyanık bunlar

bizzat şu an bold kullanıyorum şayet merak edilen birşey var ise cevaplayabilirim önceki telefonum 8320 kolay gelsin.

Abdullah
09-01-2008, 09:54 PM
Normalde eger limitsiz BlackBerry data abonesiysen, normal navigasyon yazilimiylada gezdiginde sana ucret yansimaz

Waterloo
09-01-2008, 10:47 PM
slmlar bende evelsin gün katıldım bold kullanmaya ve süper derim kendimce, yanlız... Skype arıyorum bold'a göre bulmadım siz kurdunuz mu veya nasıl cozümlediniz skype olayını

saygılar

kullanan arkadaslar diger program ulaşmak bilgileri paylaşın lütfen

HERKES DİKKAT yada ben kandım ilk defa kullandığım için
son not: turkcell'in bir uyanıklığı 3 ay navigasyon ücretsiz diyor telefonun içinde hazır kulu programı kullanıyorsun ama 3 gün sonra kendi program atıyor navigasyon için simdi basladı 3 ay kullanmak diye aradaki bold orjinal programıyla giridigin datalar aynen fatura ediliyor cok uyanık bunlar

Sinirsiz Inetnet Aboneliginizde Wap harici yapacaginiz internet ile ilgili hicbir islem size ayrica ucretlendirilmez. BB BIS ABONELIGI SINIRSIZDIR..!

muratsina06
09-02-2008, 02:45 PM
merhaba arkadaşlar öncelikle manyak bi site şimdi bende blackberry bold var cihazdan rehberdeki bir kişiyi aradığımda numaranın basına +49 yanı almanyanın kodunu koyuyor ve ayrıca cıhaz turkıyeden alındı romıng acık ama cıhaz uzerınden kapama yapıldı sorun ne olabılır acıl yardım beklıyorum tsk ederım:confused:

Abdullah
09-02-2008, 03:23 PM
telefon defterine gir.Menu tusuna bas-> secenekler
smart dialing bolumune gir ve ordaki +49 u, +90 olarak degistir

muratsina06
09-02-2008, 05:18 PM
tsk ederım ama ılgınc olan su cıhaz turkıyeden alındı ve neden bunu yapıyor neyse cok saol

muratsina06
09-02-2008, 07:13 PM
merhaba blackberry boldda messengere baglandım cok ıyı görusme yapabılıyordum daha sonra bı telefon görusmesı sagladım ve messengere baglantı yapmak ıstedıgımde hata verıyor nasıl baglantı kurabılırım acıl cvp verebılırmısınız...
tskler

mcturco
09-03-2008, 02:50 PM
yanılz sınırsız olmak data transferi dahil değil beyler dün turkcell bayii'sine sordum ücretlendiriliyormus

ogungoksen
09-03-2008, 04:30 PM
Selamlar. KVK dan aldığım Bold 9000 model telefonda işlem yaparken yanlışlıkla Türkçe Dil seçeneğini sildim. Orjç CD mevcut ama bunu Desktop Manager dan da yükleyemedim. Yardımlarınızı rica ederim.

don quijote
09-04-2008, 08:10 AM
Merhaba Arkadaşlar,
BlackBerry Bold'da dil ayarları Türkçe olarak seçili olmuş olduğu halde hotmail hesabına düşen e-mailler de Türkçe karekterler düzgün görünmüyor.
Bu konuda yardıcı olabilirmisiniz?

BBPro
09-05-2008, 03:29 PM
sorunun kaynağı bold değil , hotmail..

BBPro
09-05-2008, 03:35 PM
desktop manager'ı yükle..cihazı bağla

application loader'ı aç..uygulama ekle/kaldır seç..

türkçe'yi tekrar yükleyebilirsin..

BBPro
09-05-2008, 03:38 PM
pili çıkarıp tak ;)

BBPro
09-05-2008, 03:57 PM
nası yani? :)

sizin bahsettiğiniz şey waptan yapılan data transferidir..

Waterloo
09-05-2008, 05:09 PM
yanılz sınırsız olmak data transferi dahil değil beyler dün turkcell bayii'sine sordum ücretlendiriliyormus

Yani burada size en yetkili agizdan bilgi vermeye calisiyoruz siz Trcell bayisine sordum ucretlendiriliyormus diyorsunuz. Bu tavrinizi kiniyorum. Madem Trcell bayisine inaniyorsunuz(hangi bayi oldugunuda bilmiyoruz) bize neden soruyorsunuz.

lyl
09-06-2008, 10:52 PM
msn sürekli hata veriyorsa seçenekler gelişmiş seçenekler ve uygulamalardan windows live messenger ı sil ve cihaza tekrar servis kitaplarını yolla.cihazına uygulama ikonu tekrar gelcek.msn i tekrar yüklemek problemini çözcektir.

kerem8282
09-14-2008, 09:03 AM
bold alalı 3 gün oldu ve nasıl program, oyun yükleyeceğimi bilmiyorum

BBPro
09-14-2008, 02:58 PM
ana sayfadaki "+" işaretine tıkla.. help..

mcturco
09-15-2008, 09:22 AM
Valla bu turkcell anlamadım ay sonundaki fatura da görcem ama son söyledeikleri sey black berry bold üzerinde gelen navigasyon kullanırsanız ekstra bir ödeme yapılamazmıs tabii ki sınırsız bir paket satın aldıysanız

neyse dedgim gibi ay sonunda faturami bekliyorum hersey orda anlaışlacak :)

nası yani? :)

sizin bahsettiğiniz şey waptan yapılan data transferidir..

cortes
09-15-2008, 10:45 AM
BOLD için başlık açsanız diyorum artık....

BBPro
09-15-2008, 10:19 PM
sen açmışsın ya tamam işte :)

BBPro
09-15-2008, 10:22 PM
ay sonu anlaşılacak birşey yok..herşey açık ve net..

web'den internete çıkış yapmanız sınırsız..(e-mail,web browser, navigasyon ,msn ,facebook vs.) wap'tan bağlandığınız anda ekstra ücrete tabi olursunuz..

