PDA

View Full Version : Bb 8320 şarj problemi !!

sinanozucer
09-12-2010, 01:48 AM
Öncelikle merhabalar arkadaşlar

Blackberry 8320 kuzenim tarafından bana verildi ve roblemi şudur kuznm yurt dışına çıktığı bir zamanda telefonu bir ay boyunca kapalı tutuyor ve hiçbr şekilde kullanmıyor yada sarj etmiyor.Türkiyeye geldiği zaman telefonu açıyor ancak telfonun bataryasının zayıf olduguna dair bir uyarı beliriyor ve telefon kendini kapatıyor telefonu ne kadar sarja koysa da fayda etmiyor bnden yeni bir bb pili almamı rica etti aldım ancak yeni pilide yiyior birkaç kişiye sordum format at dediler ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem sizce ne yapmam gerekiyor acil bir şekilde bana yardım ederseniz cok sevinirim iyi günler
Yardım eden her arkadaşa şimdiden çok tesekkur ederim

bold9700
09-13-2010, 09:46 AM
Eger yeni pilde de ayni sorunu yasiyorsan cihazin yazilimini guncelleyip test edermisin. Birde eger cihazi 1 ay icerisinde hic kullanmiyorsaniz mutlaka pili cikarip bekletin. Li-ion piller bekledikce bu tur guc kayiplari yasiyorlar

sinanozucer
09-13-2010, 06:29 PM
Eger yeni pilde de ayni sorunu yasiyorsan cihazin yazilimini guncelleyip test edermisin. Birde eger cihazi 1 ay icerisinde hic kullanmiyorsaniz mutlaka pili cikarip bekletin. Li-ion piller bekledikce bu tur guc kayiplari yasiyorlar

Cihazın yazlımını güncellemek için tam olarak bilgsayarda neler bulunması gerkiyor ?

bold9700
09-13-2010, 11:14 PM
http://www.blackberryturkiye.com/yeniyim
bu linkten guncellemeye bakabilirsin.
pc nde BlackBerry desktop manager ve cihaz yaziliminin olmasi gerekiyor

sinanozucer
09-18-2010, 12:21 AM

Cihazı güncelledim ve telefon düzeldi su anda takır takır kullanıorm cok teskkurler :)