Turkcell ile beraber gelen 3 adet uygulama (webraska,ibb mobil,matriks mobile) ilk üç ay ücretsiz..daha sonra lisans ücreti ödemeniz gerekiyor..

villespartacus
09-16-2008, 04:27 PM
türkiye ye geleli 5 gün olmuştu aldığımda... ama gerek şarj süresinden hiç memnun değilimki sabahtan akşama bitiyor... + sürekli olarak o küçük dönen saat sürekli çalışıyo ve gitmek bilmiyor... + telefonu yavaşlatıyor aşırı derece de ama telefonu kapatıp pili çıkarıp tekrar taktıktan sonra bu problem bir süreliğine kalkıyo... benden başka bu problemle karşılaşan varsa ve çözüm için bir önerisi varsa çok sevinirim. şimdiden teşekkürler...

Waterloo
09-16-2008, 10:14 PM
türkiye ye geleli 5 gün olmuştu aldığımda... ama gerek şarj süresinden hiç memnun değilimki sabahtan akşama bitiyor... + sürekli olarak o küçük dönen saat sürekli çalışıyo ve gitmek bilmiyor... + telefonu yavaşlatıyor aşırı derece de ama telefonu kapatıp pili çıkarıp tekrar taktıktan sonra bu problem bir süreliğine kalkıyo... benden başka bu problemle karşılaşan varsa ve çözüm için bir önerisi varsa çok sevinirim. şimdiden teşekkürler...

Probleminiz en cok karsilastigim sorunlardan biri sebebi ise cok acik arka planda acik biraktiginiz programlar. telefonu kapatma yada BB logosua basip kapat demeden programdan cikmanizdan kaynakli olarak arka planda acik kalan program surekli calisiyor ve bu 2-3 tane genellikle oluyor, boylece pilinizde az gider cihazda yavaslar. Alta basili tutup geri tusuna basarsaniz acik kalan programlari gorebilir ve kapatabilirsiniz.

kerem8282
09-17-2008, 12:11 AM
arka planda mutlaka 5 tane açık program kalıyo diğerlerini kapatabiliyotum o 5 tanesi ille kalıyo kapatmayı deniyorum sadece yer değiştiriyor... (kusura bakmayın 3 gündür bberry bold kullanıyorum)

BBPro
09-17-2008, 01:01 AM
onlar hep açık kalır..tarayıcı,bb messenger,ana ekran,mesajlar,arama kaydı..

kerem8282
09-17-2008, 10:47 PM
çok saol...

kerem8282
09-18-2008, 06:10 PM
peki pdf dosyalrını açamıyorum ek bir program yüklemem gerekiyor mu?
diğer sorum da içinde bulunan sheet to go ve slideshow to go proramları ne işe yarıyor...bilen ardakaşlar yardım ederse çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler

racestaff
09-18-2008, 08:05 PM
selamlar bnmde bi kaç sorum olacak uygulamalar klasördeki notlar bölümünde yazmış olduğum notları yanlışlıkla gizli görünsün die tıkladıktan sora bir daha ulaşamaz oldum tekrardan görünür olmaları için ne yapmam gerekiyor? ayrıca flash player yükleyip flash bazlı web sitelerini nası görüntüleyebilirim ? aydınlatabilirseniz sewinirim....

nocardia
09-18-2008, 08:09 PM
selam henüz yeni bir bold edindim ve eski kullanıdığım turkcell hattımla kullanıyorum ancak kök menude maps yada gps yok. bu yazılımları nasıl edinebilirim? bis henüz almadım bis alınca bunları kök menümde görebilecekmiyim

BBPro
09-18-2008, 10:57 PM
peki pdf dosyalrını açamıyorum ek bir program yüklemem gerekiyor mu?
diğer sorum da içinde bulunan sheet to go ve slideshow to go proramları ne işe yarıyor...bilen ardakaşlar yardım ederse çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler

pdf dosyalarınızı bold cihazınızla görüntüleyebiliyor olmanız gerekir..tekrar bir deneyin..

sheet to go excel; slideshow to go da powerpoint dosyalarını açma ve kaydetme işini görür..

BBPro
09-18-2008, 10:58 PM
selamlar bnmde bi kaç sorum olacak uygulamalar klasördeki notlar bölümünde yazmış olduğum notları yanlışlıkla gizli görünsün die tıkladıktan sora bir daha ulaşamaz oldum tekrardan görünür olmaları için ne yapmam gerekiyor? ayrıca flash player yükleyip flash bazlı web sitelerini nası görüntüleyebilirim ? aydınlatabilirseniz sewinirim....

masaüstündeyken menü tuşuna basın ve "tümünü göster" deyin..daha sonra notların üzerine gelip "uygulamayı gizle"nin yanındaki işareti kaldırın..

flash player yükleyemezsiniz..

BBPro
09-18-2008, 10:59 PM
selam henüz yeni bir bold edindim ve eski kullanıdığım turkcell hattımla kullanıyorum ancak kök menude maps yada gps yok. bu yazılımları nasıl edinebilirim? bis henüz almadım bis alınca bunları kök menümde görebilecekmiyim

evet BIS aboneliğiniz başlayınca haritalardan ve yararlanabileceksiniz..

kerem8282
09-19-2008, 12:28 AM
pdf dosyalarınızı bold cihazınızla görüntüleyebiliyor olmanız gerekir..tekrar bir deneyin..

sheet to go excel; slideshow to go da powerpoint dosyalarını açma ve kaydetme işini görür..

çok saol ama pdf dosyasını döküman klasörüne de atıyorum görmüyor, ben de dosya yönetici bir program yükledim o pdf dosyayı gördü ancak yine açamadım...

bberry bold'da herkesin ayrı bir derdi olmaya başladı, bu aletin standart bir düzeyi olması gerekmiyor mu anlamadım:mad:

Waterloo
09-19-2008, 08:27 AM
çok saol ama pdf dosyasını döküman klasörüne de atıyorum görmüyor, ben de dosya yönetici bir program yükledim o pdf dosyayı gördü ancak yine açamadım...

bberry bold'da herkesin ayrı bir derdi olmaya başladı, bu aletin standart bir düzeyi olması gerekmiyor mu anlamadım:mad:

Acikcasi problem yasayanlarin cogu yeni BlackBerry kullanicilari, daha once cihazi hic kullanmayanlarin alisma surecinde olduklari icin cok basit cozumu olan seyleri panik yapip problem olarak aksettirmeleri normal, bunu daha oncede yasamistik. Belli bir zaman sonra bunlar durur ve kullanicilar profesyonellesince daha cok yazilimsal sorular gelir.

gursamet
09-19-2008, 05:36 PM
bende alacam en kısa zamanda değiştireceğim 8820 yi züper bu Bold yaaaaaa.... herkese tşkler deneyimlerini paylaşmaya devam edin lutfen :D

kerem8282
09-20-2008, 01:11 AM
JVM ERROR 102 yazısı çıkıyo ve bold birtürlü açolmıyo, bataryayı 83. kez yeniden takışım senaryo hep aynı bu sahneyi bilen var mı , kvk çözüm olur mu

godmin
09-22-2008, 08:26 PM
arkadaşlar selam
blackberry bold uma bugün kavuştum
hiçbirşeyde sorun yaşamadım önceden de kullanmış olduğum için
ancak bir sorum olucak
cihaz dahilinde bulunan msn live messenger sadece hotmail uzantılı mailleri mesenger olarak kullanmama izin veriyo
benim msn uzantım hotmail değil
şirket mailimi kullanıyorum msn olarak
bu durumda bu program dışında kullanabileceğim bi msn messenger programı var mı bildiğiniz

taners61
09-23-2008, 04:31 PM
arkadaşlar şu ana ekranda alt ve üst kısımda çıkan menüleri kaldırmak istiyorum.yani ekran tam anlamıyla açık olmasını istiyorum.bunu nasıl sağlayabilirim?
teşekkürler şimdiden...

nocardia
09-27-2008, 09:09 AM
bold icin uygun olana tum dosyaları gosterebilen kullanıp memnun kaldıgınız bir dosya yöneticisi programı bilen var mı

Waterloo
09-27-2008, 10:07 PM
arkadaşlar selam
ancak bir sorum olucak
cihaz dahilinde bulunan msn live messenger sadece hotmail uzantılı mailleri mesenger olarak kullanmama izin veriyo
bu durumda bu program dışında kullanabileceğim bi msn messenger programı var mı bildiğiniz

www.beejive.com bu program isinizi gorur amam 19usd ucreti vardir bilginize.

Waterloo
09-27-2008, 10:09 PM
arkadaşlar şu ana ekranda alt ve üst kısımda çıkan menüleri kaldırmak istiyorum.yani ekran tam anlamıyla açık olmasını istiyorum.bunu nasıl sağlayabilirim?
teşekkürler şimdiden...

Tus kilidine aldiginizda tam ekran olabiliyor :)

taners61
09-28-2008, 02:58 PM
aynen haklısın.:) blackberry için adam gibi bedava program sitesi felan var mı?buluyorum ama demo oluyo az oluyor ücretli oluyor.neyapacaz bu işe?:)

cem balaman
09-29-2008, 12:16 PM

boldda toplu mesaj gönderilmiyormu

mkuzgun
10-02-2008, 05:20 PM
1 haftadır bold sahibiyim. Cihazın hopörler sesini (konuşurken veya muzik dinlerken) yükseltip azaltamıyorum. Yandaki ses tuşları cevap vermiyor. Cihazda mı bir problem var yoksa ben mi yanlış bir şey yapıyorum

Tşk

thalassa
10-03-2008, 10:49 AM
herkeze merhaba aranıza yeni katıldım bende bold kullanıcısıyım bişey ögnermek istiyorum wap için deil bu sorum tarayıcı için ben tarayıcıdın girip video felan istiyorum ama bana devamlı flash player yükle diyor günlerdir arıyorum mobil için ve ayrıca bold için flash player bulamıyorum

Abdullah
10-03-2008, 02:42 PM
wifi ile bağlanıp, browserını hot spot browsera çevirip denermisin youtube a girmeyi ve video izlemeyi

vigueur
10-18-2008, 04:13 PM
Selamlar,

Benimde bold la ilgili 1 sorum var, daha önce curve kullanıyordum nasıl yaptığımı hatırlamıyorum ama halletmiştim bold da 1 türlü beceremedim;

Telefon ilk ekranında mail, e-mail, takvim, tarayıcı ve wap kısayolları var ben buradan wap kısayolunu çıkartıp klavye kilidi kısayolunu ekleme istiyorum ama ana ekranda uygulamayı istediğim yere taşıyabilirken ilk ekranda bir türlü yapamıyorum

yardım edebilirseniz çok sevinirim
teşekkürler

vigueur
10-19-2008, 08:43 AM
Selamlar,

Benimde bold la ilgili 1 sorum var, daha önce curve kullanıyordum nasıl yaptığımı hatırlamıyorum ama halletmiştim bold da 1 türlü beceremedim;

Telefon ilk ekranında mail, e-mail, takvim, tarayıcı ve wap kısayolları var ben buradan wap kısayolunu çıkartıp klavye kilidi kısayolunu ekleme istiyorum ama ana ekranda uygulamayı istediğim yere taşıyabilirken ilk ekranda bir türlü yapamıyorum

yardım edebilirseniz çok sevinirim
teşekkürler

hallettim, sadece tuş kilidi kısayolunu ana sayfada ilk beş ikonun arasına taşımak yetiyormuş:)

mcturco
10-28-2008, 02:57 PM
Normalde eger limitsiz BlackBerry data abonesiysen, normal navigasyon yazilimiylada gezdiginde sana ucret yansimaz

evet beyler biliyorsunuz geçenlerde cebit vardı turkcell yetkilerle görüstüm dediginiz gibi ücretsiz müsteri hizmetlerini aradım onlarda bir yanlıslık olmus dediler ve paramı iade etiler :) hatta cebitekiler cok basıt bir örnek gösterdi durumu içinden sim card çıkardı ve navigasyonu açtı çalısıyordu. iste bu durumda nasıl bir ücretlendirme yapılacak kı zaten dediler :) aynı örneiği bende müsteri hizmetlerine verdim ses yok tabiiii :)))))

BB_BOL_9900
11-02-2008, 04:04 PM
JVM ERROR 102 yazısı çıkıyo ve bold birtürlü açolmıyo, bataryayı 83. kez yeniden takışım senaryo hep aynı bu sahneyi bilen var mı , kvk çözüm olur mu

Yazılımınızı güncelleyin/yeniden yukleyin. sorun işletim sistemi yazılımıyla alakalı..

bu sitede nasıl yapacağınıza (güncelleme) dair bilgi bulunmakta. geçmiş olsun

BB_BOL_9900
11-02-2008, 04:06 PM
arkadaşlar selam
ancak bir sorum olucak

kullanıcı adı yazan bolumde bulunan "@hotmail.com" yazan yerin üzerine gelin ve tıklayın orada msn. vb. uzantı desteğini goreceksiniz.

BB_BOL_9900
11-02-2008, 04:10 PM

Malumunuz Bold 3G ile çalışan bir sistemdir. ve ne yazık ki ülkemizde yok.

PİL ömrünü ve kullanımı arttırmak için yapılması gerekenler:

Lutfen "Bağlatıları Yönet" kısmına gelin, burada "Mobile Sebeke Secenekleri" tıklayın.

öncelikle "Sebeke Secim Modu:" nu "otomatik" değil manuel yaparak sebeyi secin.

ardından da ki en önemlisi "3G ve 2G" yazan yere tıklayıp "2G" yapın.

Bunların dısında;
Wifi ve Bluetooht bağlantılarını kullanmadığınız zaman kapalı duruma getirin.

kullanım saatiniz uzayacaktır.

cortes
11-07-2008, 07:19 PM

aşağıdaki yönergeyi izle halledersin

Before completing this resolution, download and install the latest version of BlackBerry® Device Software from your service provider's web site.

Re-install the BlackBerry Device Software and applications to your BlackBerry smartphone by completing the following steps:

Warning: The following procedures will delete either all data or all data and applications from your BlackBerry smartphone. .

Connect your BlackBerry smartphone to your computer.
Open BlackBerry® Desktop Manager.
Note: BlackBerry Desktop Manager may display "Disconnected." If this is the case, proceed to the next step to correct the problem with Application Loader.
Click Application Loader. The Application Loader Wizard appears.
Click Next.
Choose the port that the BlackBerry smartphone is connected to and click Next.
If prompted, type your BlackBerry smartphone password and click Next. The Device Application Selection screen appears.
Select the applications that you want to install on your BlackBerry smartphone.
If the Device Backup screen appears, choose whether or not to automatically back up the data on your BlackBerry smartphone. Click Next.
Click Next.
The Completing the Application Wizard screen appears, displaying all the software that will be installed on your BlackBerry smartphone. Click Advanced and make sure that Erase all application data and Erase all currently installed applications are both selected.

Note: If the application loader tool was not able to access all of the data on your BlackBerry smartphone, then the following two fields are grayed out: Erase all application data and Erase all currently installed applications.

Click Next.
Select Do not automatically create a backup and click Next.
Click Finish. The BlackBerry Device Software will be installed on your BlackBerry smartphone. Do not disconnect your BlackBerry smartphone until the process has completed.

salomanje
11-12-2008, 09:26 PM
Herkese selamlar 3 yıldır bb kullanıcısıyım pearl modeliyle başladım curve ve en sonunda bold ile devam etmekteyim...ilk zamanlarda bende sizler gibi acemisiydim ama telefonun mantığını anladıkca dahada sever oldum...Benden daha deneyimli ustalara sormak istediğim ICQ'ya bağlantı sorunu yaşıyormusunuz merak ediyorum icq numaramı ve şifremi yazıyorum kullanıcı numarası yada şifresi hatalı uyarısı çıkıyor..Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum...unutmadan bir arkadaş hotmail uzantılı msn kullanmadığını şirket uzantılı msn kullandığını ama live messengerın sadece hotmail için izin verdiğinden bahsetmiş moderatör bir arkadaşımızda beejive programını önermiş ben shape service IM+ programını tavsiye ederim bilmiyorum diğer programda böyle bir özellik varmı ama bu programın en güzel tarafı cep telefonundan bağlandığınız belli olmuyor...saygılarımla

msms
11-22-2008, 02:02 PM
Merhaba arkadaşlar ben blackberrybold kullanıcısıyım telefonuma arama veya mesaj gelmediği zamanlarda dahil sinyal bölümndeki yeşil ışık yanmaya başlıyor,ilk zamanlarda yanmıyordu ve başka blackberry bold kullanıcılarında bu yeşil sinyal ışığı yanmıyor,eğer yardımcı olursanız çok sevinirim..

OSG
11-28-2008, 06:19 PM
Herkese selamlar 3 yıldır bb kullanıcısıyım pearl modeliyle başladım curve ve en sonunda bold ile devam etmekteyim...ilk zamanlarda bende sizler gibi acemisiydim ama telefonun mantığını anladıkca dahada sever oldum...Benden daha deneyimli ustalara sormak istediğim ICQ'ya bağlantı sorunu yaşıyormusunuz merak ediyorum icq numaramı ve şifremi yazıyorum kullanıcı numarası yada şifresi hatalı uyarısı çıkıyor..Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum...unutmadan bir arkadaş hotmail uzantılı msn kullanmadığını şirket uzantılı msn kullandığını ama live messengerın sadece hotmail için izin verdiğinden bahsetmiş moderatör bir arkadaşımızda beejive programını önermiş ben shape service IM+ programını tavsiye ederim bilmiyorum diğer programda böyle bir özellik varmı ama bu programın en güzel tarafı cep telefonundan bağlandığınız belli olmuyor...saygılarımla

ya arkadaşlar ben ilk defa blackberry kullanıyorum flahplayer yükleyemiyorum bir türlü bu konuda bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim makinam blackberry bold 9000

mouratt
11-28-2008, 10:38 PM
ya arkadaşlar ben ilk defa blackberry kullanıyorum flahplayer yükleyemiyorum bir türlü bu konuda bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim makinam blackberry bold 9000

http://www.blackberryforumlari.com/showthread.php?t=232

Bu linkte sorunuzun cevabı mevcut sanırım. Hayırlı olsun bu arada. Aramıza hoşgeldin.

OSG
11-29-2008, 02:12 PM
:(http://www.blackberryforumlari.com/showthread.php?t=232

Bu linkte sorunuzun cevabı mevcut sanırım. Hayırlı olsun bu arada. Aramıza hoşgeldin.

orayı okudum ama flash player bb9000 olmuyor anladım doğrumu
bu arada teşekkürler

mouratt
11-29-2008, 02:41 PM
evet orada yazılana göre olmuyormuş. Ben bold kullanmıyorum ama kullanan bir arkadaşın yazısıydı o bildiğim kadarıyla...

Zeybekltd
11-29-2008, 08:13 PM
walla arkadaslar bildiim kadariyla sadece bold degil hicbir cep telefonunda flash player teknolojisi bulunmamakta yani simdilik youtube la idare ediceksiniz ;)

Mr. Batan
12-12-2008, 02:21 PM
herkese merhaba,,

bold umda arama bekletme yani telefonda konusurken baska birisi beni arayinca mesgul calmasin istiyorum,

bunun icin ne yapmam gerekiyor

Zeybekltd
12-12-2008, 04:50 PM
Arama tusuna bas acilan sayfada secenekler/ayarlar-->arama bekletme-->disable

Mr. Batan
12-12-2008, 05:55 PM
Arama tusuna bas acilan sayfada secenekler/ayarlar-->arama bekletme-->disable

halllettim cok sagol

Zeybekltd
12-15-2008, 04:37 AM
Rica ederim

OSG
12-22-2008, 08:52 PM
arkadaşlar blackberry bold için matrixmobile programında imkb sayfasında kendi istediğim hisselerin isimlerini nasıl koyabilirim veya kişisel sayfa oluşturabiliyormuyum bo konuda bilgisi olan varsa paylaşabilirse memnun olurum

mcturco
12-23-2008, 01:57 AM
soyledıgın seyı ben de bılıyorum bu zaten 4 ayda anca anlatabıldım adamlara ve bana yansıtılan parayı gerı odedıler...

gok_aydin
01-15-2009, 10:52 AM
Merhaba arkadaşlar,

Blackberry Bold kullanıcısıyım. arama geldiğinde kabul edildikten sonra 5 saniye boyunca ses hoperlörden geliyor ve 5 saniye sonra normal ahizeye dönüyor.
Sebebi nedir. Ne yapmam gerek.

Teşekkürler.

yusuf
01-15-2009, 12:18 PM
Merhaba arkadaşlar,

Blackberry Bold kullanıcısıyım. arama geldiğinde kabul edildikten sonra 5 saniye boyunca ses hoperlörden geliyor ve 5 saniye sonra normal ahizeye dönüyor.

Teşekkürler.

Merhaba, Sorunun çözümün bilmiyorum ama 8320 kullanıcısıyım aynı problem bende de var. 5 saniye değilde 1-2 saniye kadar sürüyor sonra kendiliğinden düzeliyor.

aymed3458
01-15-2009, 02:27 PM
Merhabalar
Müşterimize BLACKBERRY BOLD Cihaz sattık.Ciazın ön kısmında tuşların alt kısmında TURKCELL yazısı mevcut.Müşteri bu yazıyı reklama girdiği için kullanmak i,stemiyor ve cihazı bize iade etti.

Cihazın Bu bölümü değişebilen plastik bir parça bu parçadan üzerinde TURKCELL yazmayan mevcutmu.bu konuda b ize yardımcı olabilirmisiniz.

aymed3458
01-15-2009, 02:36 PM
wifi ile bağlanıp, browserını hot spot browsera çevirip denermisin youtube a girmeyi ve video izlemeyi

Müşterimize BLACKBERRY BOLD Cihaz sattık.Ciazın ön kısmında tuşların alt kısmında TURKCELL yazısı mevcut.Müşteri bu yazıyı reklama girdiği için kullanmak i,stemiyor ve cihazı bize iade etti.

Cihazın Bu bölümü değişebilen plastik bir parça bu parçadan üzerinde TURKCELL yazmayan mevcutmu.bu konuda b ize yardımcı olabilirmisiniz.

pantheon
01-15-2009, 03:30 PM
Merhaba arkada_lar,

Blackberry Bold kullan1c1s1y1m. arama geldiinde kabul edildikten sonra 5 saniye boyunca ses hoperlörden geliyor ve 5 saniye sonra normal ahizeye dönüyor.

Te_ekkürler.

*Yabanci forumlarda genelde isletim sistemi update oneriolar..
*Cihaz bi tarafina su kacmis olabilir bi baska ihtimal..Bunun sonucunda da garip davranislar sergiler.. Kendiliinden arama yapmalar tuslarin calismamasi basmamasi gibi..
*bu yazilimsal sorun gibi duruyo..
Sonuc:En basiti isletim sistemini update etmektir.. ;)

Mr. Batan
02-03-2009, 08:47 PM
ınternette herhangibir sitede kullanıcı adı veya şifre girmek isterken i harfi yerine ı harfi cıkıyor..nasıl degiştirebilrim

yusuf
02-04-2009, 02:38 PM
ınternette herhangibir sitede kullanıcı adı veya şifre girmek isterken i harfi yerine ı harfi cıkıyor..nasıl degiştirebilrim

ı harfine basılı tutarken topu çevirince i harfine ve diğer seçeneklere ulaşabilirsin. Web sayfasında kullanmak için daha hızlı olması açısından ı harfine basılı tutarsan büyük I olur buda i harfi yerine geçer.

pantheon
02-04-2009, 03:45 PM
Alt enter yapinca yazi dili giris secenekleri cikiyor.. Ingilizce secersen i cikar I ..
Ben ingilizce yaziorum oluyor bitiyor.. Pek hos gorunmuor ama..
Ugrasamam top cevirmeyle..;)

kuk
02-10-2009, 08:45 AM
arkadaslar aranıza yenı katıldım yardımınıza ıhtıyacım var.wıfı yı acıyorum kablosuza baglanıyorum.fakat ekranımdakı wı fı nın aktıf oldugunda beyaz olması lazım olmuyor.ne kadar ugrastıysam yapamadım.mecburen ınternete baglanırken turkcell uzerınden baglanıyorum.buyuzden de konturum devamlı gıdıyor.nasıl yapmam lazım.sımdıden tesekkurler.

TechZone
02-10-2009, 10:31 AM
Alt enter yapinca yazi dili giris secenekleri cikiyor.. Ingilizce secersen i cikar I ..
Ben ingilizce yaziorum oluyor bitiyor.. Pek hos gorunmuor ama..
Ugrasamam top cevirmeyle..
saolasın hocam ii oldu bu :cool:

adaportal
02-10-2009, 11:29 PM
ı harfine basılı tutarken topu çevirince i harfine ve diğer seçeneklere ulaşabilirsin. Web sayfasında kullanmak için daha hızlı olması açısından ı harfine basılı tutarsan büyük I olur buda i harfi yerine geçer.

Tesadüfen forumu gezerken türkçe karakterleri nasıl kullanabileceğimi sayende öğrendim teşekkür ederim... :) Aynı uygulama diğer türkçe karakterler içinde geçerli...

Bukabet
02-22-2009, 07:45 PM
ay sonu anlaşılacak birşey yok..herşey açık ve net..

web'den internete çıkış yapmanız sınırsız..(e-mail,web browser, navigasyon ,msn ,facebook vs.) wap'tan bağlandığınız anda ekstra ücrete tabi olursunuz..

Turkcell ile beraber gelen 3 adet uygulama (webraska,ibb mobil,matriks mobile) ilk üç ay ücretsiz..daha sonra lisans ücreti ödemeniz gerekiyor..
menüde 2 tane tarayıcı var biri WAP diğeri TARAYICI
hangisini kullanmam gerekiyor?
ücretlendirme hakkında bilginiz var mı? ay sonunda oldukça yüksek bir faturayla karşılaştım çünkü :(

bir de turkcelldekiler BIS abonesi olanların msni ekstra bağlantı ücreti olmadan kullanabileceğini söylediler. facebook için de aynı şey geçerli mi? yani ben "mobil siteye git" dediğimde bağlantı ücreti alınıyor mu?

Bukabet
02-22-2009, 07:47 PM
Merhaba arkadaşlar,

Teşekkürler.
bende de aynı sorun vardı. çağrıyı yanıtlaığımda önce speakera geçiyordu sonra normalde. birkaç kişiye sordum zil sesini değiştir dediler. "hadi be ne alaka" demiştim ama gerçekten öyle. değiştirdim sorun ortadan kalktı :)

sadece kullandığınız zil sesini değiştirin. mesela ben BBGGrooves_SmoothLatin kullanıyorum bir sorun yok

naneba
03-02-2009, 12:14 PM
Herkese iyi günler. Henüz daha birkaç günlük bb 9000 kullanıcısıyım. Ama cihazı şimdiden çok sevdim. Sadece 2 problemimi halledemiyorum.
1.si messenger'a bir arkadaşımı gayet rahat ekledim ve mesajlaşabiliyoruz.
Fakat eklediğim arkadaşımla aynı cihazı (8320) ve programın aynı versiyonunu (4.1) kullanan bir başka arkadaşımla birbirimizi bir türlü ekleyemiyoruz. Birbirimize eklemek için hem pin numarası hem de e-mail adreslerimizi kullanarak defalarca davet gönderdik. Davetler ulaşıyor, kabul ediyoruz ama karşı tarafı hala davetinizi kabul etmeyi "bekleme"de görüyoruz. Bu bahsettiğim 2 arkadaşım kendi aralarında gayet rahat mesajlaşabiliyorlar. Problem nereden kaynaklanıyor olabilir?

2. problemim bu başlık altına olmayabilir, ancak yine de sorayım. Telefon defterinden arama yaparken neden aradığımız kişinin numarası başına (+) ekleniyor? Bunu önlemenin bir yolu var mı? Bu şekilde aramanın ücreti farklı mı?

Teşekkür ediyorum.

efem911
03-03-2009, 12:20 PM
arkadaslar daha yeni bb bold kullanıcısıyım.
ilk olarak msn nasıl ve nereden yükleyebilirim ?
ikinci sorum ne dahili hafızayı nede mikro sd yi dosya yönetici şeklinde göremiyorum.

sisss
03-06-2009, 09:45 AM
selam arkadaşlar benim problemim gps ile alakalı. bikere şuan cihazda açtığım gps in. telefonun içinde yuklu olan programmı yoksa turkcell in bize sunmayı vaad ettiği ücretsiz programmı olup olmadığını nasıl anlarım. bir diger sorumda haritalar menusunden gps e giriyorum "konumu bul" daha sonra "neredeyim" seceneklerni tıkladıktan sonra "uydular aranıyor" diyor fakat hiç bişey bulamıyor. yardımcı olursanız sevinirim. (serhat)

caglar
03-06-2009, 01:47 PM
herkese selam.bende aranıza yeni katıldım bb bold'dan çok memnumun fakat acemisi olduğum için çözemediğim şeyler var.öncelikle benim turkcellden aylık 1 gblık internet paketim var bb bıs üyeliğim yok ama.wifi ile bağlandığım zaman şebeke internetim otomatik olarak kesilmekte midir??bir diğer sorumda bb için facebook uygulaması yükledim fakat kullanıcı adım ve şifremi girdikten sonra bağlanamıorum.şöyle bi yazı ile karşılaşıorum.(şu anda bu uygulamayı desteklemeyen bir servis planındasınız.daha fazla bilgi ve mevcut servis planınızı yükseltmek için lütfen servis sağlayıcınızla görüşün.)yardımcı olabilirseniz sevinirim.şimdiden teşekkrler

Abdullah
03-06-2009, 05:41 PM
aylik internet paketinin bb ile bir ilgisi bulunmamaktadir. dolayisiyla bis paketi alman gerekmektedir. bis paketin olmadan sadece wifi da internetten gezersin ama facebook, msn vs gibi uygulamalara giremezsin

caglar
03-07-2009, 09:27 AM
tesekkür ederim açıklamanız için

rambili
03-07-2009, 10:26 AM
Selam Arkadaşlar, Aranıza yeni katıldım. Yaklaşık 1 ay önce BB Bold 9000 Aldım. Fakat dün akşam itibari ile cihazın resetlenmesi gerektiği ne dair mesaj aldım (Sadece Tamam vardı) Resetlediğinde "app error 200 " ve altında reset butonu var. Komple bios reseti veya yeniden fabrika ayarlarına döndürmenin yolu var mı?:(

Abdullah
03-08-2009, 10:32 AM
desktop managerin pc ne kurulumu? daha sonra cihaz yazılımında kur ve cihazını bağlayıp işletim sistemini yeniden kur.

OSG
03-15-2009, 03:11 PM
arkadaşlar blackberry bold 9000 e uygun navigayon programı için bir link verebilirmisiniz teşekkürler

Abdullah
03-16-2009, 10:39 AM
sesli navigazyon istersen:

wayfinder
webraska

guzinbb
04-25-2009, 04:36 PM

Ben bir bold sahibi oldum, ancak msn, yahoo ve google talk messenger programlarını wifi üzerinden kullanamıyorum. handheld için etkin değil mesajı veriyor.

BU forumdaki bazı arkadaşlar BIS olmadan wifi üzerinden msn kullanabildiklerini söylemişler. Atladığım yapmam gereken ekstra bir ayar var mıdır?

bsm27
05-01-2009, 05:09 PM
selam arkadaslar,
benim sorunum çalar saat menuden saati seçip kapatsam da yani kapalı modda olsada masaüstünde alarm şekli kapanmıyor ve saat 8de çalıyor ben bunu nasıl kapatıcam önceden böyle bir problemim yoktu bir yeriylede oynamadım kendi kendine belirdi anlayamadım gitti. İşin garip yanı dün gece yatarken sesini kapattım telefonun yine de sabah 8de çaldı. Varmı bunun bir çaresi?

Mr. Batan
06-03-2009, 07:14 PM
arkadaslar merhaba

video sitelerinden video izleme imkanımız var mı bold umuzla ?

CİKSSS
06-27-2009, 01:52 PM
ARKADAŞLAR MERHABA bold 9000 kullanıcısıyım fakat cihaz şuanda hiçbir arama yapmıyor vede hiçbir karşıdan gelen aramaya açık değil.Fakat hat çekiyor ve üst kısımda edge yazıyor.Gprs üzerinden internetede bağlanıyor.Yardımlarınızı bekliyorum.Bu arada cihaz yurtdışı ondan kaynaklı birşey olabilir mi?Fakat ardakaşlar hat çektiği için buna ihtimal vermediler yardımlarınızı bekliyorum....Hat başka telefonlarda çalışıyor.arama tuşuna basınca direk arama yapılamadı yazısı çıkıyor.

orh1905
06-29-2009, 08:46 PM
merhabalar ben blackberry bold almayı düşünüyorum da birşey duydum ne kadar doğru bilmiyorum bende sizlere sormak istedim. turkcell cihazı başka operatörlerle çalışmaz mı ?? ilginize şimdiden teşekkürler.

muratcolakoglu
06-29-2009, 11:07 PM
merhabalar ben blackberry bold almayı düşünüyorum da birşey duydum ne kadar doğru bilmiyorum bende sizlere sormak istedim. turkcell cihazı başka operatörlerle çalışmaz mı ?? ilginize şimdiden teşekkürler.

Turkcell'den alacağın cihazda sim kilid olacaktır. Ama parasını verip alacağın için sana hemen sim kilidini açacak kodu bildirirler. Bana 30 dakika içinde bildirmişlerdi. Sim kilidini açtıktan sonra istediğin her şebekede kullanabilirisn.

orh1905
06-29-2009, 11:33 PM
Turkcell'den alacağın cihazda sim kilid olacaktır. Ama parasını verip alacağın için sana hemen sim kilidini açacak kodu bildirirler. Bana 30 dakika içinde bildirmişlerdi. Sim kilidini açtıktan sonra istediğin her şebekede kullanabilirisn.

peki cihazı ikinci elden aldıysam :)

muratcolakoglu
07-08-2009, 07:40 PM
peki cihazı ikinci elden aldıysam :)

Aynı şey tabiki

sisss
07-30-2009, 03:27 PM
arkadaşlar 3g ile birlikte blackberry mizin mobil tv ye uyumlu olup olmadığını eger değilsede ilerde böyle bişeyin olabilme ihtimalini bilen varmıdır.

muratcolakoglu
07-30-2009, 06:06 PM
arkadaşlar 3g ile birlikte blackberry mizin mobil tv ye uyumlu olup olmadığını eger değilsede ilerde böyle bişeyin olabilme ihtimalini bilen varmıdır.

Bağlı olduğun şebekenin web sitesinden uyumlu telefonlar listesine bakabilirsin.

morani
08-05-2009, 12:45 AM
blackberry bold cihazları henüz mobil tv uygulamasını desteklememetedir, ama 2009 yılı calışma kapsamında buda var en kısa sürede bir yazılım cıkıcaktır.

bilginize.

sakcit
08-14-2009, 06:11 PM
merhaba arkadaşlar bende yenilerden biriyim..size birkaç sorum olacak..

1- şebekem haricinde wi-fi yi nasıl kullanabileceğim ve ayarlarını nasıl yapmam lazım???
2- videoların isimlerini değiştirmek istediğimde hata veriyor ne yapacağım??
3- bide dinlemek için telefonuma attığım müziklerin isimlerini değiştiremiyorum onu nasıl değiştireceğim....

bu 3 konuda bana yardımcı olursunuz umarım..şimdiden çok teşekkür ederim..iyi günler...

morani
08-14-2009, 09:42 PM
merhaba arkadaşlar bende yenilerden biriyim..size birkaç sorum olacak..

1- şebekem haricinde wi-fi yi nasıl kullanabileceğim ve ayarlarını nasıl yapmam lazım???
2- videoların isimlerini değiştirmek istediğimde hata veriyor ne yapacağım??
3- bide dinlemek için telefonuma attığım müziklerin isimlerini değiştiremiyorum onu nasıl değiştireceğim....

bu 3 konuda bana yardımcı olursunuz umarım..şimdiden çok teşekkür ederim..iyi günler...

şebeke haricinde wi-fi kullanmak için bağlantıları yönet menüsüne girip wi-fi yi etkin kıldıgında daha sonra wi-fi seceneklerinden sebekelri tarat kullanılabilir sebekeleri bulduktan sonra baglanabilirsin ama tarayıcı içersinden seceneklere girip ordan gecerli tarayıcını yinede bi kontrol et eger internet browser yada turkcell-im falan seciliyse mutlaka hotspot tarayıcı pozisyonuna getirmelisin.

videoların isimlerini değiştrmek istediğinde nasıl bir hata alıyorsun bunuda yazarsan ben cevaplayamazsam bile mutlaka bir arkadaş cevaplar.

mustafa ulusoy
08-25-2009, 02:30 PM
Merhabalar
Bir ay önce Blackberry bold satın aldım. Cihaz tutucuda yani manyetik kılıfının içindeyken eğer mail gelirse; cihazı kılıfından çıkardığımda otomatik olarak mailleri açıyor. Bu da rahatsız edici bir özellik. çünkü o an maillere bakmak istemediğim oluyor. Cihazı Başarı teknik servise götürdüm. Bunun cihazın bir özelliği olduğunu söylediler.
Gerçekten öyle mi?
Yardımcı olursanız sevinirim.
mustafa

Erem
08-26-2009, 04:03 PM
Merhabalar
Bir ay önce Blackberry bold satın aldım. Cihaz tutucuda yani manyetik kılıfının içindeyken eğer mail gelirse; cihazı kılıfından çıkardığımda otomatik olarak mailleri açıyor. Bu da rahatsız edici bir özellik. çünkü o an maillere bakmak istemediğim oluyor. Cihazı Başarı teknik servise götürdüm. Bunun cihazın bir özelliği olduğunu söylediler.
Gerçekten öyle mi?
Yardımcı olursanız sevinirim.
mustafa

http://www.blackberryforumlari.com/showthread.php?t=1051

mrtsyr
01-09-2010, 03:12 PM
Ben Yeni Aldım BB Bold 9000 imi Ama İçinde 1 gb hafıza kartı var Müzik Ve Resimlerimle 900 mb Doldurmus Bulunmaktayım... live Messenger ve Dier Uygulamaları İndrmeyi DÜşünüyorumda. Nekadar Hafıza Kartı Alabilirim En Son Rahat Olarak Kaç gb da calışır merak Ediyorum...

Bide live messenger İ Nasıl İndireceimi Ve nasıl kuracağımı söylerseniz sevinirim ... pc den indrip Deskop Manager le Atıcam ...

ali
01-11-2010, 10:51 PM
Daha önce iphone kullaniyordum. Bİr ay önce bold aldim ama bu telefonla yapmak İstedİĞİm hİç bİr Şeyİ yapamiyorum. Iphone tamam oyuncak gİbİydİ ama görsellİĞİ ve her yapmak İstedİĞİmİ yapabİlİyordum. Bluetooth dan resİm almayi becerdİm ama maalesef Şarki alamiyorum. Makİne çok yavaŞ çaliŞiyor. TuŞ kİlİdİnİ açarken bİle en az 7-8 sanİye düŞünüyor. Uygulamalar dan ofİce programlarini açmaya çaliŞiyorum ama o da olmuyor. Resİm çekİyorum ama hafiza kartina kayit edİlecek yer secersem resİmlerİ göremİyorum. Araç kİtİne bluetooth dan baĞlanti yapamiyorum. Yardimci olursaniz sevİnİrİm.. :(

muratcolakoglu
01-12-2010, 08:01 AM
Cihaz yazılımını güncelle. Herhalde sende eski sürüm var.

ali
02-02-2010, 09:17 PM
Blackberry 9000 bold da office programları nasıl çalışıyor

dddsrc
05-14-2010, 05:43 PM
app worldü bbye yklymyrm kaç defa denemme Sorry, your device does not meet the system requirements that are needed to support BlackBerry App World. bu yazı ile karşılaşıyrm ne yapmm lazm yrdmm ltfennn.....

muratcolakoglu
05-14-2010, 07:36 PM
Tarayıcının cache'ını temizle, pilini çıkarıp tak yeniden dene.

ackin
09-16-2010, 11:43 AM
app worldü bbye yklymyrm kaç defa denemme Sorry, your device does not meet the system requirements that are needed to support BlackBerry App World. bu yazı ile karşılaşıyrm ne yapmm lazm yrdmm ltfennn.....

bis aboneliğiniz yoksa yükleyemezsiniz diye biliyorum

asimtot
11-19-2010, 11:12 AM
merhaba,
benim de bir sorum olacak bende telimi yurtdisindan getirdim bis bes uyeligi almadim almak da istemiyorum evimde wifi baglantisi var nete ordan baglaniyorum ama surekli kurusum gidiyor nette degilken bile 5 dak bir surekli msj geliyor yardimci olursaniz sevinirim hic bir program yok telimde browser ayarida hostpot da

muratcolakoglu
11-19-2010, 01:21 PM
Operatörünüze danışın.

asimtot
11-19-2010, 05:28 PM
operatorla gorustum onlarda bizimle alakali degil diyor bilgisi olan varsa yardimci olabilirmi lutfen

bold9700
11-19-2010, 11:07 PM
Telefonunda alt tusu ile birlikte sirasiyla LGLG tuslarina bas. Karsine gelen ekranda menuye bas ve ekrani temizle.
Daha sonra biraz bekle ve refreshe bas. Buradaki loglarda internet veya wap ile ilgili bir seyle gorecekmisin onu kontrol et

asimtot
11-24-2010, 09:59 PM
onu da yaptim sildim hepsini yeniledim sadece 2 sey kaldi onlar da netle ilgili degil sorun devam ediyor yardim lutfen

guney00
12-27-2011, 01:18 PM
Mrb, Darty face sayfasında kim kazansın yarışmasında yarışıyorum, eşime iphone almk istiyorum yılbaşı için, bana destek olur musunuz? Ben de size destk olurum karşılıklı herşey ;)
https://www.facebook.com/profile.php?id=100003185693979&sk=info ekleyin burdan beni
oyun da burada: https://apps.facebook.com/kimkazansin/